0 oy
111 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından
Sorum başlıkta anneler 

3 Cevaplar

0 oy
(3,657 puan) tarafından
Bir tane tanıdık vardı mahallede çocuğu aşırı hiperaktif kreşe gitti sakinlemiş artık laf söz dinler olmuş diyordu annesi
(38 puan) tarafından
Benim oğlum evde sakin sokağa çıkınca ya da misafirliğe gidince çok yaramaz herkes bana çocugun çok hareketli bilmem ne diyor dışarıda sözümü dinlemiyor evde öyle değil ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla fazla haraketli olmasi da iyi birşey değil kreşte. Benim yeğenin oglani çok hiperaktif diğer çocuklara zarar veriyor diye attılar kresten.:)
(38 puan) tarafından
Aşırı değil ya masaların koltukların tepesinde gezen cinsten değil ama hareketli insallah benimkini atmazlar
0 oy
(5,398 puan) tarafından
İyi gelirden kastiniz nedir ? Laftan sozden anlamasi mi sakinlesmesi mi 

Benim cocugum da cok hareketli 25 aylikken ise basladigim icin krese gonderdim. Suan 33 aylik 1 sene onceki haline gore fark var tabi. Tabi kresinde etkisi olmustur kurallari ogrenmesinde. Ama bende bu surecte cok egittim surekli sakin kalip aciklama yapmak lazim. Bizim ki kitaplari cok sever ve etkilenir . Cok kitap okudum anlattim resmini gosterdim. Bunlarda faydali oldu. Mesela zil calinca kapiyi acmak isterdi surekli. Bi kitapta cocuk zil calinca kapiyi acmiyo annesine-babasina haber veriyo. O akilli bi cocuk falan biseyler yaziyo 2-3 cumle bisey. Oraya takildi surekli okuduk resmini inceledi falan. Suan kapiyi acma davranisi bitti. Bu sadece aklima gelen ilk ornek.
(38 puan) tarafından
Evde lafımı dinliyor sokaga çıkınca ya da misafirlikte hiç takmıyor beni insanlarla sürekli iletişime girmeye çalışıyor hep konuşuyyor koşuyor odalara girip girip çıkıyor tv açsam bile izlemiyor asla
(5,398 puan) tarafından
Kac aylik ?
Benim cocugumda 17-27 ay arasi donemde ayni sekildeydi. Ama bunu surekli anlattim. Dogru degil baska insanlarin odalarina gidilmez,izinsiz esyalari alinmaz, dolaplari acilmaz vs. Ya da izin istedik bi kez baktik. Merak donemleri ama sinirlarini da bilmeliler.  Suan 33 aylik annemdeyiz 1 haftadir izinsiz kimsenin odasina girmez kapiyo calar izin ister,esyalarini falan izinsiz almaz kurcalamaz.
Sokaga cikinca bilincsizce saga sola kosardi. Arabalar var tehlikeli sana carpabilirler diye surekli uyardim simdi de yabanci insanlar var yanimdan uzaklasma alip seni goturebilirler diyorum. Simdi daha iyi dinliyo lafimi.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 155 göst.
26 Haziran 2024 Aile kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 192 göst.
14 Eylül 2024 Aile kategorisinde Gebe44 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
6 cevap 224 göst.
7 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (433 puan) tarafından soruldu

406,777 soru

12,204,748 cevap

36,767 kullanıcı

...