Annem 50 yaşında 35 yıldır İstanbul'da yaşıyor ben 28 abim 31 yaşında defalarca annemi uyarmamıza rağmen anlamıyor bide kendisi küsüyor ya benim dediğim haklı olacak yada konuşmayın der gibi
Dün akşam herkesin gittiği kalabalık bir parka gittik herkes bir köşede oturmuş muhabbet ediyordu abimle bende şakalaşiyorduk tabi öyle abartılı değil annem dediki millet sessiz sizde sessiz konuşun ses etmedik sonra kızım annemi üzdü bende kızdim senden başka çocuğa bağıran varmı millet ne der götür evinde kız dedi bende çocuk evde sakın burada böyle yapıyor dedim
Sonra abim dediki millet bizimi dinliyor hani biz onları mı duyuyoruz bize ne dedi annem o zaman daha da bağırarak konuşun duyan olur ayıp dedi oysaki ne alaka neyse ben dedim abi kalk gidelim annem bırakmadı bir rahat sohbet edelim bide diyor ki bundan sonra iyice bağırın millet duysun annem yıllardır millet ne der diye yaşıyor biz öyle çok açık abartılı bir kesim zaten değiliz. Annem bunca senedir sadece konuşmayı biliyor başka yaptığı birşey yok nasıl baş edicem ses etmiyoruz duymazdan geliyorum arada ama bende tek kızım kime anlatcam milletten bize ne bizden millete ne annem hâlâ bunu idrak etmiyor ve çocukları eşiyle kafa tutuyor