0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (539 puan) tarafından
Kızlar oglum 3 yaşında kızım 1 yasinda çok küçükler kizim dogduktan sonra oglumun odasini ayirdik ama oglumda şöyle bi sorun var hastaneyede gittik ama çözüm bulunamadı birseyi yok dediler  bazen oglum aksam saat 10 gibi falan bisey yerse atistirmalik vs gece kusuyor uykusunda hasta olmamasına ragmen her gün olmuyor dikkat ediyorum aksam 8den sonra birsey yedirmemeye ama bazen unutuyorum veyada görmüyorum kizim 1 yasinda fizyolojik reflü var emdigi zaman bazen uykusunda kusuyordu simdi biraz azaldi kalmadi gibi gün içinde cok yoruluyorum oglumu odasına yatirdiginda bikac kez yanima gelior  korkuyorum gece uyya kalirsam kalkamassam cocuk ya kusarda genzine dolarsa diye o yüzden yanima aldım oğlumu kizimsa bessikte yatior esimde hanim çocuklarımız icin sabredecegiz çocuklar uyuduktan sonra birlikte saman geciriyoruz zaten dior birazdaha büyüsünler tek önceliğimiz çocuklarımız dioruz  birbirimize zaman ayırıyoruz mutluyuz canini sıkma dior ama üzülüyorum işte onemli olan cocuklarim

8 Cevaplar

0 oy
(12,916 puan) tarafından
E yer yatagi yap ogluna kizda besikte yatiyomus zaten. Esinde yerinde yatsin. Benim esimin isi agir cogu zaman evde degil. Evdeykende salonda koltukta yatmasina gonlum razi olmuyo
(539 puan) tarafından
Onuda denedim canim benim eşim elektrik elektronik teknisyeni  uykusuz kaldigi zamanlarda bikac elektirik kazasi geçirdi allah korudu gercekten kizim diş çıkarma surecinde surekli aglior oglum onun sesine uyaniyor veyada tuvalete kalkiyor birbirlerini uyandiriyorlar esimde haliyle uykusuz kalip bazen hic uyyamiyor işyeride ister istemez kaza yaşıyor ben üzülürüm diye banada kiyamiyor demiyor
-Reklam-
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Aman ne üzülüyor sun canimm bebisler iyi olsunda. Valla oğlum 2 yasinda toplasan 10 gün birlikte yatmamisizdir. Kızımda hiç böyle olmamıştı. Ama oğlum zor Bi çocuk sürekli hastalık bide 1 yaşına kadar hiriltisj vardı. Eşim rahatsız oluyordu.  Sonra işte başka sıkıntılar falan derken. Bide beşiği hiç sevemedi maalesef. Sürekli oğlum la bir yatıp eşimden ayrı yatıyoruz. Bazen o salonda biz yatakta bazen  o yatakta biz başka odada öyle geçiyor günler. Valla bende çok şikayetçi değilim bu durumdan:D
(539 puan) tarafından
Destekledigin icin cok teşekkür ederim canım valla bende biraz memnun gibiyim esim yanima yattigi zaman cocuklar daha cok uyanıyor horlamasindan sesli nefes alip verişinden falan ama yinede sanmi cok erken yataklari ayirmisiz gibime gelior ama ogluma dayanamiyorum ya kusarsa ya genzine dolarsa uyananamazsam diye çünkü kusan bi cocuk
(7,483 puan) tarafından
Anne olunca insan kendi dahil herseyi unutuyor canım. Sonuçta keyfi yatak ayirmamissin. Çocuğun düzelir büyüyünce zaten geri eski düzene dönersin. Esinde anlayisliymis bosver sende takip üzülme. Zaten bir sürü sorumluluğumuz var bide kendine vicdanen bunu yükleme. Dediğim gibi bu Bi süreç geçecek ayrı yatmanın keyfini çıkar. :))  Rabbım oğlun a da şifa versin canım.
(539 puan) tarafından
Çok şükür çok anlayışlı kirmamak için uzmemek için cok ugrasir allah razi olsun haklisin canim icim rahatladi vallahi
0 oy
(5,193 puan) tarafından
Amann nolcak ben 4 senedir ayeı yatıyorum nerdeyse hic de bişi olmuyo. Öncrlk tabı ki cocujlar beraber yatsan ne yatmasan ne aranda sorun olmadıktan sonra 
(539 puan) tarafından
Çok şükür sorunumuz yok cok iyiz maşallah suphelenecek hicbiseyde yok
(5,193 puan) tarafından
Ne olabilirki zaten şüphrlenecek
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Oğlun da bence reflü benim oğlum da 22 aylıkken çıktı yatmadan 1 saat önce birşey yemeyecek dedi dr bazen yemese bile kusuyo uykuda reflü tedavisi de gördük ama ara ara yine kusuyo
(539 puan) tarafından
Reflü den korktum doktor oyle bisey yok dedi ama yatmadan önce birsey yedirmeyin sindiremeyebilir dedi ozellikle cocuklara en az 7 yasina kadar asla gazli icecekler icirmeyin yatmadan once dedi çoğu hastam gazli icecekleri kustugu zaman cigerlerine doluyor dedi uykuda kusma tehlikeli dikkat edin gozlemleyin dedi midesi sindiremeyebilir dedi esimde korktu bende dedikki gözümüzun onunde olsun yavrumuz zaten buyuyunce kendi odasına gecer yatar hanim dedi
(1,055 puan) tarafından
Doğru olanı yapmışsınız dönüşü olmayan bir yol olur Allah muhafaza en iyisi sizle yatması
(539 puan) tarafından
Rabbim biryerden gosteriyor inanki kizim ateslendi hastaneye götürdük cok acil bir vaka gelmiş doktorda tanidigimizdi bianda agitlar koptu sira bize geldiginde esim dediki noldu abi oyle dedi doktorda 12 yasindaki cocuk isal kusmayla geldi salgina yakalanmis serum falan verdik durumu iyiydi eve yolladik anneside çocuğun ishali kesilsin diye kola nın icine aspirin atıp icirmis  ishali dursun diye cocuk gece uykusunda kusmaya çalışmış ve ciğerlerine dolmuş anne ancak sabah fark etmis ama hastayi kaybettik abi dedi okadar uzuldukki esim asla eve kola gazli icecek almaz gittimiz misafirlikte bile uyarir evinizde gazli icicek varsa asla bize ikram etmeyin der
(1,055 puan) tarafından
Ah Rabbim sabır versin ailesine çok üzüldüm :((
(539 puan) tarafından
Amin canim benim hala o anneyi unutamiyorum gözümün onunden gitmiyor kendini çok kötü dövüyordu kafasini duvalara vuruyordu rabbim beterinden saklasin yavrunun mekani cenet olsun inşallah anelik cok zormus
(1,055 puan) tarafından
Amin amin canım hemde çok zor yani ömür boyu bitmeyen sevgi bitmeyen sorumluluk bitmeyen kaygı
0 oy
(5,620 puan) tarafından
Canim benim bebegim de coklu besin alerjisi var. Alerjik bi besin yediyse gece yattiktan sonra kusar. Biz sıkı diyet yaptigimiz icin kolay tespit edebiliyorum. 

