0 oy
1,252 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (998 puan) tarafından
Herkese iyi geceler. Nasılsınız? Uzun olacak, kıymetli vaktinizi aldığım için şimdiden teşekkür ediyorum. 

Delil toplamaya çalışırken arkadaşlık sitelerindeki üyeliğini görmüştüm orada kalmıştık baya bir ilerledi sürecim. 

Haftasonu markete gitmemi bahane ederek eve gelme dedi ( oturduğum yerde babamın halası oturuyor seksen yaşlarında arada gidip gelirim yakın oturuyoruz yürüme mesafesi) eve gelme, halana git onda kal sonra dünyanın tehtidi küfürü ne sulalem kaldı ne beni asmadığı kesmediği. Ben markete giderken her zamanki gibi markete gideceğim diye haber verdim, o da neden markete gidebilir miyim değil gideceğim dedin ? Diyerek bu raddeye getirdi. Bu arada kendisinin eskiden beri de bu işlere bulaşmış olduğunu da öğrendim bu aradaki günlerde aslında ben de aynı sürece giriş yapmaya hazırlanıyordum kendiliğinden gelişti diyebilirim çok uzatmayayım, evden kovunca bende gerçekten gitmedim eve ve halada kaldım hâlâ halada kalıyorum. Ertesi sabah Halanın evine geldi halayı öldürecekmiş, hala bana akıl vermiş, şeytanmış. Bunları söyledi bende Kades'e basıp polis çağırdım, kayboldu. O gün bu gündür hiç ses seda yok bu arada boşanma işlemlerine başladım emniyete gittim durumu anlattım komiser bana tedavi olup düzelenleri anlattı, oluru olmadığını söyledim ama üzerine basarak söylüyor ki çocuğunu öyle ya da böyle görür buna engel olamazsınız. Bu yüzden anlaşmalıya gitmeye çalışıyorum şu anda. O günden beri hiç ne telefon ne mesaj ne yüz yüze görüşmedik bugün bir avukat ile danışmanlık hizmeti için görüştüm çekişmeli dava için gücümün yetmeyeceğini söyledim ama anlaşmalı için on bin dedi bu bana makul geldi şansımı deneyeyim istersen dedi olur dedim bende saat on gibi geri dönmüş eşim avukatın telefonuna, avukat aradı şöyle anlatıyor: 

Tam kırk dakika görüştük, görüşmenin yarım saati ağladı, eşiniz saldırgan bir tavırda değil aksine çok üzgün benden sizle görüşmek dışında bişey istemiyor, hatalı oldugumu biliyorum, kelimesinden başka birşey konuşamadık dedi. 

Bende koruma kararının olduğunu, polis eşliğinde yanlizca anlaşmalı boşanma sartlari icin görülebileceğimizi söyledim yarın tekrar konuşacak karakolda avukat eşliğinde bir görüşme yapacağız fakat avukatla konuşmasından sonra bana, babasız büyümenin ne kadar zor oldugunu sen biliyorsun, lütfen çocuğumuza bunu yaşatma diye bir mesaj attı. Bugün bunlar oldu, bu saat oldu ve iç sesim ben vicdanım kaldık üçümüzde birbirinin suratına bakamıyor...

Not: tüm ailelerin haberi oldu düzelme şansı vermek demek bu sefer gerçekten kimsesiz kalacağım demek, şuan bana gerçekten sadece ailem destek oluyor. 

34 Cevaplar

0 oy
(1,696 puan) tarafından
Rabbim sana ve evladına güzel kapılar açsın tez zamanda feraha çıkmayı nasip etsin inşallah canım 
(998 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel duanız için
-Reklam-
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Biz de bizimkini dert sanıyoruz.

