0 oy
185 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Ikinciye hamileyim 31 haftalik diger kizim 3 bucuk yasinda ama çok yaramaz 5 dakika yalniz buraksam herseyi indiriyor kendine zarar verir diye korkuyorum tekken 10 dakikada bir kontrol etmek kolay bebekle nasıl yapıcam kaygılarımı tavi eşimde artırıyor surekli beni sucladigi icin sizler nasil aşıyorsunuz bu sureci delirmeden

8 Cevaplar

0 oy
(1,787 puan) tarafından
Kızınız neden çok yaramaz? Bunun sebebini bilip çözmeniz lazım öncelikle. 
(4 puan) tarafından
Bence keşif dönemi oldugu icin olabilir herseyi karistirmak istiyor bir de canı sıkıldıgı icin ama bu durumda ben onu parka götüremem mecbur evde kalıyor
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından
Gebeliginin son doneminde her bakimdan endiselenmen normal.hormonlarin bu durumu dusunmeni abartsada korkma rabbim herseyi oyle guzel ayarliyorki bebegin dogacak ilk cocuk daha sakinlesecek uyum icinde olacaklar.yoksa 3.cü 4.cü dogururmuydu kadinlar.akişa birak herseyi.cocuk buyutmek tabikide zor bu yuzden cennet ayaklarimizin altinda.rabbim annelere o gucu vermis sende halledersin güçlüsün annesin unutma
(15 puan) tarafından
Zaten seneye anaokulu zamani geliyo o okuldayken sende bebeginle tek kalacaksin
(4 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim guzel sozleriniz için dısarı falan cikamamaktan korkuyorum biraz iki coxujla nasil yapiyorsunuz
0 oy
(1,291 puan) tarafından
Akışına bırak canım Rabbim yardım ediyor. Çevrende yardımcı olacak kimse yok mu
0 oy
(1,651 puan) tarafından
Aynı durumdayım oglumu dışarı cikaramiyorum ona karşı vicdan azabı çekiyorum. 33 haftaligim ben de 
(4 puan) tarafından
Bende öyleyim ya anne benle oynuyordum eskiden diyor yavrum bilmiyor o psikoloji kalmamiş desteksizlikten
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Benim kızımda 5 buçuk yaşında 1.sınıfa başladı bu sene 33 haftalık hamileyim bende düşünüp duruyorum nasıl bakarım nasıl yetişirim diye. Kızım ÖĞLEN 1 de okula gidiyor akşam 6 da çıkıyor o saat aralığında hem bebekle hem ev işleri ile ilgilenirim akşam da kızımın ödevi yemek VS uğraşırım artık 
0 oy
tarafından
6 yasinda oğlum 1 yaşında kızım var çok zorlanıyorum ama olsun annelik böyle birsey.
0 oy
(9,632 puan) tarafından
Su akar yatağını bulur... Yaşı daha küçük ekstra dıkkat etmen lazım ama bunu şimdiden düşünme canım. Hepsi bi sekılde rayına oturacaktır.
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Korkutmak istemiyorum amA bnnkinden büyük bnimki 11 Aylık öbürü 1 aylık bazen lavaboda suyu açıp açıp ağlıyorum kimsede napiyon demiyor anam dahil paspal acınası hallerdeyim
(4 puan) tarafından
Annelere en cok kiriliyorsun bu dönemde zaten hep bir isleri oluyor insan bqzen üzülüyor bende onun evladiyim hangi isi benden önemli diye ama herkesin bir hayati var saygi duymak zorunda kaliyoruzz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 327 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
13 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Acemianne48 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
6 cevap 224 göst.
7 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (433 puan) tarafından soruldu

406,389 soru

12,185,534 cevap

36,689 kullanıcı

...