0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (229 puan) tarafından
Eşim olacak adı ko..p.e..k. şiddet uyguladı hakaret ediyor TV izlememe bile izin vermiyor erkek var diye kıskançlığın kralını yasaticam sana diyor kaç gündür ateş gibi üstüme püsküruyor bebeğime bişey olur diye korkuyorum 

13 Cevaplar

0 oy
(2,211 puan) tarafından
Canım annem baban yok mu veya bir ablan bir abin arkanda duracak kimsen yok mu çık git kafanı dinle biraz gözünü korkut kocanın 
(229 puan) tarafından
Ailem uzakta burda da kimsem yok aileme soylesemde yine bos
(2,211 puan) tarafından
Bu bir bahane değil burnunu sürttür onu pişman ettir uzakta da olsa gidilir yani Almanya da felan mı yaşıyorlar
(229 puan) tarafından
Yok o kadar değilde arkamda değiller normal de annemlere gitsem bile sevinmezler oraya gittiğim için :/
-Reklam-
0 oy
(5,745 puan) tarafından
manyak mi la o tvdeki erkekler sana bana sumuk atarmi. sende bende seni eve bagliyim disarda kari kiz var de o sinirle zaten siddet uyguluyorsa agzina heleni saysaydin o sirada. sonradan deyip tekrar dellendirme de . o sira deseydin keske sende biseler malmi ne bide hamile halinle adriana lima bile insanliktan cikmis vaziyetteydi kim baksin kim ne etsin sana. kaldiki tv dekiler saka gibi resmen
(229 puan) tarafından
Ben ona bişey desem o bana bin katını yapıyor neymiş gör diyor
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Bebegıne bişey olursa sanada olmuş demektir   da ne bekliyorsunuz  olmasını mi
0 oy
(690 puan) tarafından
Niye kölesi misin hangi devirde yaşıyoruz kurban olsun sana polisi ara kendini dusunmuyosan bile bebeğini düşün 
0 oy
(7,502 puan) tarafından
O nasıl bir kafa ya. TV de ki erkeklerden kıskanan bi seninkini gördüm psikolojisi bozuk 
(229 puan) tarafından
Ben ona açık saçık kızlara bakma dedim diye öyle yapıyo karaktersiz
(7,502 puan) tarafından
Senin dediğin de yanlış açık saçık kızlara bakma demek yerine rahatsız oluyorsan eğer kadınlara bakma ya da kötü gözle bakma veya dikkat çekecek şekilde bakmadı diyebilirsin
(229 puan) tarafından
Tik tok ta açık saçık kız var iç camisirli heryeri açık sayfasına girip tek tek videosuna bakarken yakaladım kadının nesini merak ediyor
(7,502 puan) tarafından
Ben dışarıda ki kadınlara bakıyor sandım. İsteyerek aratarak bakıyor anlaşılan saygısız
(229 puan) tarafından
Yok dışarda baksada bişey demem de ama öyle sosyal medyada kadınlara  baksa zoruma gider sırf öyle dedim diye zoruna gittti pi...s..li..g..n neymiş bizim için çalışıyormuş dedim herkez çalışıyor mecbursun caliskaya dedm
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Şiddeti affetme polise veya ailene git canim. Bunun bide lohusaligi var hepten zindan olur hayat . 
(229 puan) tarafından
Ailem uzakta burda da kimsem yok
0 oy
(593 puan) tarafından
Şöyle erkekleri varya kıstırıp iyice bi dövcen Allahın delisi senin bir parçanı taşıyan Rabbimin sana emanet ettiği bir kadını nasıl doversin Ellerin taş olur inşallah bacım annene yada babana söylesene neyi bekliyorsün ani bi sinirle öldürmesinimi 
(229 puan) tarafından
Ailem benden uzakta söylesem de bisry degismez kimse arkamda degil
0 oy
(6,252 puan) tarafından
Hangi çağda yaşıyoruz yaa bu ne rezalet . Sana üzüldüm böyle bir adamdan hamile kalmışsın. Sakin ol stres yapma en iyisi 
0 oy
(1,927 puan) tarafından
Niye öyle bir şey yapıyor. Hep mi böyleydi yoksa bir şey filan mi kullanıyor. Ama ne olursa olsun bu adamdan kurtulmaya bak. Yoksa bebek de sen de ziyan olursunuz. 
(229 puan) tarafından
Yok hep öyle değil  o sosyal medyada açık saçık kızlara bakıyordu bende güzel bir dille bakma dedim ve böyle yapıyor
0 oy
(3,929 puan) tarafından
Allah islah etsin. Ruh hastasi herif. Ara polisi bacim.
0 oy
(11,142 puan) tarafından
Kıskançlığın kralını yapıcam derken. Sende mi kıskanıyordun ona karşılık mı bu. Bu arada bu durumu kabul etmek zorunda değilsin
(229 puan) tarafından
Anladım cnm üzüldüm babana biyandan inşallah esimede öyle olurda bakmasın kozu çıksin bana yaptıklarıni birgün çekecek Allah'a havale ediyorum onu
(11,142 puan) tarafından
Allah’a havale et  için rahat etsin canım kimsenin yaptığı yanına kalmıyor emin ol
(229 puan) tarafından
Bide defol git diyor dedim sen defol ben niyete gitmem dedim sen gittiğin zaman eve iki üç karı alacakmış dedim sana anca oru...s...pu...kar bakar diyo bana herkes bakıyor zatn e dedim belli oldu bana niye böyle davrandigin sebebi la...n..e..t...h...e.r....i...f
(11,142 puan) tarafından
Onlarda parasıyla bakar. Parası varsa adam yerine konur yoksa suratına bile sıcmazlar sen sıkma canını sakinleş bebeğin için lütfen elini karnına koy.gözlerni kapat Nebe suresi  aç sesli bir şekilde dinleyin
(229 puan) tarafından
Olur cnm teşekkür ederim
0 oy
(837 puan) tarafından
Oha televizyonda erkek var die tv izletmeyeninide ilk defa duyuyorum 

