0 oy
69 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Anneler selamünaleyküm aleyküm oncelikle.Burada sordum çünkü burada kitle daha fazla olduğu için.oglum 6.5 aylık ek gıdaya başladım günde bir çay bardağı kadar çorba muhallebi tarzı şeyler veriyorum.Aksamlari oğlum çok fazla ıkıniyor.Gunde bir defa da altına yapıyor ama bugün gün içinde de çok ikinmaya başladı. Tecrübeli anneler bir fikir verebilir mi ben bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(11,278 puan) tarafından
ek gıdaya geçince normal, zeytinyağı da ver mutlaka ve su içir. bağırsak katı gıdayla tanışıyor biraz gazı olabilir, zor kaka yapabilir zeytinyağı ve suyla desteklemek lazım 
tarafından
Çok az bir pişik var pişik kremi sürdüm ama acaba ikinmaktan dolayı mı oldu diye düşündüm.Birde dün biraz yürütecek e koydum o mu yaptı çünkü öyle pişik yapacak şeyler vermiyorum ki bebek irmigi, bebek biskuvi,meyve veriyorum armut elma noktanın gibi ama arada bir tane muhallebijin içine koyuyorum sadece
(11,278 puan) tarafından
zor kaka yapıyorsa ondan da kızarabilir. yürüteci de hiçbir doktor önermiyor canım
tarafından
Kaka yaparken zorlanmiyor yapıyor ama akşam ıkıniyor sanırım gaz çıkarmaya mi çalışıyor yada refleks olarak mı anlamadım. Yürütec de arkadaş verdi 5 6 dakika koyuyorum günde 2 3 defa çok değil durmuyor zaten
(11,278 puan) tarafından
çocuk doktorum, fizik tedavi uzmanı hepsi üstüne basa basa sakın koyma dedi bana. video çeken doktorlar da aynısını söylüyor
tarafından
Koymayayim o zaman bende karşıyım aslında arkadaş verdi kıramadım aldım.Daha 2 gün falan oldu gün içinde bir iki defa koyuyorum artık koymam ama
-Reklam-
0 oy
(690 puan) tarafından
Kabız olmuş olabilir veya çok gazı var bir çay kaşığından az zeytinyağı denedin mi Bir de karnına masaj yapmayı saat yönünde
tarafından
Gün içerisinde çorbalar zeytin yağı katıyorum bol su içiriyorum.Kabiz değil ama kabiz olsa sürekli ağlar ve günde mutlaka altına yapıyor.Altina yaparken ıkınmıyor ama akşam falan çok ıkınıyor
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Ek Gıda döneminde çok nornal Benimkide kabız oldu mesela keçi pisliği gibiydi 2 defa çay kaşıgıyla gün içinde zeytinyağı içirdim düzeldi çok şükür ama kakasını yaparken kabız olmasada ıkınarak yapıyor yüzü kıpkırmızı oluyo hatta baya gülüyorum bende benim güldügümü görünce oda gülüyo:D 

tarafından
Normal o zaman ama benim anlamadığım altına yaparken değil akşam falan çok ıkıniyor.Altina yaparken ıkınmiyor akşam olunca sürekli ıkınıyor
(1,573 puan) tarafından
Canım ozaman kesinlikle gazı vardır bebeğinin
tarafından
Olabilir aslında gazını gece çıkartıyor uyurken acaba diş falan da olabilir mi diyecem ama ne alaka olur ya
(1,573 puan) tarafından
Yok kesin gazdandır canım masaj yap bisiklet yaptır bacaklarına
tarafından
Teşekkür ederim öyle yapacağım inşallah.Yorumlarin ve desteğin için teşekkür ederim
(1,573 puan) tarafından
Rica ederim ne demek :)
tarafından
❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne-bebek (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 73 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Eylmahmet (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 292 göst.
21 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne22 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bastet (1,915 puan) tarafından soruldu

404,874 soru

12,128,647 cevap

36,493 kullanıcı

...