0 oy
143 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (152 puan) tarafından
Eşim skntili Dyo ya bişey olursa diyo bnde suyun iyi geldiğini söyledim ama aklım karıştı 15 gn sonra zaten hastaneye gdcem sorucam ama ben sabırsız olduğum için buraya yazdim

7 Cevaplar

+1 oy
(10,972 puan) tarafından
doktor yasak demediyse git. yüzme gebeler için harika bir spor. çıktığında ıslak mayo ile kalma yeter
(152 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim gülüm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Havuz sakıncalı enfeksiyon kapma olasılığı var denize girilebilir ama ıslak bırakma denizden çıktığında kurulan iyice
(152 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim gülüm braz olsun rahatladım şimdi
0 oy
(2,169 puan) tarafından
VAlla sana da bişey diyim mi 26 haftalıkken annemlerle denize gitmiştim denizin içinde yarım saat zaman geçirdikten sonra bir anda karnım da ve özel bölgem de batma lar ve bir anda üşüme geldi direkt.çıktım denizden daha da girmedim geçen hafta eşimle şileye gittik mesela ben denize felan girmedim risk almak istemedim bence sende girme şuanda 29 haftalık olacağım 
(1,380 puan) tarafından
Ya korkutmayın insanları, tüm gebeliği suda geçirdim neredeyse. Dikkat ederseniz bir şeycik olmaz. Denizden çıkınca değiştirin ıslak kalmasın ve muhakkak duş alın
(2,169 puan) tarafından
Benim gittiğim yerde duş alma yeri tıklım tıklım doluydu duş VS alamadım eğer hanımefendinin gideceği yerde tıklım tıklımsa nasıl duş alacak ki. Riske atma diyorum sadece.
(1,380 puan) tarafından
Girme demişsiniz o yüzden diyorum.
(152 puan) tarafından
Zaten gülüm oğlumu gotrcem bnde gtmisken greym dicektm gdecegimiz yer sakin zaten yinede doktoruma sorayım teşekkür ederim cevap için gülüm
(12,579 puan) tarafından
Üstü ıslak kalmadıkça sorun yok. Senin denk gelmiş Büşra Dr um iyi bile gelir yüz havuza girme kafi dedi bir haftadır denizdeyiz
0 oy
(122 puan) tarafından
Git de idrar yolu enfesiyonu kap dön ;))) 
(2,169 puan) tarafından
Öyle deme kız insanları korkutuyormuşuz bizzzz :)
(152 puan) tarafından
Alalha sukue daha bnda kapmadim tövbe de kız
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Denize istediğin kadar gir. Ama havuz yasak. İdrar yolu enfeksiyonu yapan deniz değil havuzdur.  1 aydır tatildeyim denizdeyim. 26 hafta oldum
(152 puan) tarafından
Tmmdr çok teşekkür ederim gülüm Allah razı olsun
(1,666 puan) tarafından
Sen millete bakma. Doktorum özellikle Denize gir havuz yasak dedi. İyi tatiller cnm
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Ben 12-13 haftalar arasında gittim doktoruma danışarak denize de havuza da girdim. Öğlen 12-3 arası girme yeter dedi bana 
(152 puan) tarafından
Bakalım bnm soktorum ne dycem hayırlısıyla eşim gelsin gdcez bzde hastaneye sorarım doktoruma  teşekkür ederim cevap için
0 oy
(12,579 puan) tarafından
14 haftalık sahilden yazıyorum sadece havuz yasak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Medine12 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 308 göst.
2 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde damlaceyhun (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 198 göst.
0 oy
13 cevap 222 göst.

403,618 soru

12,092,581 cevap

36,386 kullanıcı

...