0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
Kızlar biraz uzun olcak içimi dökmek istedim

Benim bi arkadaşım var daha doğrusu eşlerimiz arkadaştı bizde bunlar sevgiliyken tanıştık kızla iyi anlaştım bizde arkadaş olduk o zaman ben hamileydim bunları sık sık ağırladım çaya yemeğe allah ne verdiyse her neyse bunlar evleneli 1.5 sene oluyor kız sürekli eşim işteyken bana geliyor eşiylede akşam çaya yemeğe çağırıyoruz kendisi evlendi 6 ay evine davet etmedi evet herşey karşılıklı değil ama benimde küçük bebeğim var ve ağırlamak zor oluyor insan arada değişilik olsun istiyor bi kerede sen çağır deme bi keresinde laf ettim kız kaç ay oldu bi evine gelemedik diye ev soğuk bebek üşür diye bahane etti her neyse yaz geldi 1 kez yemeğe aldı o kadar toplasan 1.5 senedir 5 kez evine gitmemişizdir ama kendisi hep görüşmek istiyor özledim görüşelim diyo bende en sonunda patladım görüşmek istiyorsun ama evine çağırmıyorsun hep benden bekliyorsun diye aa aklıma gelmedi diyip saf ayağına yatıyor bende mesafemi koydum artık evet arkadaşlığımız bitmesin ama biraz aklı başına gelsin istiyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
(261 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Valla herkes ben söyleyince aaa öyle şey mi olur diyor ama benim için bu dünyada hersey karşılıklı kimse kusura bakmasn.  Bir çağırırım iki çağırırım üçüncü de çağırılmıyorsam enayi yerine konulmuş olurum bu kadar basit. Eve bir misafir gelince bir hazırlık yapıyorsun temizlik yemek. Günlük karşıladığın gibi olmaz bebeğin var zaten senin yükün sana yeter. Ya sen yüzsüzlük yapıp kendini davet ettireceksin ki zaten söylemişsin.  Ya da gelmesin o kadar çok gerek yok valla 
(155 puan) tarafından
+++ valla kuzum bu devirde kim kimi kullanırsa insanlar bi değişik olmuş
-Reklam-
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Sürekli hazıra konmak isteyen birisi bellii ki iyi yapmışsın mesafeli ol artık 
(155 puan) tarafından
Aynen ya ilk başlarda aman bebeğim küçük o gelsin daha rahat diyordum da artık canıma tak etti gel desem koşarak gelir ama kendine gelince bahane bulur
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Bebekten ötürü olabilir mi  onda çocuk yok evini dağıtır diye istemeyebilir
(155 puan) tarafından
Kız bebeğimin 2 oyuncağını götürürüm en fazla koltuk kırlentleriyle oynar bende kalkmadan yerlerine güzelce yerleştiririm öyle kalkarım mutfağını da toplamaya yardım ederim valla idael bi misafirim bence :D ama yaranamazsın bu devirde kimseye
0 oy
(340 puan) tarafından
Ayyy en gıcık olduğum insan tipi her cagirilan yere gider kendi bi kere çağırmaz bu tembelliktir disarda yiyecek içecek kndi tembellik eder misafirler ugrasmaz hic samimi olma bence mesafeni koy kendi cagirana kadarda asla davet etme
(155 puan) tarafından
O kadar haklısın ki zaten kendi ailesi geldiğinde bile ayy gelcekler çok iş var diyip öfleyip poflar
0 oy
(1,261 puan) tarafından
İyi bile dayanmışsın 
0 oy
tarafından
O zaman sende ona göre davran mesafeli ol
0 oy
(5,318 puan) tarafından
Laf arasında sizden iyi olmasjn bir arkadas var hep bana rabbena diyio duruyor de 
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Haklısın bacım enayi yerine kimse konmak istemez. Burada bir arkadaşım tek var başka ulkedeyiz. Ben de hamileydim bebeğim de doğalı 2 ay oldu. Hep gider geliriz hatta gitmesem küser şakadan trip atar. Biraz daha onu çağırıyorum bebekle zor oluyor diye ama hiçbir şey yaptırmaz kahvesini bile o yapar bebwgin durmuyor diyip 
0 oy
(10,881 puan) tarafından

Kaynanamin bir lafı vardır bazı insanlar evinden yiyip içmek istemez niyeyse o geldi aklıma 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
13 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Ergenin annesi (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 272 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 635 göst.