0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,447 puan) tarafından
Nasıl bir  program uyguluyorsunuz.  Tok kalmak yada iştah kaybı için neler yapıyorsunuz.  Evde olmayan iştah iş yerinde oluyor.  Açlık hissi yüzünden  diyete de cesaret edemiyorum.  Evdeyken güzel yaptığım diyeti iş yerinde uygulamak zor. Alternatif fikirler arıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(6,194 puan) tarafından

ben bekarken annem hazirliyordu kaplara koyuyordu ara ogun ogle yemegi falan oyle goturuyordum sodexho kartimlada eve alisveris yapiodurk.. suan kardesime yapio aynisini:) ama simdi killet yemege cikarken de. zor oluo guzel bise yemege gidiolardi cani istiyor insanin. 

(1,447 puan) tarafından
Nasıl olacak anneler bişe kilo aldırıcı şeyler koyarki:) aman doysun diye
(6,194 puan) tarafından
yok canim liste neyse o. zaten yeterince doyurmus sismanlatmis:)) hele kardesim gramla olcerek koydurtturuyo :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aslında çalışırken sürekli aktif olduğun için, aklına gelmemesi gerek ama sende tam tersi olmuş.
0 oy
(11,213 puan) tarafından
Şuanda diyetteyim bir aydır falan normalde ağzı boş durmayan ben ;)))) 

Tarçınlı türk kahvesi yaptım bu benim iştahımı baya kapattı sanki acıkınca mesela hurma ye.kuru kayısı çiğ fındık ye baya tutuyor 
(1,447 puan) tarafından
Genelde hangi  vakitlerde  içiyorsun
0 oy
(698 puan) tarafından
Birden 8 kilo almışım hiç sorma. 60 kiloydum 68 olmuşum. 2 haftadır ekmeği kestim. Tam buğday ekmeği aldım. İş yerinde Dr onu yiyorum 1 dilim falan yiyorum. Akşamlar ya çok az sadece yemekten kasikliyorum ya hiç yemiyorum. Netten spor videosu yapıyorum. Bir de telefondan uygulamadan yapıyorum. Sabah aç karna soğan suyu, limonlu su falan içiyorum. Akşam da aç karna soğan suyu içiyorum. Kahvaltıdan bir-iki saat sonra sadece granül kahve içiyorum. İkindin bazen tarçınlı sade türk kahvesi içiyorum. Bazen öğlen yemekten sonra yeşil çay içiyorum derken 2 haftada 3 kilo vermişim 65 oldum. Hedefim de 60-62 arası inşallah. Öğlenleri yemeği az yediğim için aralarda acikmayim diye de kuru üzüm, kuru kayısı, leblebi falan aldım cekmeceme. Yemeklerden 15 dk önce ağzıma atayim istahimi kessin diye de bitter çikolata aldım koydum cekmeceme. :)))
(1,447 puan) tarafından
Çekmece dolu oldumu daha çok yemek istiyor insan
(698 puan) tarafından
Başlarda öyle oluyor sonra alışıyorsun aklıma gelmiyor bile
0 oy
(298 puan) tarafından
Bol bol sıvı tükettim. Bitki çayı normal çay kahve öğle arama kadar bir litre su. Zaten midemde boş yer kalmıyordu. Ama gözüm açtı onda da mecbur sıkıyordum dişimi. 60 tan 53 e düştüm 3 kilo daha vermek istiyorum ama gevşedim 53 te çakılı kaldım :)
(1,447 puan) tarafından
Ay darısı bana gözü aç olmak sıkıntj
(298 puan) tarafından
Aslında sadece ilk hafta öyle oluyorsun sonrasında nefsin pek istemiyor. Eğer canım çok tatlı çekerse hurmanın üstüne kakao serpiyordum ondan yiyordum veya fellas yiyordum. Sabah ilk şu chia tohumlu limonlu sudan içiyordum kahvaltıyı iş yerinde 10.30 gibi yapıyordum. Yani biraz zorluyor tabi ama vücut alışıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 341 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Syma (808 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 408 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (834 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
40 cevap 1,221 göst.