0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından
Gunaydin çilekeş uykusuz sac bas dagilmis pijamasinin bir ayagi dizine cikmis digeri yerlerde surunen ustu basi süt  kokan gözleri  uykusuzluktan acilmayom goz altlarini moraran analar haydin kendinize  gelin daha kocaya cocuklara kahvalti verilecek evdeki yığınla  birikmis isler bitecek bi kahve molasi vereyim akliniza baska is gelecek derkn alsam yemegine pisicek fasli baslamistir:)) sabah sabah yine ic kararttim be:))

9 Cevaplar

0 oy
(2,020 puan) tarafından

Off off offf :blink: böyle gün mü ayar :woot:

(709 puan) tarafından
Uyan guzel ac gözünü  dinle bacinin sözünü :))))
tarafından
Çok güldüm ya
(2,020 puan) tarafından
☺️☺️☺️ sabah 6 buçuktu uyudum zaten aha bu kız beni mahvetti 5 gündür diş huzursuzluğuuuu ühü ühüü
-Reklam-
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Günaydın bacım da sen şimdiden kararttın içimi bee :) 
(709 puan) tarafından
Gercekler acidir dostum:))))
(6,897 puan) tarafından
Neyse bugün enerjim yerinde yemekler pişiyor şimdi de temizliğe girişcem sonra gezme inşallah :)
0 oy
(638 puan) tarafından
Hava karanlık yağmur yağıyor ve 1 saattir ayaktayız:) akşam 9 da yatırirsam 5 buçukta kalkmasın da napsin benim çocuğum:) 

Günaydınn ... 
(709 puan) tarafından
Valla kacta yatarsa yatsin sabah 6 dedimmi ayakta ya
0 oy
(879 puan) tarafından
Ben hastalıktan uyuyamadım evi dolanıp duruyorum şuan ilacımı içip pekmez yiyorum uyuya bilirsem uyuyacağım 
(709 puan) tarafından
Cok cok gecmis olsun canim
(879 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim aşkım ❤️
0 oy
(108 puan) tarafından
Ayni sekilde bizde ama biz hastnedeyiz iki cocukla uykuszlk yorgunlk tükenmişlik 
(709 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin insaallah
(108 puan) tarafından
Amin inslh canim
0 oy
tarafından
Oğlan uyuyor ben 7 15 de dikildkm ayağa uyanmadan bir kahve icseydim çok iyi olardj
(709 puan) tarafından
Icebilirsen tabii simdi uyanir annneeeeee:)))
tarafından
Tam kahveyi yaptım yarısını içtim hoppp anneeee sennn neden yataktan gittin diyor sjjs
0 oy
(600 puan) tarafından
Günü başlamadan bitirdin gözümde bacım :) ahh keşke çocukları bırakacağım biri olsaydı da şöyle üç gün üç gece uyusaydım 
(709 puan) tarafından
Valla galiba hepimiz oyleyiz
0 oy
tarafından
Tam beni  tarif.ettin  onca yorgunluga rağmen şimdi de gidip boşanma davası açacam gerçekten şans olmayınca olmuyor 
(709 puan) tarafından
Sikma bacim canini rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(6,664 puan) tarafından
O benim sanırım :D ama kahvaltıyı koca hazırlasın 
(709 puan) tarafından
Bizimki saolsun bi hafta sonu el atiyor cocuklarla beraber hafta ici maglum is zamani

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 282 göst.
0 oy
13 cevap 795 göst.
13 Ekim 2019 Diğer kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 235 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 199 göst.
8 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,998 puan) tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,419 cevap

37,694 kullanıcı

Kategoriler

...