0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (2,377 puan) tarafından

Kızlar ikinciyi düşünüyoruz ama miyom sorunum vardı onun için açık miyom aldırma ameliyatı oldum dikisim çok sezeryan kesisi gibi ama fazla miktarda dikiş var. Dün kontrol vardı doktorum da kesinlikle 1 yıl önermiyorum dikişin çok ve tehlikeli olur karnın sisecegi için patlayabilir dedi zaten dikiş çok korunun çünkü hemen hamile kalabilirsin rahim temizlendi ve yumurtalıklarin çok iyi çalışıyor testler gayet iyi dedi hap kullanarak korunmak istiyorum 

Gelelim asıl soruma hangi hapı önerirsiniz biz hapla korunmak istiyoruz Yasmin kullandım daha önce ve hem mantar ve idrar yolu enfeksiyonu yaptı mahvetti beni iyileşince kadar 

Hangi hapı önerirsiniz? Dün demedim doktora Yasmin mevzusunu ? Unuttum :(

Başka etkili hangi haplar var mı  önerebileceginiz yada su şekil daha etkili diyebileceğiniz? Sprial de 1 sene için taktırmak istemiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(10,361 puan) tarafından
Vende saglik ocagina danismistim onlarda bana yaz onerdiler bunu dene bi terslik olursa yasmine gec dediler yani yasmin rahatsiz ettiyse yaz da eder mi bilemiyorum ustersen bi dene ama onerdiklerine gore etkili ilaclar bunlar ama soyle de bisey var ki hic bi korunma yontemi yuzde yuz korumuyo o yuzden ikinci bi koruma yontemi daha kullansan iyi olur zaten ilk q ay hapi ne kadar duzenli icersen ic etki etmiyo ilk kutuda arti bi yontem gerekiyo ben senin yerinde olsam hap arti prezervatif yapardim en olmadi geri cekilme bari olsun hatta yumurtlama gunlerini takip edersen daha rahat olursun 
(2,377 puan) tarafından
Valla ben sprial 1 buçuk yıl kullandım daha güvenli . Düzenli içiyordu saatinde içip icmemesi konusunda bi şey diyemem Düzenli içiyor içmiyor değil mesele hap kullandım duzenlj içmedim hamile kalmadım maddiyat değil mesele  benim için en güvenli olan önemli ben ikisini de denediğim icjn diyorum sprial garanti oluyor ama bı sene içinde tak çıkar yapmak istemiyorum
tarafından
Spiral garanti değil işte. Spiral kaymış olsa anlamazsın mesela. Ama hapı yuttuğunu gözün görür. Zaten bir sene korunacakmışsın. Bence hap kullan. Risk alma. Sağlık önemli.
(2,377 puan) tarafından
Anlarsin ağrı yapar anormal kanama yapar. Düzenli kontrol ettireceksin sprial i ben her ay kontrole gittim sprialden . Ama hap bende yan etki yapıyor yine de korkuyorum ondan
(10,361 puan) tarafından
Ben heral catala cikacama baglatirim daha iyi
(2,377 puan) tarafından
Catala çıkıp da bakmıyorlar ki ultrason la da bakılıyor
-Reklam-
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Kızlar kimse yok mu 
(5,894 puan) tarafından
Prezervatif kullanin
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Ben leverette kullanıyorum memnunum sadece içmediğimmo 1 haftada baş ağrım oluyor ama ondan mı kaynaklı bilmiyorum sorcaktım hatts burada
(3,349 puan) tarafından
225 galiba
(2,377 puan) tarafından
Ooo cokmus ya
(3,349 puan) tarafından
Ama benim kistim var o yüzden kullanıyorum doktor önerisi ile aldım o yüzden Yasmin falan kullanmadım. İyisi olsun dedim
(2,377 puan) tarafından
Bende miyomdan ameliyat oldum da doktor henüz hap onermedi sadece korun dedi
(3,349 puan) tarafından
Valla bilmiyorum doktor bunu özellikle önerdi hatta eczanede yok 1 gpn önceden arıyorum depodan getiriyorlar
0 oy
(879 puan) tarafından
3 seneye kadar koruyan cilt altı implat var. Koluna cilt altına iğne gibi minik bir çubuk takılıyor en etkili koruma şekli o. Değerlendirebilisin istersen. İlaçlar biraz tehlikeli geliyor bana aralarindan en masumu yasmin diğerlerinin içeriği hakkında bilgim yok. 
(2,377 puan) tarafından
Yok 1 sene koruncam canım. İlaçlar evet mantar etti beni ama ya öyle yapcaz off çok karışık kafam e bi sprial e de kayıyor aklım
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Yasmin kullanıyordum aşırı pahalı olunca Leverette ye geçtim onu da sağlık ocağı vermişti 1 yılı geçkin dir kullanıyorum aynı etki de Yasmin ile 
(2,377 puan) tarafından
Anladım canım ne kadar ki ücreti pahalıydı yasmin şimdi kaç oldu
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Ben cerazette kullanıyorum adet düzensizliği yapıyor ara ara lekelenme çok oluyor onun dışında bi yan etksi yok şimdilik idare ediyor beni emzirmeyi bırakınca yasmine geçicem
(2,377 puan) tarafından
Anladım canım Yasmin de yapıyor adet düzensizliği
(7,132 puan) tarafından
Cilt tedavisinde de kullanılıyormuş benim de baya sivilce sorunum var belki iyi gelir diye denemek istiyorum sana bi faydası oldu mu cildin açısından
(2,377 puan) tarafından
Yok kuzum ama bende aşırı derecede mantar sorunu yaptı ondan bıraktım bı kaç kullandım zaten
(2,377 puan) tarafından
Bilmiyorum şimdi napcam
0 oy
(146 puan) tarafından
Enzirirken cezeratta kullanıyordum adet duzensizligi yaptı hamile kalmadan önce ve şimdi qlairista kullanıyorum canım pek bir yan etkisi yok 
(2,377 puan) tarafından
Anladım canım fiyat olarak ne kadar
(146 puan) tarafından
En son 330 TL ye almistim canım
(2,377 puan) tarafından
Anladım canım sağol
(146 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,377 puan) tarafından soruldu