0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (1,342 puan) tarafından

image

image

baharatlik sipariş vermistim kırılmış biraz iadeyle uğraşmak istemiyorum siz olsaniz ne yapardiniz

14 Cevaplar

0 oy
(1,342 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hepsiburada dan aldım kızlar ilk defa alışveriş yaptım haklısınız nasıl değiştireceğim iade nasıl oluyor ?
-Reklam-
+1 oy
(860 puan) tarafından
Kırık bir ürünü kabul etmem değişim yaptırirdim
0 oy
tarafından
Değişim yap 

0 oy
(2,650 puan) tarafından
Ben iade ederdim para verip aldın sonuçta yazık değilmi parana 
0 oy
(6,529 puan) tarafından
Neden uğraşmak iatemiyosun değişim yap 
0 oy
(20,307 puan) tarafından
Ben değiştirirdim trendyoldan rende aldım haznesi kırılmıştı fotoğraf istediler çektim ertesi gün yenisi geldi 
0 oy
(1,419 puan) tarafından
Canım bazı satıcılar komple iade etmeden kırık olan parçayı gönderiyor. O şekilde sorabilirsin
0 oy
(722 puan) tarafından
Kullanıma engel değilse hiç uğraşamam.bende baharatlık almıştım birinin kenasri kerim geldi uğraşmadım 
0 oy
(17,208 puan) tarafından
Uzun süre kullanılacak bir ürün baştan kırık olursa benim hevesim kaçıyor o yüzden geri iade et ya da satıcı ile iletişime geç kırık olan parça tekrar gönderilsin ben yağlık aldım altındaki ahşap standa kırık yollanmış kullanılmayacak gibi değildi ama kırık ürünü bana neden gönderdiler diye iade istedim standı tekrar gönderdiler önceki büyük ve güzeldi sonradan gönderilen küçücük bir şeydi ama en azından müşteri kırık ürün istemiyor onlara ders olurda daha dikkatli olurlar dedim 
0 oy
(573 puan) tarafından
Eğer trendyoldan aldiysaniz kapıdan gelip aliyolar zaten ugrasilacak bişey yokki
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Ben kırık ürünü kabul etmem istemem o yüzden iade edip yenisini almak daha iyi 
0 oy
(676 puan) tarafından
Tabi ki iade veya değişim talebinde bulunurdum. O kadar uğraştırıcak bir sorun değil, alt tarafı oturduğun yerden telefondan halledicen, onlar zaten kapıdan alıyorlar.
0 oy
(580 puan) tarafından

Neresi kırık anlamadım ama baharatlığo hiç sevmedim :'(

0 oy
(3,572 puan) tarafından
İade kodu oluşturunca zaten senin kapına kadar gelip iadeyi alacaklar sakın kabul etme yazık değil mi parana

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 294 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 327 göst.
15 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Eylulunanesi (168 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 830 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.