Besin takibi yap ,paketli besin verme. Cilek,kivi ve findik,yer fistigi da verme bi sure. Atistirmalik paketli gida mi yiyo ne yiyo mesela kuruyemisse onlarda tetikleyebilir. Benim ki suan 33 aylik durum bu sekilde.
(539 puan) tarafından
Onlari kesinlikle yedirmiyorun mesela hani aksam normal çorba içti veyada herhangi bir yemek yedi  dun esim Tost yapmis kendine cocukta dayanamadi yedi gece bi kac kere öğülcedi kusmaya calisti ama kusamadi gözüm surekli ondaydi
0 oy
(1,692 puan) tarafından
Kızım bizim odada beşikte yatıyor oglumun odası da hemen yan odayı yaptım ki bişe olursa he men kalkıp bakabileyim diye cok yorgun oldugumuz zamanlarda onuda yanımıza alıyoruz duymazsak vs diye 
(539 puan) tarafından
Benimde hemen yan odam ama okadar yoruluyorumki kızım küçük oğlum küçük yaşlı engelli kayinvalidem var onun bakimiyla ilgileniyorum baska kimsemizde yok esim tek çocuk
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Aranız ıyı olduktan sonra önemi yok bence sonuçta keyfi değil bir sebebiniz var zamanla eski düzene döverek dönersiniz
(539 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Biraz başını yükseltip yatirsan epey faydası olur.

Yatmadan  kısa süre önce birseyler yemek zaten kimse için faydalı değil.En doğru ve saglikli olan.Bak evlatlarınla birlikte ,sağlıklı sihatli anasıyla babasıyla birlikte mutlu bir eviniz var. Allah başka dert vermesin.
(539 puan) tarafından
Amin inşallah canım yastikta koyuyorum benim oglan cok deli yatiyor ustunde ne yorgan nede kafasinda yastik kalmiyor cnm

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 543 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 401 göst.
0 oy
11 cevap 321 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,856 puan) tarafından soruldu

411,580 soru

12,390,045 cevap

43,732 kullanıcı

Kategoriler

...