0 oy
272 göst.
Aile kategorisinde (265 puan) tarafından
Kizlar şimdi bizim mahallede yeni açılan bakkal oldu eşim adamdan hep alışveriş yapardı ekmek suyu büyü derken banada dedi ondan al kazansinlar iyi insanlar TM dedim bakkalın eşide hep yardım ederdi eşine neyse ben hep ekmeğimi herşeyimi ordan almaya başladım eşi ile de çok samimi olduk derken yane ne zmn denk gelsek ayak üstü bile sohbet ederdik ben dedim ona gel bir gün oturalım TM dedi kizlar geldi ben yemek çay kahve herşey yaptım geç saate kadar kaldı her neyse evine gitti gitti o gidiş ne beni evine davet etti ne msj attı oysa ben elimden gelenin fazlasını yaptım bizim evede geldiğinde ona köy tursusu yedirmistim yemeğin yanına koydum çok beğenmisti neyse ardan zaman geçti kizlar telim bozuldu tuşlu kullandım bir süre o arada bakklaa gittim abiye dedim slm söyle eşine numaraso silindi bana msj atsın TM dedi yenge aradan zaman geçti hiç ne zmj attı ne aradı bende TM dedim boşver uzak olayım demek istemiyor beli ki takmadım neyse kizlar ben memlekte gittim baktım msj atmis bakkala zeytinyağı gelmiş hakkı lazimmi al diye cvp vermedim şimdi bı baktım msj geldi numarası kayıtlı dgl npyn falan sordu su bu derken dediği laf bu köyden geldin cnm sizin tursudan istedi varsa verebilir misin bende yok dedim annem az yaptı bı tane sisem var actimmi bakklaa gönderirim biraz dedim megersem bunun için yazdı işte seni davet edicm evime falan kizlar ben gitmek istemiyorum sırf manfaati için bana yaklaşıyor yanlış mıyım bana akıl verin

6 Cevaplar

+1 oy
(6,845 puan) tarafından
Akıl verecek bir durum yok bence olayları gayet doğru anlayıp mesafeni koymuşsun aynen devam et 
(265 puan) tarafından
Demi cnm saol bide utanmadan turşu için yazmış insanlar ne kadar yüzsüz olmuş ben asla yapamıyorum ama artık mesafami koyabilmeyi öğrendim gitmicm de evine gelmesinde
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yerli yerinde bir davranış sergilemissin zaten. Mesafeyi korumak iyidir salla gitsin .
(265 puan) tarafından
Öyle cmm zaten saol cnm
+1 oy
tarafından
Tam olması gereken davranışı yapmışsın. Menfaat için yaklaşan insanı hayatımdan çıkarırım 
+1 oy
(2,380 puan) tarafından
Bana samimi gelmeyen insanlardan uzaklaşıyorum ben
0 oy
(687 puan) tarafından
Off noluyor bu insanlara neden bu kadar nankör olmuşlar. Benimkiler de vardı iki tane dost dediğim düşmanlar. Anlamıyorum akraba akrep dost düşman kime guvenecez artık şaşırdım eskisi gibi değil asla. Eskiden annem bı çağırıedi bi sürü misafir gelirdi geceye bile kalan olurdu. Öyle alışmışım şimdi evliyim ne gelen var ne giden bazen zoruma gidiyor. 
0 oy
tarafından
Kesinlikle haklısın 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 411 göst.
25 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 600 göst.
17 Aralık 2019 Aile kategorisinde ❤Kızınınannesi❤ (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.