0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (5,148 puan) tarafından
Sabah meyve ogle meyve aksam meyve bazilari böyle yiyor bazıları azicik azıcık aliyorlar tabaklarina biz tadina bakarken yiyoruz zaten onu :) tek cins gelen sey 2 yasindaki bebeye bira icirdiler  esim dedi ben elma suyu falandir dedim bira o dedi ben şok oldum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Cins mi sadece  :woot: kafayı yemiş millet 

Aaa pardon özgür onlar ama saygı duymak lazım (!)

(5,148 puan) tarafından
Aman degisikler kiz sabah sabah kahvaltiyi birayla yapiyorlar hepsinin elinde icki kadehleri acikcasi cok farkli geldi bana
tarafından
Ne biliyim gerçekten Allah akıl fikir versin
(5,148 puan) tarafından
Amin Allah iyi ki bizi turkiyede yaratmis iyi ki müsluman dogmusum dedim
-Reklam-
0 oy
(272 puan) tarafından
Yabancıları bilmem de ben sabah bı kahve öğlen meyve akşam atıştırmalık kısa aralıklarla azar azar yiyorum 8 ay oldu doğum yapalı 80 kilodan 48 düştüm ben sadece hamile kalınca kilo alıyorum ondan sonra istesem de yiyemiyorum 
(5,148 puan) tarafından
Masallah kız benim de bir dur demem lazım artik pehlivan gibi geziyorum ortalikta
0 oy
(1,616 puan) tarafından
 Onu bunu bilmem de,Haşlanmış yumurta  ve kahve tok tutuyor.
(5,148 puan) tarafından
Hergun yumurta yiyemem ki midem almaz canım
(1,616 puan) tarafından
Neden kız çok güzel
0 oy
(910 puan) tarafından
Ben kahveyle 47 48 kilo arasındayım yıllardır dümdüz bişeyim:) sor memnun muyum hayır :) 
(11,228 puan) tarafından
Nasıl bi kahve deneyelim bizde :D
(910 puan) tarafından
Bildiğin türk kahvesi beni aşırı tok tutuyo sadece akşam yemeği yiyorum kahvaltı ile aram yok gün içinde 2 bazen 3 kahve içiyorum akşama kadar tokum :)
(11,228 puan) tarafından
Ben gözümü açar açmaz içiyorum kahve öğlen içiyorum akşam içiyorum gece yatmadan içiyorum hiç iştahımı kesmiyor :D
(910 puan) tarafından
Bende akşama kadar açlık hissetmiyorum ya
(11,228 puan) tarafından
Ah sen gibi olabilsem keşke
(910 puan) tarafından
Olma olma gerçekten buda kötü kıyafet bulamıyorum çok zorlanıyorum kızım 54 kilo ben 48dim en son sen düşün çok zayıflık iyi değil ya
(11,228 puan) tarafından
Maşallah büyük kızın var heralde :) 50 olsam yeter aslında ben bütün stresimi yiyecekle atmaya çalışıyorum olmuyor
(910 puan) tarafından
15 yaş olmak üzere benim yediğim beni yiyo :)
(11,228 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım
(910 puan) tarafından
Cümlemizin evladını inşallah canım
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Kilo vermenin sırrı az ve hafif şeyler yemektir zaten aksini yaparsan zaten kilo veremezsin ya da fit kalamazsın ki 

Bira olayına gelince yurt dışında çok fazla su kültürü yok araştırırsanız onlar bizim gibi su tüketmiyorlar fazlaca onun yerine meyve suyu bira falan içiyorlar tabii ki doğru değil 2 yaşındaki bebeğe bira içirmek ama biranın anlamı bizdeki gibi içki günah haram falan değil yani onlarda hatta bira mayalanarak bakteriler tarafından üretildiği için sağlıklı olduğunu düşünüyorlar
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Bizim burada oturduğum site de öyle. Çocuklara küçük yaşta alkol içiriyorlarmış. Kadın diye ben çocukluğumdan beri alkol alıyorum. 
0 oy
tarafından
O ara yiyip yiyip kilo almayan ben :)

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 172 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,695 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
0 oy
15 cevap 397 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,699 puan) tarafından soruldu