Kizlar şimdi bizim mahallede yeni açılan bakkal oldu eşim adamdan hep alışveriş yapardı ekmek suyu büyü derken banada dedi ondan al kazansinlar iyi insanlar TM dedim bakkalın eşide hep yardım ederdi eşine neyse ben hep ekmeğimi herşeyimi ordan almaya başladım eşi ile de çok samimi olduk derken yane ne zmn denk gelsek ayak üstü bile sohbet ederdik ben dedim ona gel bir gün oturalım TM dedi kizlar geldi ben yemek çay kahve herşey yaptım geç saate kadar kaldı her neyse evine gitti gitti o gidiş ne beni evine davet etti ne msj attı oysa ben elimden gelenin fazlasını yaptım bizim evede geldiğinde ona köy tursusu yedirmistim yemeğin yanına koydum çok beğenmisti neyse ardan zaman geçti kizlar telim bozuldu tuşlu kullandım bir süre o arada bakklaa gittim abiye dedim slm söyle eşine numaraso silindi bana msj atsın TM dedi yenge aradan zaman geçti hiç ne zmj attı ne aradı bende TM dedim boşver uzak olayım demek istemiyor beli ki takmadım neyse kizlar ben memlekte gittim baktım msj atmis bakkala zeytinyağı gelmiş hakkı lazimmi al diye cvp vermedim şimdi bı baktım msj geldi numarası kayıtlı dgl npyn falan sordu su bu derken dediği laf bu köyden geldin cnm sizin tursudan istedi varsa verebilir misin bende yok dedim annem az yaptı bı tane sisem var actimmi bakklaa gönderirim biraz dedim megersem bunun için yazdı işte seni davet edicm evime falan kizlar ben gitmek istemiyorum sırf manfaati için bana yaklaşıyor yanlış mıyım bana akıl verin