0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
Binaminizda apartman görevlisi kadın çokta seviyorum kendisini ama gidiş gelisimiz yok.

Bugün kek yapmıştım dedim ona çıkarayım benim üst karşımda oturuyor. Ama daireler bı garip konumlanmış neyse çıktım çaldım kapıyı kızın biri açtı bende direk bunu size getirdim dedim kız şok ben ayrı şok. Bı panik yaptım hangi dairede oturuyorsunuz dedi daire no bile unuttum hahaha babada beklerim dedim kolay gelsin dedim ve indim. Ay şuan kahkaha atıyorum mal gibiyim aynı yaa:))) 

8 Cevaplar

+1 oy
(9,440 puan) tarafından
Kız bu ne heyecan aşık mı oldun kıza :)))
(723 puan) tarafından
Kizda duştan yeni çıkmış sarclar ıslak mini elbise falan :)))) beklediğim kadını bulamayinca ben sok
(9,440 puan) tarafından
Bu kdr heyecan yaptığına göre aradığın aşkı bulmuş gibisin:):)))
(723 puan) tarafından
Hahaha evin geliniymis hahaha bacım demedi ki hiç ben evin gelini falan ev sahibi gibi açtı kapıyı
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Ay evet bayağı bayağı rezil olmuşsun:)
(723 puan) tarafından
Ay sorma yaa yerin dibine girdim resmen. Umarım kadının gelini falandır yaa
(3,572 puan) tarafından
Boş ver değilse de onun nasibiymiş yapacak bir şey yok kadını gördüğün zaman bir daha daire numarasını sorar iyice emin olur ondan sonra götürürsün
(723 puan) tarafından
Bundan sonra kimseye kek falan götürmem :))
0 oy
tarafından
Yanlış kişiye mı vermiş oldun:⁠-⁠)
(723 puan) tarafından
Hala idrak edemedim ki ah bı edebilsem :))
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Nasip onun Muş rezil olacak bir durum yok bence karışıklık olmuş yapacak birşey yok
(723 puan) tarafından
Kız doğru adresmis kadının geliniymis anam demiyor da hiç :)))
0 oy
(557 puan) tarafından

Ay bende alt komşuya inmiştim misafir var ses olabilir diye 

Neyse kadın açacak bekliyorum kapıyı kocası açtı 

Dedim selamün aleyküm yenge evde mi hiç unutamıyorum o rezilliği mi 

Sanki karısına göz koymuş gibi:D

(723 puan) tarafından
Şey bekliyorum o gelecek mi diye kışlık örgü patik üstüne burnu açık terlik :)))
(723 puan) tarafından
Elin sövede o malum soru yenge nerede :)))
(557 puan) tarafından
Bu yenge neredeyi dene :)
(723 puan) tarafından
Yarında başka bı komşuya çıkayım madem hahahah
(557 puan) tarafından
Aynen yenge  evde mi yenge evde mi:))
0 oy
(6,458 puan) tarafından
Kendine rezil olmuşsun kadının bişeyden haberi yok :) ne iyi insan diye düşünüyordur
(723 puan) tarafından
Ay kız doğru adrese çıkmışım meğer geliniymis . Anam demiyor da hiç ben geliniyim diye :)))
(6,458 puan) tarafından
Sen kadını sordunmu ki :D
(723 puan) tarafından
Yok bacım kız kapıyı açınca kim olduğumu unuttum ben kadının adını unuttum yanlış mı geldim desem elimde kek ayıp olur ver gitsin diyorum bı yandan iç dünyamda saniyelik bir kaos oldu. Direk bunu size getirdim dedim ve direk uzattım. Hayır kız da öyle bir şaşkın şaşkın bakıyor ki hayatında hiç komşudan kek almamış sanırım :))). Böyle hem şaşkın hem de bozuk bir suratla teşekkür ederim ederim dedi tabagi alayım dedim :))
(6,458 puan) tarafından
O yüzden dememiş işte :D
(723 puan) tarafından
Eşim geldi diyorum ki bak sana şimdi bişey sorcam kapıcı abla nerde oturuyor diyorum anlatıyor yok işte diyorum :)). En son o gelinleri deyince haa tamam dedim. Kadını denk getirip söyleyim bari mal gibi kaldım diye
0 oy
(3,640 puan) tarafından

Ben de bir gün kısır yaptım benim alt katıma yeni biri taşınıyor temizlik sesleri falan geliyor hoşgeldin falan diyim istedim, 

Götürdüm kısırı verdim iki tane kadın kapıyı açtı bir mutlu oldular ki anlatamam

biz evsahibi değiliz bizi evi temizlik için günlük tuttular demezmi :) Kısmetiniz varmış afiyet olsun dedim taşınan kişiye de bir daha bir şey götürmedim, Birkaç ay sonra kendim taşındım oradan

(723 puan) tarafından
Hahaha seninkide güzelmiş
0 oy
(7,639 puan) tarafından
 Rezıl olacak bişey göremedim 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 489 göst.
0 oy
22 cevap 801 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Birdilektut (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy