0 oy
341 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Ben bildim bileli çok soğuk kanlı ve duygusal değil de herseyde mantıken düşünen bı insandım her anlamda kalbimle mantığımin çeliştiği hiç Bir şey benim için bir sonuç ifade etmez yani nasıl ifade edilir belki saçmaladığimi düşünüceksiniz ama paylaşmak istedim ben eşimi çok seviyorum evet ama ben onu çok değişik duygularla seviyorum bilmiyorum yani normal bir sevgi gibi başka bir bağlılık aileme karşı bile böyle değildim bana göre değil hiç o yüzden bazı bazı çok sorguluyorum kendimi. Benim hayatımda hiç Bir şey bu kadar değerli olmadı biliyorum biraz enteresan bir post olacak ama tamda ifade edemedim sanırım yani soru şu! Ben kimseye böyle bağlı ve sevgi dolu olmadım neden eşimde böyle oldu ben anlatamadim ama siz ne demek istediğimi anlarsınız umarım 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşini tanısaydık biraz ona göre yorum yapardık 
(139 puan) tarafından
Eşim tüm erkeklerde olması gereken özelliklerin onda birleşmiş hali ama daha önce de aşık oldum hemde çok ama o asksaydi buda aşksa neden o zaman duygularım farklı
(6,499 puan) tarafından
aidiyet farkli bir duydu esine kendini tamamen teslim ettigin ivin vok cok farkli oluyor bence o bag oradan geliyor
(139 puan) tarafından
Anladım canım rabbim hepimizin sevgisini emeklerini Umutlarını hayal kırıklığına ugratmasin inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Çünkü  aşk çok başka birşey
(139 puan) tarafından
Daha önce de aşık oldum canım çok sevdim hemde ama oda aşk buda asksa madem neden bu daha ağır ve bambaşka bir duygu
(2,718 puan) tarafından
Çünkü gerçek aşk öncesinde bir nikah yoktu birşey yoktu
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Çünkü aşıksın aileye duyulan sevgı bıraz mecburidir o aılede büyüyorsun ılk o insanları tanıyorsun sevmesen zıt düşsen bıle bır bağ var bır yerde mecbursun yani

Ama eşi kendimiz seçiyoruz kalbimiz secıyor kalben bır bağlanma olunca da hal böyle oluyor bellı kı esınde ıyı birisi kı böyle düşünüyorsun maşallah daım olsun diyelim sorun edılecek birşey yok aıleye duyulan sevgı ayrı ele duyulan apayrı bırsey kıyas saçma olur
(139 puan) tarafından
Tşk ederim canım eşim çok iyi bir insan evet tüm erkeklerde olmasını istediğim özelliklerin onda bütünlük kazanmış halı bir adam ama daha önce de aşık oldum hemde çok ama böyle olmamıştı misal bende o yüzden sordum
(1,065 puan) tarafından
O aşk degıldır heyecandır sevgıdır aşk bır kere olur ve asla da unutamayacagın türde birşeydir :)
0 oy
(20,686 puan) tarafından
Aşık olduğun için canım
(139 puan) tarafından
Daha önce de aşık oldum hemde çok ikisi de aşksa neden arasında bu kadar fark var
(20,686 puan) tarafından
Ne bilim kız ben :D
0 oy
tarafından
Tam olarak bende böyleydim 

Ama eşime karşı içimdeki sevgim gram azalmıyor.

Daha değişik seviyorum 

Hani bana deseki canına ihtiyacım var çıkarır canımı onun için veririm.

Bak 12.13 saatlik uzaklıkta biri desseki ya 40 dakika için gelsene gitmem 

Ama ona bir saniye sarılmak için saatlerce yol gidebilirim 

Ve buna hiç üşenmem 

Sanırım aşk dedikleri şey bu
(139 puan) tarafından
Ben yanımdayken bile özlüyorum söylüyorum bazen inanmıyor
tarafından
Kocam inanıyorda çevremdekiler birini bu kadar sevebileceğine inanmıyor sjsj
(139 puan) tarafından
Benim sevgimi görüyor çok farkında oda çok sevdiğini söyler ama benim gibi seviyormudur bilinmiyorum sevgimiz ya eşit değilse bende böylesiye sevilmek isterim ölesiye sevdiğim birisi tarafından heleki kocam yani :((
0 oy
tarafından
Benimde öyledir adama baktikca bakasim gelir 5.yilimiz bitiyo gördükçe sevinirim icimde hala kelebekler uçuşur sanirim seninkide böyle bisey ❤

Bosver gız Allah daim etsin cokta kurcalama ❤
(139 puan) tarafından
Demi!
0 oy
tarafından
İnsan bir kez aşık olur.
0 oy
(4,000 puan) tarafından
Ben seni anlıyorum bende eşimi çok seviyorum hep derim Rabbim beni senden önce alsın diye oda bana der hep bu dünyada beni bu kadar seven biri daha olamaz diye içten gelen bir şey 
0 oy
tarafından
Offff seni çok iyi anlıyorum. Herkesin beni sevdiği ama benim kimseyi onlar gibi sevemediğim kaç seneler yaşadım... Eşimle tanışana kadar sevmenin ne demek olduğunu bilmiyordum.

Çok ama çok sevildim, hatta sevgiye boğuldum. Her yaşta herkes tarafından gerek fiziksel, gerek zihinsel, gerek sadece birkaç hareketimiz vasıtasıyla çok sevildim. İstisnasız. Kadınlardan aşk mektubu almışlığım bile var ki ben medresede büyüdüm. Böyle diyorum ama ahım şahım bir şey sanma beni, ben sevmek fiilini idrak edemediğim için bana hep fazla geliyordu.

Sonra eşimle tanıştım ve sevmenin ne demek olduğunu öğrendim. Birden bire, şimşek hızıyla. Ailemi de çok severim, canımdan candırlar. Ama Eşim... Bambaşka biri, daha önce hiç görmediğim biri. Tanımıyorum onu. Ama Alaska ansızın divane oldu işte.

Elhamdülillah o da beni sevdi. Çok tuhaf bir yerde barınıyor onun sevgisi. Herkesin sevgisi bir yana, onunki bir yana. Pasparlak. Hep elektrikli ve sıcak. Yanaklarım karıncalanıyor. Annemde ya da babamda böyle değildi. Onları sevmek, soğuk gecede yorgunken sıcak yatağa girmek ve dinlenmek gibi. Ama eşimi sevmek sanki soğuk sana nüfuz etse bile lezzet almak gibi. Yine de sıcacık. Enteresan.

Şimdi de evladım. Oğluma bakarken buna benzer ama asla aynı olmayan bir his duyuyorum. Bu sefer içime içime sıcak su döküyorlar gibi ama yakmıyor.

Ne bileyim ya...
(139 puan) tarafından
Kiz hiç Bir şey anlamadım
tarafından
İşte öyle bir şey ben de anlayamıyorum ama çok güzel bir his

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 381 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azra ebecik (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 520 göst.
10 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bir erkek annesi (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 398 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde BirbalAnnesi (19,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 780 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,615 soru

12,451,307 cevap

46,322 kullanıcı

Kategoriler

...