0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (3,899 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında. Biraz bana yapışıktı. 3-3.5 yaşından sonra pek aramaz oldu beni. Başka çocuklar daha erken geçiyor genelde bu döneme.

Bi kreş olma ihtimali var haber bekliyoruz. İlk hafta yarım gün sonra tam güne geçilecekmiş. Çok bi süre de değil yarım günlük zaman. 

Böyle tam güne başlayan çocuğunuz tanıdığınız var mı kaç günde alıştı? 

2 Cevaplar

0 oy
(3,572 puan) tarafından
Alışır canım yaşı büyük artık ben de ilk 1 ay yarım gün gönderdim içim rahat etsin diye ama ilk haftadan sonra gayet güzel alıştı ama tabii devlet kreşimi özel kreş mi önemli devlet kreşleri çok kalabalık olduğu için çok fazla ilgi yok öyle söyleyeyim sana 3,5 yaşındayken devlet kreşine göndermiştim ben asla alışmadı oraya benim çocuğum ilgi bekleyen sevilmediği onunla ilgilenilmeyen bir ortamda asla bulunmak istemeyen bir çocuk o yüzden öğretmenden bir ilgi bekledi öğretmen de onca çocuğa yetemeyince alışamadı oraya sonra özel kreşe gönderdim Bir haftada alıştı
(3,899 puan) tarafından
İnşallah canım. Yuvam istanbul. İstanbul belediyesine bağlı kreş. İnşallah olur yani iyi diyorlar ama nüfusu bilmiyorum.
-Reklam-
0 oy
(461 puan) tarafından
Ben gönderdim ilk başta birkaç saatti sonra tam güne geçti biraz zor oldu ağlama filan ama sonra alıştı. 3.5 yaşındaydı gönderdiğim de.
(3,899 puan) tarafından
Ne kadar sürdü? Girince biraz daha ağlayıp sonra sussa falan iyi bişey, alışacak diye düşünürüm ben. İnşallah öyle olur. Hiç ağlamasa daha da güzel olur tabi de:)
(461 puan) tarafından
Bir iki hafta gibi bir sürede alıştı. Özel kreşti tabii benim o zaman verdiğim. Devlet okulu almıyordu. Durmayacak gibi olunca arıyorlardı zaten. Her çocuğa göre değişir aslında bu durum. Bir ayda da alışabilir bir haftada da. İki ay göndermiştim ben o zaman taşındığım için devam edemedi. Ama o iki ay bile bir sonraki seneyi etkiledi ve normal anaokuluna giderken hiç ağlama olmadı.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
16 Haziran 2022 Aile kategorisinde Rabia... (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 212 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.