Rabbim her ne karar verirsen senin için hayırlı olanı versin canim gönlündekini değil de senin için hayırlı olanı gönlüne koysun umarım esin akıllanır iyi bir baba olur. Bosanip tekrar barışalım da var bu hayatta o yüzden vicdanını değil aklını kullan derim ♡
(998 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum zaten vicdanla gittiğim için bu hale geldim gene çok şükür halime ama artık mantığımı kullanmak istiyorum kendimi kullandırmak istemiyorum Allah bana da akıl vermiş
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Geri dönme yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin adam manyak vurur döver öldürür her şey beklenir kendine dikkat et yanlız görüşme gerekirse yanında bişeyler taşı dinsizin hakkından imansız gelir 
(998 puan) tarafından
Koruma kararı çıktı polis olmadan bir araya gelmem zaten o darp raporu aldığım gün tornavida ile gelmişti ondan çizildi her yerim işte o gün öyle yaptı ertesi gün ağlıyor aşırı dengesiz inşallah anlaşmalıya yanaşır
0 oy
(7,797 puan) tarafından
Boşanma sürecinde yaşanılan olağan şeyler bunlar çok ciddiye alma affedince aynen devam ediyorlar. Ben ölümle tehdit edebilen insanlardan korkarım uzak durulması gerekiyor.
(998 puan) tarafından
Koruma kararım çıktı çok şükür gerisi aklına kalmış kafa iyiyse oturur, değilse bana sarar ta ki içene kadar sonra yine ağlar veya pişman olur herhalde benim sürecim böyle gececek inşallah anlaşmalıya yanaşır
0 oy
(608 puan) tarafından
Sanki baba olup kaç kere çocuğunun yanında oldu iyi düşün eğer iyi bir babaysa zaten boşandıktan sonra da çocuğa değer verir ama hiç sanmiyorum iyi bir baba olduğunu eğer arkanda birileri varsa bu adamla bir dk bile durma yoksa eve dönünce şiddet vs seni bekliyor olacak 
(998 puan) tarafından
Çok şükür var dönmem dönersem herkesi kaybederim daha kötü şeyler yaşarım birdaha dönemem ve daha kötüsü dönersem kendimi kaybederim yemin etti beni öldüreceğine o gün böyle güzel güzel konuşurken senin hakkın ölüm merak etme dedi bu evden çıkarsan da ölün gelir dedi onlar çok zaten de akşamına da kovdu, yani kendi kovup gelme deyince, ben de gitmeyince neden ben suçlu oluyorum ki ben gitmedim o kovdu bende tamam dedim bunda bile suçlu benim. İnşallah anlaşmalıya yanaşır
0 oy
(13,247 puan) tarafından
Yapıp yapıp ağlayıp zırlayan bir tipi ben affetmem herkesin aklı fikri var o akıl fikir zamanında işe yarasın

