0 oy
241 göst.
Aile kategorisinde (55 puan) tarafından

Annem 50 yaşında 35 yıldır İstanbul'da yaşıyor ben 28 abim 31 yaşında defalarca annemi uyarmamıza rağmen anlamıyor bide kendisi küsüyor ya benim dediğim haklı olacak yada konuşmayın der gibi

Dün akşam herkesin gittiği kalabalık bir parka gittik herkes bir köşede oturmuş muhabbet ediyordu abimle bende şakalaşiyorduk tabi öyle abartılı değil annem dediki millet sessiz sizde sessiz konuşun ses etmedik sonra kızım annemi üzdü bende kızdim senden başka çocuğa bağıran varmı millet ne der götür evinde kız dedi bende çocuk evde sakın burada böyle yapıyor dedim 

Sonra abim dediki millet bizimi dinliyor hani biz onları mı duyuyoruz bize ne dedi annem o zaman daha da bağırarak konuşun duyan olur ayıp dedi oysaki ne alaka neyse ben dedim abi kalk gidelim annem bırakmadı bir rahat sohbet edelim bide diyor ki bundan sonra iyice bağırın millet duysun annem yıllardır millet ne der diye yaşıyor biz öyle çok açık abartılı bir kesim zaten değiliz. Annem bunca senedir sadece konuşmayı biliyor başka yaptığı birşey yok nasıl baş edicem ses etmiyoruz duymazdan geliyorum arada ama bende tek kızım kime anlatcam milletten bize ne bizden millete ne annem hâlâ bunu idrak etmiyor ve çocukları eşiyle kafa tutuyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annenin bu saatten sonra degistiremezsin gormeyip mesafe koyacaksiniz başka yolu yok 
(55 puan) tarafından
@Egitmen Mesafe koysam( millet ne der ) tek kızıyım hep böyleydi son zaman olmadi ki
tarafından
Bende onu diyorum zaten hep böyle olan birini asla degistiremezsin biseyde ogretemezsin sen kendi bildiğini yapıp mesafe koycan milletle annen ugrassin
(55 puan) tarafından
Annem herşeyle uğraşır sözde evlendim ama herşeye elinden gelse karışır tabi ben kendi bildiğimi yapıyorum ama bunaliyorum
tarafından
Mesafe koymaktan başka şansın yok cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunca sene nasıl geçti Allah aşkına merak ettim 

Bir anne neden böyle olur ki 
(55 puan) tarafından
Eskiden çok kavga ederdik bekarken sonra evlendim biraz duruldu sandım şehir dışında 3 yıl oturduğum için sonra yine aynı annem kıyafetlerime gezmeme herseye yorum yapar onlara tamam deyip geçiyorum ama her fırsatta milleti göstermesine bunaldım artık
0 oy
(5,829 puan) tarafından

eskiler oyle. benim annem de der ailemizde varmi sen gibi giyinen. :) ailemize yakismaz. sanki kraliyet ailesiyiz:) benim giydigimde sifir kol bile giymem sort kort giymem. kisa kol dusukkol elbise dizimde maksimum acikligim budur. ailede anne tarafinda iki acik var biri ben digeri bi tuze kizim ufak.yani gerci universtye gidio kucuk degilde benim yasima gore kucuk. ailemizde varmi sen gibi der banane ailemizden yani carsafli kadinin kizi yaninda sort sudyenle gediyor. yada. ceop giyen kadinin kizi yaninda feraceli sagda solda. herkes kendini baglar. diyorum diyorum anlatamiyorum.

(55 puan) tarafından
Benimkide öyle o kadar derin anlatmadım
0 oy
tarafından
Canım benim bütün yaşlılar annneler  eminim böyledir es geçin azıcık  mesafe koyun dediklerini umursamayin 
(55 puan) tarafından
Mesafeli olunca küsüyor laf söyleyince darılıyor hakliyken haksız olan biz oluyoruz
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Rahatsız oluyorsan sen git diyeceksin . Milletin biz umrunda bile değiliz de her seferinde. Çünkü gerçekten kimsenin umrunda değil. Ben millet ne der diye düşünemem. Parka gitmiştik annem ben gelin bir de çocuklar. Kızım o zaman 1.5 yaşında geldi yanıma anne diye sarıldı. Ben de kurban olurum sana diye sarılıp şapur şupur öptüm. Bizim gelin diyor ki o nasıl öpmek yandaki kadın garip garip bakıyor. Dedim bakarsa baksın demek ki kendi çocuğunu sevmiyor. Ben çocuğumu istediğim gibi severim. Sesli bir şekilde söyledim mesela. 
0 oy
(438 puan) tarafından
bunun altinda yatan bi sebep illaki vardir psikolojik olarak ya da kendi annesinden oyle gormustur genelde oyle oluyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 240 göst.
19 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 653 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde SakızSardunya (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
3 Eylül 2022 Aile kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.