Kızlar benim ne yapmam lazım bosanmis biri olarak ailemle duruyorum ailem çok karışık evde düzen yok huzur yok bende rahatsız oluyorum bu durumdan onlarda farkında onlarda benden rahatsız oluyorlar bizim aile akıl hastası gibi benimde iyice psikolojim bozuldu bu evde kafayı yicem okadar mutsuzum ki ne dışarı da keyif alabiliyorum nede evde ruh halim hiç iyi değil herkesten uzak olmak istiyorum önce gidip hastaneye yatmak istiyorum sonrada kadın sığınma evine ailemin yanında daha da kötü oluyorum evlendim ayrıldım zoruma gidiyor böyle yaşamak kabullenemiyorum artık ailemi kendimi kötü hissediyorum Üzerimde birsey var sanki insanlar hakkında kötü düşünüyorum kendimde kötülük etmiş gibi hissediyorum herseye özeniyorum hersey benim olsun istermiş gibi istemsizce bu tarz şeyler oluyor bende evdede öyle huzursuz oluyorlar ruh halim hiç iyi değil dışarıya bile ciksam hemen belli oluyorum yani markete bile gitsem insanlara değilde insanların buldugu yerlere daha çok bakıyorum istemsizce oluyor bunlar bu sefer insanlar benden korkar gibi bakıyorlar evet belki size farklı gelebilir ama doğru bosandim çok süründüm ondan böyle oldum daha önce böyle değildim ise girdim bir ara işeme konsantre olmakta zorluk çekiyordum