0 oy
734 göst.
Aile kategorisinde (571 puan) tarafından
Şaka bile olsa hiç hoş değil kızım çişini öğrendi kayınvalidem de halasına dediki oh çişini de öğrendi böyle çocuk alacaksın alacaksan dedi sonra kızıma halan seni kendi üzerine yazdiracakmis  dedi ben şok birşey diyemedim görümcem bekar yaşı epey var evlenmeyi kesinlikle düşünmüyor bazen böyle evlat edinme mevzusu konuşuluyor yaşlanınca ona bakması için herhalde ama bir an korktum ben ne zorlukla taşıdım karnında büyütüyorum söylediği hiç hoş değildi siz olsanız alınmaz mıydınız 

22 Cevaplar

+7 oy
(4,223 puan) tarafından
Ay boyle mal boyle s.lakca boyle sacma sapan  boyle grizekalica laflar duyunca insana gercekten kal geliyo cunku senin mantikli beynin boyle biseyi hicbir mantığa oturtamiyo. Gel de delirme laf israfi.  Ne denir simdi bu lafa ne yani? Buz gibi sogutuyolar sonra da kocayla birbirine gir sen benim ailemi istemiyosuna gelsin olay. Hadi gel de iste bakalim
(571 puan) tarafından
Aynen zaten bir türlü kanım ısınmadı iyice soğuyorum böyle
(6,825 puan) tarafından
Bu kadar haklı bi yorum olamazdı
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Alinmaktan ziyade susmazdim susmak trip atmak ise yaramıyor karşı taraf beyninize girip ne dusundugunuzu anlamiyor 
+2 oy
(542 puan) tarafından
Alınmazdım direk bozardım yumurtadan çıkmadı annesi var zaten derdim
+2 oy
(2,472 puan) tarafından
Ne kadar dengesiz dengesiz konuşuyorlar ya
+2 oy
(2,304 puan) tarafından
Bence susmasaydın, bir daha böyle bir cümle duymak istemiyorum kalbinizi kırmayayım diye sertçe söyleseydin. Yarın öbür gün bir adım ileri girmesinler. Her şakanın altında bir gerçek vardır derler. Çocuk isteyen evlensin doğursun. Kendisi yapmadıysa başkasının doğurup bakıp büyüttüğü çocuğa sahip çıkmaya çalışmasın
+2 oy
(5,364 puan) tarafından
Onun annesi-babasi var baskasina gerek yok deseydiniz. Cok istiyosa evlensin dogursun ya da cocuklu bi adamla evlensin hazir cocuk istiyosa. 
+1 oy
tarafından
Nerenin cahilliği bu ya.... Alinmaktan ziyade sinir bozucu.
+1 oy
tarafından
Totosuna güvenen kendi dogursun derdim ☺
+1 oy
(654 puan) tarafından
Çocuklu bir adam bulsun derdim direk. Hem çişini ogrenmiz hazır çocuklu mis gibi der gecerdim. Birdaha da o lafı soyleyemezdi
(805 puan) tarafından
Vaaay muthis cevap öyle anaya böyle cevap harika :)))
+1 oy
(2,327 puan) tarafından
Kendincocuk doguramiyorsa madem evlatlik almak istemis cocuklu biriyle bas goz edelim deseydn sende bakalim cevap verebilceklermiydi
(571 puan) tarafından
Bu iyiydi  :)
+1 oy
(1,697 puan) tarafından
Bunu 1 kere dese bende bisey demem. Şaka der susarım.  Ama 2 olursa eğer. Çok şükür anası babası var derim
0 oy
(1,299 puan) tarafından
****** ordan diyesi geliyo insanın ensesinden tut fırlat lüzumsuz karı 
0 oy
(617 puan) tarafından
Agzinizi yoklamis gibiler daha cok keske sert bi dille benim cocugumun annesi var evlenmeyi dusunmuyorsa esirgemeden alsin sevaba girer derdim ben olsam 
0 oy
(805 puan) tarafından
Kesinlikle tepki vermeliydin niye sessiz kaldın ki :(((. Anası var heralde neyi uzerine alıyor ev mi bu hayırdır deseydin keşke bak bir daha konuşuyor mu 
0 oy
tarafından
Ay böyle salakça bir şey duyup neden korkuyorsun canım sende o salaklara deki  kocamla siz yatıp dokuz ay karnınizds siz taşımadıniz o yüzden benim çocuğumu benden başka kimse alamaz deseydin de g.t gibi kalsardı
0 oy
(999 puan) tarafından
Ben olsam şakayla karışık tepkimi verirdm mal bunlar yaa ne kadar boş konuşuyorlar
0 oy
(1,987 puan) tarafından
Ben  böyle laflar karşısında nasıl sustugunuzu anlamıyorum. Benim kaynanam kayınbabam kızım küçükken derledi biraz büyüsün biz onu yaylaya goturucez tarlaya goturucez derlerdi bensiz yani. Ben ona bile dayanamaz cevap verirdim. Annesi neredeyse kızımın yeri orası. Kızım bensiz hicbir yere gidemez kimse de goturemez dedim. Bir daha da diyemediler. Çünkü cevap vermesem biliyorum götürürler. Sesiz kalma sessiz kaldıkça azıtırlar. 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Onun anne babası var kızında evlensin dogursun diyemedin mi ? Ne kadar sa,lakca bı laf ya 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Korkman tuhaf geldi. Feriştahı gelse alır mı anneden cocuğu :) ben olsam güler geçerdim belki de samimiyetten şaka yapiyorlar.
0 oy
(237 puan) tarafından
Evlat istiyorsa önce evlensin doğursun sorumluluk almayı öğrensin şakasını bile yaptırmam 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,048 göst.
1 Kasım 2022 Aile kategorisinde NILHAN (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
10 Aralık 2024 Aile kategorisinde izmirli2 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.
13 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (24 puan) tarafından soruldu

406,399 soru

12,186,031 cevap

36,690 kullanıcı

...