Dönersen pişman olacağına eminim
(998 puan) tarafından
Kesinlikle içinden cikamaz hâle geleceğim herkesi kaybederim daha kötü şeyler yaşarım arkamda kimsenin olmadığını da bilir o da mahveder beni daha fazla. Daha ailem varken bile kim Sana sahip çıkacak umurlarında değilsin beni çekeceksin diyen birisi bu durumda bal kaymak olur ona. Aklı gidip geliyor işte içtiklerinden içince ağlıyor duygusal oluyor kafa yerine gelince deliriyor inşallah anlaşmalıya yanaşır
0 oy
(674 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Allah yardımcın olsun inşallah çok zor bir durum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
(998 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ediyorum
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Şu ana kadar mantıklı ve yapılması gerekenleri yapmışsın. Başladığın bu yoldan asla vazgeçme. Küçücük bahanelerle kavga çıkarmaları var. Yarın bir gün ne olur belli değil. He rşeye rağmen dikkatli olun. Allah yardımcınız olsun. 
(998 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Yönlendirmek asla istemem belki gerçekten pismandir.Ama benzer durumlarda yani pişmanlık ağlama krizleri vs ile eşini geri getiren bir adam eskisinden de beter oldu "ne sandın gittin geri geldin diye seni prenses mi yapacaktım diyerek".. Yani bazen huylu huyundan vazgeçmiyor umarım eşiniz pismandir gerçekten
(998 puan) tarafından
Alışmış kudurmuştan beter derler bizimki o hesap bu alışkanlığı önceden geliyormuş yani benle hiçbir alakası yok dolayısıyla engel olacak veya düzelecek durumu yok o onunla yaşıyor, ama inşallah dediğiniz gibi pişmandır da en azından anlaşmalı ayrılırız daha iyi olur. Dönme gibi bir durum söz konusu olamaz ailem varken beni öldürmeye çalışan hele bide ailemi silip de gidersem bunu bile bile bana neler yapar Allah bilir
(1,019 puan) tarafından
Maalesef.. Rabbim iki taraf için de hayırlısıni versin umarım her şey gönlünüzce olur
(998 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkürler
0 oy
(452 puan) tarafından
Anlattiklarina gore hic saglikli bi iliski deil ve kocan buyuk ihtimal narsist bi kisilige sahip bugun bunlari yapan yarin birgün o evden olu cikabilirsin demek kendine bibiylik yap ve bu insanla bosan evet bosanmak kolay deil ama bazende olmunca olmuyo ve bindiger iylihide cocuguna yapicaksin cunki boyle bi evlilikte o çocuğun psikolojik olarak sıkıntılar cekebilir ilerde guven problemi olabilir o yuzden cocugun icinde dogru karar vermelisin
(998 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum bu ayrılık kararına zaten çocuğumun bu şekilde sağlıklı bir geleceği olmayacağını düşünerek karar verdim
0 oy
tarafından
Allah hakkında hayırlısını versin. Madem o kadar pişman önce bişey kullanmayı tedavi olup bıraksın laf değil icraat göreceksin ki samimi olduğuna inanasın. Biliyorum ayrılmak zordur ama vicdanen değil mantık olarak bakmalısın
0 oy
(446 puan) tarafından
Ayyyy sen hayatının hatasını yaparsın sakın barısma boşan kızım onun verecegı 1 lokma ekmek onuda sana zehır edıyor bı gram sevgi onuda sana çok görüyor   bıran böyle adamdan bı yol olmaz 
(998 puan) tarafından
Sağolun çok teşekkür ediyorum barışma gibi bir düşüncem olmadı sadece beni zorlayacak fazlasıyla ama olsun içinde olmaktan iyidir
0 oy
(482 puan) tarafından
Sende ailene sahip çık o adama geriye dönme sakın sakın degismez o suan ki psikolojiyle öyle konuşuyor çocuk 12 yaşına kadar annede kalıyor ayrıntıları araştırırsınız 
(998 puan) tarafından
İnşallah, geri dönme barışmam söz konusu değil çocuk için endişeliyim yalnızca ama onunla büyütemeyeceğimin çok farkındayım
0 oy
(617 puan) tarafından
Birsey kullanan geçmiş de de temiz olmayan aldatan ve senin hayatini gasp eden biri tabiki aglayarak yalvararak daha once yapmadigi en buyuk jestlerle seni kandirmaya calisacak sakin inanma burda bir cogumuz esiyle gecinemiyor ama bazi seylerin dönüşü kesinlikle yok bana gore esinde bunun 3 maddesini birden taşıyor tedavi olmak istese zaten basta olurdu sen bilmezdin bile.. o akittigi gozyasi hep timsah gozyasi avını kafese cekmek için sen simdi donersen sadece kendi hayatina degil kizinin hayatina da mal edeceksin yapma... Umarim anlasmalo sonlanir biran once kendi hayatini kurarsin
(998 puan) tarafından
Amin inşallah gerçekten yanlış bir tercih nelere mâl oluyormuş çok çok üzgünüm ben gerçekten ona yardımcı olmak isterdim ama kendisinde çaba da yok yuvası için de bir çabası yok çocuğun bezine bile Allah gönderir ya da anan alsın diyor gerçekten kıymeti yok bir de alışmış ben kesinlikle ben ona ilaç olurum mantığında değilim yalnızca çocuğumu kaçırır bişey yapar bundan korkuyorum ama Rabbime sığınıyorum
(617 puan) tarafından
Kacirmaz korkma dik dur sen dik durunca cesaret edemez gayet akıllı insansin Allah yolunu kolaylastirsin kurban oldugum mevlam cocugunun yuzu suyu hürmetine rabbim engelleri kaldırsin
(998 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 163 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
0 oy
7 cevap 154 göst.
0 oy
7 cevap 138 göst.