0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından
Kimin duası kabul olunur bilinmez bu aralar çok ruhsal sıkıntılar yaşadım benim imtihanım da belki bu depresyon hastalığıdır takıntı ediyorum herseyi korku oluyor bende stres oluyor terliyorum zaten bu hastalık bende vardı ilaç kullanmıyorum onlarda tamamen tedavi ermedi beni gebelik düşündüm ama olmadı eşimle ailesiyle problemler yaşadım köyde annemin yanındayım şükür babam rahmetli benim 3 ablam 3 abim var benim köyde bi kaç kişi mal konusunda bisey sordu bana ben söylememen gereken bir cevap verdim şimdi annemi ve kardeşlerimi kaybetmekten korkuyorum insanlar çok art niyetli ne derler bilemiyorum çok kafaya takıyorum ne olur bana dua edin Allah hiç bir anne baba evlat kardeşler arasına fitne sokulmasina müsade etmesin çok korkuyorum

2 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun insAllah.
(321 puan) tarafından
Sağol canim Allah hepimize yardım etsin
-Reklam-
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Kız ne dedinki evlimisin hala korkma birşey olmaz 
(321 puan) tarafından
Yok evliyim nasipse evime gidecem siz niye mal konusunda kavga etmediniz dediler niye köye ev yapmiyonuz bende dedim dedemin vasiyeti kızlara köyde tapu verilmeyecek dedi babam evin yan tarafını verecekti annem istemedi falan dedim anneme kardeşlerime bisey derler aramızı acarlar diye korkuyorum simdi
(1,290 puan) tarafından
Ay kız kötü birşey dememissinki nolcak bu yüzden aranız acilacaksa aranız yok demek ben valla ağzına geleni söylerim sinirlenirsem hepsine birşey demezler
(321 puan) tarafından
Kız kime ne diyebilirim ki annem için kızlarını istemiyor derler diye korkuyorum canım benim insanlar çok art niyetli herkes istediği gibi düşünüyor beni öyle gördüm

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 390 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 757 göst.
0 oy
13 cevap 952 göst.
9 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Emooş (176 puan) tarafından soruldu