0 oy
363 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (445 puan) tarafından

imagemmesela bunun gibi ahahah ?

23 Cevaplar

+1 oy
(1,605 puan) tarafından
Bu neeee ahahahha haykırdım :))))))
(445 puan) tarafından
mutfagimda her zaman ozenliyimdir ajajjahahaaha :D
(5,833 puan) tarafından
kiz zirt birt bunu mu yikayacan kumas heralde:))
(5,833 puan) tarafından
ben ceyizime sadece 12 adet su bardagi aldim o da isten gelirken markete ugrasmistim hosuma gitti aldim:))) geri kalan ana babamdan sagolsun. anneim aldigi en sacma sey tuperver termos tencere takimi:)) tencere gibi bisey iki adetten olusuyir bide kapagi var. birine kaynar su koyyosun ustune iknci parcasini otutturuyosun tencerenin. sicak kalio yemek. okadar sala.k biseki her mutfak dermee toplamada atacam diyorum atamiyorumda. 3 yada 4 parcasi var. yemekhanelerde oluyo ya hani otellerde falan yemek konan bolumun altinda kaynar su olan bisey oluoda sicak tutuo yemegi oyle bi sistem
-Reklam-
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Cidden de çok sacmaymıs kız bunu nerden düşündün:)))
(445 puan) tarafından
benim degil bebisim ya tivitirda gordum buraya atmasam olmazdi :D
(2,254 puan) tarafından
Ahhahah kusura bakma o zaman canım:))
0 oy
(14,696 puan) tarafından
bunu sen mi dusundun cidden :D 
(445 puan) tarafından
hayir yaaaaaaaa :DDD tivitirda gordum buraya atmam lazimdi
0 oy
tarafından
Dileyen dilediğini yapsın tabi de ben geleneksel çeyize karşıyım ya.
(445 puan) tarafından
kesinlikle ben de benim ceyizim bile yoktu oyle soyliyim tv unitesi kitapljk lambader orta sehpa hepsini toplam 5 bine trendyoldan almistim  mutfak esyalarini madamecocodan aldim yani geleneksel ceyizim hic olmadi kaynanam surekli laf sokar hatta
tarafından
Ben kendi evimi 1 ayda trendyoldan, beyaz eşyaları 1 günde profilodan, koltuk masa sandalye gibi mobilyaları da mobilyacıdan çözdüm, 1 aya ev kurdum. Hiç sevmem istifçiliği, dantelaları, zamanında güzel olan bir şey belki ben evlenirken saçma sapan bir şey olacak ne bileyim ben? Gereksiz. Bunun yerine para biriktir, zamanında al.
Kaynanan da neyin lafını ediyorsa artık sanki farz mı?
0 oy
(503 puan) tarafından
Sadece iki kişilik caydanlik almam üstelik herşey bedava gibiyken sadece iki kişiyiz diye 

Bu sene 4. Senemiz daha yeni hbuyuk çaydanlık aldim

Çeyiz yaparken herşeyi kendinparamla aldığım için çok değerliydi kiyamamisim 

Şuan bile 550 TL'ye alabiliyorken onu kaça aldım çok merak ediyorum  
(445 puan) tarafından
ceyiz alirken heves cok on planda oluyor kasina gozune bakip aliyoruz genelde sonra dolapta fazla yer kalpliyor :(
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Bundan daha saçma bişey aklıma gelmiyor:D
(445 puan) tarafından
hahahahah dimi :D
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Görünce gülme krizi tuttu bu ne hiç görmedim hiç de duymadım böyle bir şey :) :) 
0 oy
(3,955 puan) tarafından

Sizinkiler varken en saçmasını bulmak imkansız bunlar neeee :D:D

0 oy
(2,669 puan) tarafından
Bizim zamanımızda gümüşlük takımına kristal çay bardak seti alınırdı keşke almasaydım atsan atılmıyor satsan satılmıyor bide kabarık yatak örtüm var onuda bir kez kullandım sonra kaldırdım yer işgali yapıyor diye sonra da attım
(3,040 puan) tarafından
Hahahs kristal takım dediğin bendede var daha gecen haftaya kadar konsolda duruyordu 1 hafta önce konsolu attım. İçindekileri mutfağa götürdüm kullanıyorum ohh be dedim sonunda işe yaradılar..14 senelik evliyim burada
(2,669 puan) tarafından
Bende 16 senelik evliyim konsolu bende atıcam seneye inşallah yemek masası falan ne varsa fazlalık yollayacağım evden bıktım kocaman eşyalardan
(3,040 puan) tarafından
Salon masasını kaç yıl önce mutfaga koydum orda kullanıyorum seneye onuda atacam büyük ihtimalle ama çok sağlam mış ya eskinin mobilyası istikbal olunca bide taş gibi duruyor.konsol gidince salonum rahatladı resmen . Vitrinimide mutfak balkonum kapalı oraya koydum kiler gibi kullanıyorum.
0 oy
(3,040 puan) tarafından

Allah seni emi :D ne güldüm ha 

Benim aklıma direk büyük eşyalar geldi konsol ve salon masası çok gereksiz benim için 

Mutfagıma kocaman masa alsaymışım yeterliymiş 

0 oy
(1,007 puan) tarafından
Boncuklu sehpa örtüsü set şeklinde ama.annemin zoruyla almıştım benlik birşey değil..anneme göre her kızın çeyizinde olmalıydı tabii 16 sene öncesi;))) kırmadım aldım 
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Ay bu ne ya kahkaha attım resmen
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Şükür gereksiz bir şeyim yok ya. Aldığım her şeyi kullanıyorum. Bir işte elimde söz tepsisi, çikolata tepsisi fazlalık o kadar. Onun haricinde kullanmadığım şeyi almak  istemedim kabalık sevmiyorum.
0 oy
(6,689 puan) tarafından
Çok güldüm.  

Gereksiz Bisi almadım.  Tencere tabak kaşık vs. Normal şeyler aldım.  Kalabalığı ve fazlalığı sevmiyorum 
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Yok kanka ben bunun kıyısına bile yanasamam :)))) ben dondurma kasesi diyecektim o da dort yilda iki kez kullandigim icin hahahahaa
0 oy
(3,382 puan) tarafından
Kız Allah seni  çok güldüm bunu ilk defa gördüm ☺☺
(3,382 puan) tarafından
Bu arada aldığım her şeyden memnunum tek köşe takımı almıştım ondan pişman oldum iki çekyat daha kullanışlı
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Cidden almışlar mı bunu yaaaa ahahahahahaha 
0 oy
(11,797 puan) tarafından
dhakagaja bu baya saçmaymış :) aldığım çoğu şeyden pişmanlık duydum ama bu güzelmiş ya, herhalde görsem ben de alırdım fmdhsksns:)) 
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Ay benjm yok boyle seylerim ya bekarken hic sunu da alip ceyizimr koyayim dedigim bisey olmadi hevesim mi yoktu bilmiyorum 
0 oy
(445 puan) tarafından
ay toplu cevap vereyim bari kiz bu benim degil tivitrda gordum buraya atim diye dusundum o kadar haahahaah :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 394 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ftmh (367 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 794 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Damlaakts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 1,224 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 437 göst.