0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

O kadar yorgunum ki artık yaşadıklarımı dile getirmek bile istemiyorum  yaşadığım evden hayattan eşten aileden kısacası bebeğim dışında herşeyden bıktım beni hayatta tutan sadece bebeğim 

Evliliğimi bitirmek istiyorum ama yapamıyorum arkamda kimsem yok binlerce kere küsüp babama sığındım boşanma davası açtım bile kurtulamadım hep gero gönderildim geri dönmek zorunda kaldım baba evinde oluyorum hep babamın sen kendin ettin demleri küfür etmesi beni ona gittiğime pişman ediyor ordayken bir damla şu bile  içmek çok zoruma gidiyordu bakışları tavırları fazlalık olduğumu hissettiyordu kaç kere ailemi aradım dayanmiyorum artık kendimi öldürecem diyordum ama ailemin tepkisi sus sesiniz çıkmasın beni rezil etmeyin gerçekten neden sesini duymuyorlar neden çektiklerimi görmüyorlar acı cektigimi bilmeleeine rağmen neden susuyorlar artık gerçekten dayanmiyorum eşimin yanında hıçkıramiyorum bile hıçkırık tutsa bile etmediğini bırakmıyor öyle canı biriyleyim   gerçekten nefes alamıyorum kalbim ağrıyor icimdeki ağlayarak yazmak yerine neden yanında derdime çare olacak ailem yok 

Kızlar birtek siz morar verirsiniz diye yazdım ne yapacam bilmiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Offf ya kıyamam ne denir ki bilemedim çok üzülüyorum böyle postları görünce RABBİM tez vakitte seni fereha cikartsin inşallah devlete siginsan olmaz mı :(

tarafından
Oraya da gittim gittiğim vakit hamileydim erken doğum riskim var di iki hafta kadar kaldim çıktım ev tuttum gine geri gönderiler beni hep töre  aşiret
tarafından
Off ya hep bizim o taraflarda var işte nerelisin canım
tarafından
Ağrıliyim
-Reklam-
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum, RABBIM inşallah doğru yolu gösterir sana. Malesefki Biz turkiyede kadınlar hep mağduruz ben evlenince de abim bana ddi kendin alıyorsun ancak kefeninle geri dönersin. (bu laftan sonra ölüm olsa bile naasim o eve gitsin istemem) hayır nasıl bir anne baba yüreği kızının acı çekmesine bu kadar razı gelirki

.esinle konuş san olmadığıni anlatsan kendi ve çocuğunun tazminatını alıp 1+1 ev tutup hayatına bakabilir misin.

Belki çok cilginca ama bir çok insana yardımcı oldukları için söylüyorum. Kamera arkasında yapıyorlar bunu müge anlıya başvurup derdini anlatıp yeni bir hayat kurmak için yardım istesen ınstagramdan filan yazsan. Belki çok cilginca ama aklıma baska bise gelmedi. Yada kadın siginma evine çocuğunla gitsen.

Ama kades uygulaması olsun telefonunda 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım yaaa

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 821 göst.
19 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 259 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (824 puan) tarafından soruldu
0 oy