0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından

Eşimle ilk tanistigimizda sosyal medya kullanmayalım dedi ben onun için sosyal medya karımı kapattım ama kapatmamişti ben kapattıktan 1 sene sonra kapattı takıntılı bir kız vardı aynı memleketli eşimle sürekli yazıp duruyordu bende bu böyle devam ederse bizim işimizin olmayacağını söyledim vs vs uzun mesela 4 5 senedir kişisel hesabınız yok arkadaşlarım ailem her zaman soruyor neden yok eşin mi izin vermiyor diye kullanmak istemiyorum diyoruz asıl mesele şu geçen gün eşim erkek kardeşiyle konusuyordu Instagram kullanmadığını bildiği halde abi kullanmiyorsun değil mi dedi güldü ve bence aç dedi eşimde yok diyerek kaş göz işareti yaptı pis pis güldüler kardeşi birşeyden mi korkuyorsun dedi kapat bu konuyu aramız bozulmasın dedi açarsam Instagram kötü şeyler mi olur gibi birşey dedi.

Normalde böyle şeylere takılmam geçmişte çok şeyler yaşadık  ınstagramı da ne için açmadığını çok iyi biliyorum ama bu aklımdan gitmiyor bu günlerde aşırı duygusallık yaşıyorum herşeyi takıyorum kendi kendime Instagram hesabı var da ben bilmiyorum diye düşünceler geliyor çünkü daha önceden yakaladım şeytan da aklıma kötü kötü fikirler sokuyor  kimseye anlatamıyorum bir yazmak istedim buraya :getlost:

4 Cevaplar

0 oy
(1,795 puan) tarafından
Şeytanı dinlersen yuvan yıkılır.

Eşine açıkça sor kullaniyomusun diye ha tatmin olmadım mı ozmn uyurken tlfnuna girip bakabilirsin kuruntun geçsin diye
(75 puan) tarafından
Çok kez bakıyorum telefonda hiç birşey yok ama telefonu da yanından ayırmaz
(1,795 puan) tarafından
Yani yanından ayırmaz derken mesela gizli gizli mi bakar yoksa alelen açık mi bakar
(75 puan) tarafından
Tuvalete gider yanında banyoya girer mesela yanında balkona çıkar yanında ben hiç görmedim telefonu koltukta bir gece bırakır şarja
(1,795 puan) tarafından
Yani benim eşimde tuvalete gittimi elinde balkona uyumaya gitti mi elinde ama sürekli ses gelir yani youtubdn kısa videolar izler bazen de ses gelmez mesela taraftar haberlerine tıklar yada işi gereği wpden görüşme yapar sonra da şarj için bana bırakır uyur
-Reklam-
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Ben bıle konuşmadan eşinin gızlı instagram kullandığını anladım kesin yani kardeşi de bılıyor senın yanında ugrasmıs abısıyle işte gayet acık

Sana kapattırıp kendının acması adilik resmen bende acardım yerınde olsam ve onun hesabını bulup ıstek atardım nasıl oluyormuş gorsun
(1,005 puan) tarafından
Eşinin instegram açtığı bile belli değil
Belki de eşi sinirlenir  diye kaş göz yapmıştır
(1,021 puan) tarafından
Emınım çok umursuyor esını komık olmayın Allah askına öyle olsa kullanmıyoruz oğlum yengende bende bılmıyor musun sankı karı koca kapattık der gecerdı susturmaya çalışmaz bısı varda saklıyor gibi davranmazdı
Ayrıca daha önce de acmıs gızlıce neden sımdı acmasın??
(75 puan) tarafından
Aslında ben bunu demesini bekledim ama eşim kaş göz işareti yaptı ikiside değişik değişik güldü
0 oy
(122 puan) tarafından
Gayet açıkça söylemiş açmış
0 oy
(336 puan) tarafından
Eşin bı haltlar karıştırıyor kadın hissetti mi yanılmaz ben bile anladım kullandığını 
(75 puan) tarafından
Hissettiğim şeylerin umarım tersi çıkar
(336 puan) tarafından
İnşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 436 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.
14 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 263 göst.
4 Mart 2024 Aile kategorisinde Azizeak (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 221 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,232 soru

12,179,952 cevap

36,675 kullanıcı

...