Herkese iyi geceler. Nasılsınız? Uzun olacak, kıymetli vaktinizi aldığım için şimdiden teşekkür ediyorum.
Delil toplamaya çalışırken arkadaşlık sitelerindeki üyeliğini görmüştüm orada kalmıştık baya bir ilerledi sürecim.
Haftasonu markete gitmemi bahane ederek eve gelme dedi ( oturduğum yerde babamın halası oturuyor seksen yaşlarında arada gidip gelirim yakın oturuyoruz yürüme mesafesi) eve gelme, halana git onda kal sonra dünyanın tehtidi küfürü ne sulalem kaldı ne beni asmadığı kesmediği. Ben markete giderken her zamanki gibi markete gideceğim diye haber verdim, o da neden markete gidebilir miyim değil gideceğim dedin ? Diyerek bu raddeye getirdi. Bu arada kendisinin eskiden beri de bu işlere bulaşmış olduğunu da öğrendim bu aradaki günlerde aslında ben de aynı sürece giriş yapmaya hazırlanıyordum kendiliğinden gelişti diyebilirim çok uzatmayayım, evden kovunca bende gerçekten gitmedim eve ve halada kaldım hâlâ halada kalıyorum. Ertesi sabah Halanın evine geldi halayı öldürecekmiş, hala bana akıl vermiş, şeytanmış. Bunları söyledi bende Kades'e basıp polis çağırdım, kayboldu. O gün bu gündür hiç ses seda yok bu arada boşanma işlemlerine başladım emniyete gittim durumu anlattım komiser bana tedavi olup düzelenleri anlattı, oluru olmadığını söyledim ama üzerine basarak söylüyor ki çocuğunu öyle ya da böyle görür buna engel olamazsınız. Bu yüzden anlaşmalıya gitmeye çalışıyorum şu anda. O günden beri hiç ne telefon ne mesaj ne yüz yüze görüşmedik bugün bir avukat ile danışmanlık hizmeti için görüştüm çekişmeli dava için gücümün yetmeyeceğini söyledim ama anlaşmalı için on bin dedi bu bana makul geldi şansımı deneyeyim istersen dedi olur dedim bende saat on gibi geri dönmüş eşim avukatın telefonuna, avukat aradı şöyle anlatıyor:
Tam kırk dakika görüştük, görüşmenin yarım saati ağladı, eşiniz saldırgan bir tavırda değil aksine çok üzgün benden sizle görüşmek dışında bişey istemiyor, hatalı oldugumu biliyorum, kelimesinden başka birşey konuşamadık dedi.
Bende koruma kararının olduğunu, polis eşliğinde yanlizca anlaşmalı boşanma sartlari icin görülebileceğimizi söyledim yarın tekrar konuşacak karakolda avukat eşliğinde bir görüşme yapacağız fakat avukatla konuşmasından sonra bana, babasız büyümenin ne kadar zor oldugunu sen biliyorsun, lütfen çocuğumuza bunu yaşatma diye bir mesaj attı. Bugün bunlar oldu, bu saat oldu ve iç sesim ben vicdanım kaldık üçümüzde birbirinin suratına bakamıyor...
Not: tüm ailelerin haberi oldu düzelme şansı vermek demek bu sefer gerçekten kimsesiz kalacağım demek, şuan bana gerçekten sadece ailem destek oluyor.