0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
Köyü severim kndim de köyde doğup büyüdüm eşimin de köyü var sık sık gelip gideriz her pazar köyde oluruz. Benim skntim şu yüz dönümlük tarla bağ bahçe var eşimden büyük 3 abisi var tek biri eşimle beraber git gel yapar oda pek anlamaz öyle köy işinden ama yinede yapar hakkını yemim. Diğerleri pazar günleri evde yatar gezer eşleri izin vermez köye gelmelerini ama sezon sonu ekin kaldırılinca para herkese eşit bölünür fıstık zamanı olunca mecbur gelirler yaparlar ederler ama hiçbir zaman ağaç sulama olsun tarla sürme ekme olsun geri kalan bütün köy işlerine eşim yetişir seviyor yapmayı ama hep onlara yapıyor onlarda  geziyorlar pazar günleri bende köye hizmetlerini yapmaya geliyorum adeta. Eşime defalarca kızdım tartıştim ona  yapıyorsan yap istediğin kadar git köye ama iki haftadan bir pazarini yada 3 haftadan bir pazarini bize ayırabilirsn bizimde çıkmaya gezmeye hakkımız var bizimle bir kere olsun bile dışarı çıkmaz bir pazar olsun asla bir yere gitmeyiz millet tatil yapar piknik yapar ama bizimki varsa yoksa köy ben çok bunaldım bu köy olayından eskisi gibi onunla gidip gelmiyorm köye tek başına gidiyor çok defa kavga ettim ama boş o isteğin kadar söyle ben yinede gidecem diyo ne yapayım bunu şimdi ne diyim ben 7 aylık gebeyim 2 buçuk yaşında oğlum var yol üzerinde git gel artık skmaya başladı nasl düzeltebilirim bu adamı 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,004 puan) tarafından
Düzeltemezsin kocan isteyerek yapıyor ama madem herşeyi kocan yapıyor diğerlerine göre biraz daha para fazla alsın 
(184 puan) tarafından
Fazla para almaz bende dedim tarla hepsinin ama yüz dönüm tarlayı sadece sen suruyorsun iki gün sürüyor bu işlem sen iki gün boyunca işe gitmiyorsun onlar kazancını sağlıyor sen onların da ortağı olduğu tarlayı tek başına sürüyorsun en azından yömyeni versinler diyorum ama maalesef ne hakkını alıyor nede bizi mutlu edebiliyor arkasından surunuyoruz bu sıcaklarda
-Reklam-
0 oy
(12,955 puan) tarafından

Sen bensin her pazar köyde bağ bahçe uğraşır eşim Allah var toplayıp eve de götürüyoruz ama ben artık çok sıkıldım bu hayattan bende köy bilmem istanbul da büyüdüm eşim in memleketine gelin geldim bir pazar evimizde kahvaltı edelim çocuğumuzu avm bı yere gezmeye götürelim baş başa olalım ama yok kaynanam cumadan arar gelin diye ;)

(184 puan) tarafından
Ha işte bu ben çok birşey istemiyorum bir pazar kahvaltısı beraber yapalim 4 yıldır evliyiz ama hiç evde oturup bir kahvaltı yapmadık geçen kaynanama da söyledim kızdım sizin yüzünüzden eşimle bir pazar kahvaltısı bile yapamadım sizin köy aşkınız yüzünden dedim hiç kadın güldü geçti umurunda bile değil köye gelsin yeterdr onun için
(12,955 puan) tarafından
Bende defalarca söyledim kaynanam gelmeyin etmeyin dedi ama yine arardı gelin diye değil ama yoklardi işte saçma sapan işler Allah aşkına madem çocuğundan kopamiyorsun evlendirme evlenince kıymete biniyorlar
0 oy
(357 puan) tarafından
Duzeltemezsin o oyke devam.eder benim eşimde  köye gider bağ bahçe ne varsa yapardı ananesinin essek gibi çalışırdı sonra ananesi ile kavga ettiler bir daha asla köye çıkmıyor iş yapmıyor hatta iyi bile oldu der köye cikmaktan iş yapmaktan tatil yapamiyorum diyordu şimdi keyfi yerinde bi de öbür kardeşleri herseyi abinin üzerinemi yıkıyor ya da para desteği çıkarlarmi 
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Asla yaşayamayacağım hayat köy hayatıdır. Eşim bazen köye yerleşme konusunu açar anında parlar konuyu kapatırım :D 
0 oy
tarafından
Ben köyde yaşayamam herhalde ya. Canım sıkıldığında çıkıp sahilde, çarşıda gezen ,bir cafeye gidip oturmak isterim. 
0 oy
tarafından
Maalesef düzeltemezsin kendi istediği ile yapıyor şikayetçi değilse 
0 oy
(103 puan) tarafından
Kiz aynı bnm eşim hayvanlar var yemini alır bağ bahçe var anasıyla ilgilenir ama iki kardeste faydalanır görümce tamm hadi neysede kayın bol keseden kar ediyo eside hic gelmez bağa bahçeye her hafta sonu biz gideriz ama sorsan hepimizin tarlasi 

Eşimde herşeyin farkında ama dile getirmiyo işte 

İlgili sorular

+4 oy
13 cevap 313 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (910 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 407 göst.
19 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy