0 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (849 puan) tarafından
Anne sutu aliyor yegenim  5 gundur kaka yapmiyor normal biliyorum ama  yapamadgi icin agliyor doktorada gtrduler  yapamadgi icin agliyor demisler biseyde vermemisler

2 Cevaplar

0 oy
(4,297 puan) tarafından
Anne bol su içsin sütü biraz daha sulansin,minnosa duş aldırıp karnına masaj bacaklarını çok yavaş bir şekilde ileri geri hareket ettirme çok küçükse yuz üstü yatiramayacaginiz için siz uzun oturun hafif yatar pozisyonda göğsünuze yüz üstü yatırabilirsiniz bağırsak hareketleri için.Kabizlik için extra anne de biraz sebze meyve ağırlıklı beslenebilir (armut ,kabuklu elma ,üzüm gibi hatta anne gerekiyorsa yarım çay bardağı zeytinyağı içsin (ayçiçek değil)

10 güne kadar normal deniyor ama 10gune çocukla annede perişan olur. Varsa başka Dr gidebilirsiniz. 
(849 puan) tarafından
Solerim cnm annesine ama kakadan demisler bnde yediklerinden olablir dedim   bn ikisnide emzirdim  basima bole biaey gelmedi   doktor anneyede biaey dememiski
-Reklam-
0 oy
tarafından

sıvı beslenen bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabilir. bebekler gazdan rahatsız olur kakadan değil. yaptığı kaka keçi pisliği gibi taneli ve sert değilse sıkıntı yok.

benim bebeğim 5 güne 1 kaka yapıyordu yeğenim ayda 3 kere kaka yapıyordu 
(849 puan) tarafından
Valla cnm 2 cocugum var  en buyugu 4.5 yasinda ikiside emdi  ilki 20 ay hamile kaldigim icin dgeride 2 yasini gectiktikten snra birakti bn bol su icersim vok kaka yapardi bnmkiler anlamadm ki bn
tarafından
iste sorun değil kaka yapmaması

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 476 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 388 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 614 göst.
15 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tbioltt (241 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,900 soru

23,686,286 cevap

310,608 kullanıcı

...