0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (881 puan) tarafından
Kızlar gerçekten kendimi çok tuttum ama dayanamıyorum belki sakinleşirim diye buraya yazıyorum. Biz 2 katlı müstakil evde kirada oturuyoruz giriş katta biz üst kat ev sahibi. Kalabalığı müzik sesi kapı çarpması bitmez. Sabahın 6 7 si gecenin 1 2 i hiç fark etmez tüm gün böyleler artık onlara alıştık. Ama öğlen tam oğlumu uyutuyorum ben de hamileyim dinlenim ya da yemeğimi flan yapim diye oğlunu gönderiyor aşağı 3 tane de kızı var öğlen 1 de uyanıyorlar. Oğlu arkadaşlarıyla oğlumun odasının altında toplanıyor kocaman bahçe var mahalle sakin illa orda oynuyorlar. Kızları da son ses gümbür gümbür müzik açıyor yemin ederim evin içinden dinliyorum gibi ses oluyor. Müzik için kaç defa kısın biraz dedim ama oğluna desem de anlamıyor ısrarla oradalar. Bu sefer benim çocuk uykusunu almadan uyanıyor tüm günü zehir ediyor bana. Sizce ben mi abartıyorum gerçekten yoksa onlar mı umursamaz. Kötü olmayım diyorum ama 1 değil 2 değil rahatsız olduğumuzu bildikleri halde aynı şeyler. Bugün mecbur oğlumu bizim yatak odasında yatırdım yatağını istedi zorla uyudu. Başım ağrıdı topla duvara vura vura yorulmuyorlar da 

3 Cevaplar

0 oy
(7,431 puan) tarafından
Başka eve çıkma şansınız yok mu
(881 puan) tarafından
Yok canım ev sıkıntısı var küçük ilçe bir de deprem yaşadık evlerin yarısı zaten yıkıldı hasar aldığı için. Geçen sene taşındık daha zaten. Kışın 1 kızı 1 oğlu tek kalıyorlar hurda diğerleri okumaya gidiyor. Bir yandan diyorum surda 1 ay kaldı sık dişini briaz daha ama seneye 2.de doğmuş olacak yine aynı şeyleri yapacaklar
(7,431 puan) tarafından
İdare et o zmqn . İşin zor
(881 puan) tarafından
Evet maalesef ya gerçekten kış gelsin diye gün sayıyorum
-Reklam-
0 oy
(794 puan) tarafından
Ev sahibi de olsa seni böyle rahatsız etmeye hakkı yok bedavaya vermedi sana evi insan evinde huzur istiyor başka ev bak istersen
(881 puan) tarafından
Başka eve çıkma şansımız yok maalesef. Ama gerçekten yani madem rahatından ödün vermeyip keyfine düşkünsun vermeseydin evini kiraya üstelik bahçe katını. Haksız mıyım
(794 puan) tarafından
Ev sahibine ya da hanımına kibarca söyle çocuğum uyuyamiyor diye
(881 puan) tarafından
Bence de eşine söyleyeyim kadın düşüncesiz zaten adam her zaman daha dikkatli bu konularda hakkını yiyemem
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Rahatsız olmak sizin suçunuz değil. Onlar da hayatını yaşıyor. Onlara da yapmayın diyemezsiniz. Bir iki gün dikkat etseler de sürdürülebilir birşey değil. En doğrusu sizin taşınmanız. Ve mümkünse ses yalıtımı olan bir yere. Değilse en üst kat olmalı
(881 puan) tarafından
Taşınma şansımız yok. İhtimal bile yok çünkü ev yok. Kiralar desen almış başını gidiyor. Küçük bir ilçe olduğu için hep müstakil evler. Rahatsız olmak suçum değil ama biraz düşünceli olmaları lazım. Sonuçta bizim de hayatımız var. Yalıtım var ama pencerenin altına gelip önüne yani bildiğin orda top vursalar bağırsaklar 3.kata da ses gider
(1,115 puan) tarafından
Haklısınız ben de kiracıyım.Öyleyse tek çare ev sahibi ile konuşup dikkat etmelerini söylemek. Yoksa katlanmak zorundasınız. Allah yardımcınız olsun.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 302 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 511 göst.
0 oy
31 cevap 567 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Esilam21 (1 puan) tarafından soruldu