Canim kusura bakmada sen kendini cok ezdirmissin esine benim esimin g.tune dusmemis bana oyle seyler soylemek
(229 puan) tarafından
Aklınca bana hayatı zindan edecekmiş TV bahane
0 oy
(374 puan) tarafından
Neden böyle davranıyor anlamadım? 
(229 puan) tarafından
Onu rahat bırakmıyor muşum baskı uyguluyormusum sosyal medyada açık saçık kızlara bakmasına izin vermiyorm diye zoruna gidiyor
(374 puan) tarafından
Canım ne gerek var kavga etmeye herkes kendi karakterini belli eder tlf acık sacık  kızlara bakmasını izin vermiyorsun ama bu adam hiçmi dışarı çıkmıyor çevresinde hiçmi acık insan yok sen buna engel olamazsın sen bir insanın karakterini düzeltemezsin  bu adam demekki böyle ya kabul edeceksin yada ayrılacaksın. Ne gerek vardı kavga etmeye bunun için dayak yemeye değer miydi? İki canılısın karnın burnunda eşinle böyle şeyler için kavga etmek çok saçma. önceligin kendini bebeğini düşünmen lazım kendini strese sıkıntıya sokma bırak ne hali varsa görsün uzak dur eşinden yüz verme barışma madem bunun için dayak yedin yerinde dur yüz verme. Adamda hatasını anlasın öküz durgunlaşın biraz
(374 puan) tarafından
Öküz den uzak dur demek istedim yanlış anlama  üstüne alınma . Sadece doguma odakla stres sıkıntı yapma sadece bebeğini düşün. Bende 35 haftalık hamileyim eşimle uğraşacak vaktim  yok benden uzak dursun yeter diyorum
(229 puan) tarafından
Anladım cnm teşekkür ederim tavsiyelerin için ama kızların profiline girip tek tek inceliyor zoruma gidiyor bnm de takmıyorum artık zaten ne hali varsa görsün sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 1,124 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hande123 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 483 göst.
26 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (443 puan) tarafından soruldu

404,803 soru

12,126,323 cevap