0 oy
514 göst.
Diğer kategorisinde (197 puan) tarafından
Kızlar tatile geldik eşimin ailesiyle. Neyse eşimin babası Bi tanıdıkla sohbet ediyordu denizin kıyısında. Benim 2yaş oğluma bakıyordu sözde ben havlu almaya arkamı döndüm saniyelik gözümü ayırdım döndüğümde çocuğum yüz üstü düşmüş önlerinde boğuluyor bunlar görmüyor hala sohbet ediyorlar dondum kaldım bağırdım sadece bişey olmaz saniyelik oldu diyor kaldırana kadar kaç saniye geçti Bi sürü küfür ediyorum şuan içimden çok moralim bozuk bu adama normalde çocuk emanet edilmez Bi halttan anladığı yok benim hatam hala elim ayağım titriyor ne düşündü acaba kafası suyun içinde korktu mu su yuttu mu ne hissetti bitanem benim çok etkisinde kaldım çok sinirliyim eşimde bağırma tmm bişey olmaz diyor nasıl olmaz ya nasıl olmaz dedim kendi ailesinden biri böyle birşey yapıyor ya ama benim annem kardeşim düşürse olay olurdu. Aldım cocugu eve geldim akşam da eve gidleim dedim istemiyorum bunla tatil falan yapmak. Kayınbalşdem görümcem iyidir iyi anlaşıyoruz ama bu adam tam bela anlatsam roman olur :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaynanamlar 5. Katta oturuyor , benim kızı her götürdüğüm zaman balkondan ayağı sarkitarak oturtuyor. Defalarca kez uyardım baba tansiyonun düşer , çocuk kendini atar daha 1 yaşında  . Yok yok yok adam dinlemiyor, tutuyorum birşey olmaz diyor . Daha da çocuğu kayınpederim evdeyken götürmedim :D

Hastane çarşı işlerim olunca kaynanamı bize çağırıyorum  . Eşimde bir kez şahit oldu geldi kaynanama dedi ki ya çocuğu al yada ben çok ağır konuşacağım dedi o son oldu işte 

Yaşlı milleti kendi bildiğini okuyor . Bilir cahiller . Denizin şakası olmaz çok rahatlar . Sende bundan sonra onlar ile aktivite yapma 

(197 puan) tarafından
Allahım ya sen evlatlarımızı bunlardan koru öyle rahatlar ki hiç babalık iç güdüleri olduğunu düşünmüyorum. Bizimki de bizim yanımızda yasak cocugu cama yaklaştırma deriz cünkü çok sakar birisi. Habire Bi yerini çarpar düşer tam saftirik. Biz mutfaktayken almış cocugu camdan baktırıyor ama tek elle tutuyor hala düşündükçe deliriyorım daha vermem cocugu ona :( bilerek zarar verdiğini düşünüyorum artık. Eşim bu yaşa iyi gelmiş annesi sayesinde o da yoksa çoktan ölürdü. Çok sinirliyim bende defolup gitmek istiyorum biann önce başlarım tatiline ben şimdi haftaya doğum yapıcam anksiyetem tavan zaten sürekli bu an gözümün önüne gelir :(((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaşlı milletine laf anlatmak çok zor 
(197 puan) tarafından
Anlattım lafımı ama anlamıyor beyni basmıyor saygısızlık yapmıyorum ama dayanamıyorum artık :(
0 oy
tarafından
Benim oğlum 15 aylık denize girmeyi çok sever kendisi suya kafasını sokar çıkarır yuzer kendini kurtarir ama eşim yada ben sürekli tepesindeyiz yanindan ayrilmayiz seninki resmen bogulma olmuş ya sen yetismeseydin o su ciğerlerine kaçardi Allah korusun sakın bidaha emanet etme çocuğunu
(197 puan) tarafından
Evet şuan uyuyor horluyor garibim inşallah kalmamıştır cigerine kaçsa nasıl belirti verir onu da bilmiyorum içim içimi yiyor şuan :(
tarafından
Belirli miktar su yutabilir bu sakınca vermez eğer miktarı assaydi çocuğun nefes alırken tıkanır yada baygınlık gecirirdi korkma cnm bisey olmamış sadece korkmuştur cocugun
(197 puan) tarafından
Allah razı olsun içim rahatladı teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ederim cnm rahatla ve sakin çocuğu emanet etme bidaha
(197 puan) tarafından
Akıllandım artık hayatta etmem :(
0 oy
(931 puan) tarafından

Aynisi benimde başıma geldi eşim okadar rahat ki bisey olmaz yaaa diye ağzını yamultuyor.. vallahi bende baba olmak istiyorm. herşeyi düşünmemek çoğu şeye aman deyip geçmek  istiyorum:dizzy:

(197 puan) tarafından
Kendi ailesine gelince kendileri yapınca çocuğu onlar düşürünce falan bir sorun yok zaten canım. Ama biz düşürsek bu hatayı biz yapsak bakalım o zaman amannn bişey olmaz diyebilicekler mi? Bende baba olmak istiyorum kafam şuan o kadar dolu ki
0 oy
tarafından
Ya canım Allah korumuş verilmiş sadakaniz varmış bir daha da çocuğu onların yanında yanlız birakma
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Kimseye çocuk bırakılmaz helede yaşlılar çocuğu sokağa salmışlar şimdiki çocuklar farklı. Annem bile diyo biz elinize kova kürek verirdik kapının önünde oynardınız diyo benim kızı gördükçe böyle diyo 
0 oy
(7,486 puan) tarafından
Gelmis gecmis olsun sadaka dagit canim ayy benimde oglumu kaybetmislerdi esim kayinpederim esimin enistesi bahcede oturuyorlardi bizde evin icindeydik oglumda onlarlaydi cocuk kapinin onunden ayrilmis baya gitmis koseyi donse bulamazdik ama cok korktum kayinvalidem her zaman der erkek milletine cocuk emanet edilmez diye ondan beri esimle gitsek bir yere gozum uzerinde olur gecen dugune gittik kendimi salipda oturamasim esim bakiyordu sonucta ama gozum uzerindeydi surekli 
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Ben babama bile emanet etmem cocugumu bakamaz cocuga zarar gelir umru olmaz öyle serin bir adam. Ama olabilir böyle kazalar olmasa iyi ama erkekler böylr
0 oy
(50 puan) tarafından
Bende bugün çok korktum hala atlatamadim 15 aylık oğlum babasının peşinden sürekli koşar babası nereye oda oraya eşim olacak insan dış kapıyı açık bırakır bir kaç saniye icinde oğlum dışarı çıkıyor Allah'tan hemen farkettik yoksa Allah'ım korusun merdivenden düşebilirdi 4 üncü kattayiz bide aklımı kaybediyordum nasıl böyle sorumsuz düşüncesiz davranabilir çok kızdım hala etkisindeyim düşündükçe kalbim ağrıyor Allah'ım evlatlarımızı korusun sorumsuz eşlere Allah akıl fikir versin gerçekten eşlere çocuk emanet edilmez aslada yalnız bırakılmaz yaşandı .. :((

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 870 göst.
23 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 487 göst.
1 Mart 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,116 göst.
13 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleknaz25 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 647 göst.
5 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,207 soru

24,398,166 cevap

349,919 kullanıcı

...