+2 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (200 puan) tarafından

Kayınbabam yemek yapar kayınvalidem asla yemek yapmaz yaoarsada elezeti hic denecek kadar yok tatsız tuzsuz yapar. Kayınbabamin yaptığı yemekler sınırlı ve kolayına kactığı yemekler sebze atar fırına haşlama yapar patates püresi falan bnde her seferine yemek yapar cağırırım onları ama sürekli bize gelmeleri kayınbabam yer yemez teravihe gider ama kayınvalidem gece 10 kadar oturur her seferinde bu şekilde kalması bni sinir ediyor dün onlara gittik tencerelerle git gel iki cocukla cok zorlandık kayınbabam bi daha bu şekilde gelmeyin dedi orda da yemek yapamıyorum düzenım yok. Nasil yapsam ya. 

12 Cevaplar

+5 oy
(1,142 puan) tarafından

Kayınvaliden ne işe yarıyor yemek yapmama sebebi nedir ? Kayınbaban onu boşasın bence bir işe yaramıyormuş kusura bakma ama kadın kadınlığını erkek erkekliğini bilmeli evet bir erkekte yemek yapabilir ama kadının yemek yapmaması eşini o şekilde mağdur etmesi doğru değil. 

(200 puan) tarafından

Valla yapmaz yapsa da el lezzeti hic yok. Kayınbaba da yapma der onunda işine gelir. 

(1,237 puan) tarafından

+++++++++++

(6,165 puan) tarafından

++++ canım ağzına sağlık 

(1,142 puan) tarafından

Vallah yapmaz ben erkek olsam 1 saniye tutmazdm😃

-Reklam-
+3 oy
(2,946 puan) tarafından

Yapma bitanem herkez kendj evinde yapsin kendj evinde yesin.esin falan mi zorluyorki anlayamadm neden kendjnj mecburo hissetmissn

(200 puan) tarafından

Kayınbabam a özlüyorum aynı yemekleri yapıp yemek zorunda kalması hani sonucta oruc ayındayız bn yapabiliyorsam gelsin yesin isterim de şu kayınvalidem oturup kalmak bilmemesi bni gerçekten yoruyor. 

(2,946 puan) tarafından
+2

Bilemiyorum canim tabi kayinbabani sevebilirsn ama kendinden baskasina bukadr deger verip te kendinj uzme derim sonra bisi olur sen naptinkj derler

(5,884 puan) tarafından
+2

Canim arada cagir tabi hafta da 1 en fazla 2 kez mesela. 

Ama sen evlenene kadar da duzenleri bu sekildeymis heralde bosuna kendini yipratma yani

+3 oy
(5,107 puan) tarafından

Çok değişik hiçte böyle birşey duymadım tabi eslerde yapsın yemek sadece kadına özgü bir durum değil ama  bunca yıl kocaman kadın eşini geçtim de geçmişte çocuklarına ne yedirmiş acaba neyse sana da şunu deyim onlar böyle gelmiş böyle giderler sen böyle yaparak onları değiştiremezsin sen sadece kendini yorarsin tabi ki arada sıra da jest yapar yemeğe davet edersin veya gittiğinde yaparsın ama senin yaptığın fazla geldi bana

(200 puan) tarafından

Valla yılda Bi defa babamgilere giderim eşim istemez ac kalıyorum diyor şimdiye kadar nasil bu günlere geldın diyorum babam yapardı dişarlarda yerdik kahvaltılıklarla gecerdi sen geldin biraz yemek gördük diyor. Eşim mesaisi olmadığı sürece hep yapar cağırırım onları bilmiyorum günahim gelir onlara özellikle kayınbabama hazır corbalarla iftar mı yapılır. 

+2 oy
(1,237 puan) tarafından

Kayınbabanı çayır kayınvalideni çağırma zavallı adamı aç bırakıyor resmen yaa ama adam da iyi sabretmiş

+2 oy
(797 puan) tarafından

Karısı düşünmüyor kocasını sen bu kadar düşünme arada yemek yap evlerine götür evde fazla yaptım yarısıno size getirdim de evine gel ama bunu da alışkalık yapma kendine eziyet etme bence 

+2 oy
(3,090 puan) tarafından

Herkes evinde yapsın yesin yemeğini valla benim kayınvalidemde öyle tek başına yaşıyor ama yemek yapıp götürmeye alıştırmadim 

+1 oy
(964 puan) tarafından

Mesafe koyun bence sürekli görüşmek zorunda değilsiniz. Karınlarını bir şekilde doyuruyorlar sizde evinizde doyurun oturun en rahatı 

+1 oy
(3,242 puan) tarafından

Bunca zaman düzenleri bu sekildeyse bozma bence haftada 1/2 cagirirsin neyse sonradan sen kötü olursun . Çok istiyosan yap yemeğini koy bı kaba eşin götürsün gelsin 

0 oy
(19,991 puan) tarafından

Gitmeyin gelmeyin yapmayın başka çözümü yok maalesef:)

(200 puan) tarafından

Öyle yapıyoruz da bu ayı nasil sabırla atlatırız onu bilmiyom işte. 

0 oy
(3,851 puan) tarafından

Peki yemek pişirmeme sebebi ne tembel mi tamam tembel olursun da 2 çeşit yemek pişirmek öldürmez kaynananı

(200 puan) tarafından

Ya yaptiği yemeğe özen göstermez lezzetli olsun gibi Bi cabası yok. Öyle kayar ocağa yanık kokulu tatsız tuzsuz bi şey cıkartır ortaya. 

0 oy
(4,359 puan) tarafından

Kaynanam da bizde yiyo eşi yok. Yemek yer yemez çaya zorlarsak kalır yoksa hemen gider valla uzanırim ailecek vakit geçiririz bu anlayışı cok iyi gerçekten bi yere kadar misafirde 

(200 puan) tarafından

Yo valla bize gelmeye o kadar hevesli bu ramazan kayınbabam icin cağırıyorum oda gelir kalkmaz kayınbabam cok anlayışlı hata hanım bn nazma gidiyorum sende eve gec cocukları usandırma der ama hanım dinleyen kim. 

(4,359 puan) tarafından

Surat as konusma hatta başka odaya gec 

0 oy
(2,140 puan) tarafından

Şaşıyorum böyle kadınlara yaa nasıl büyütmüş o çocukları acaba

(200 puan) tarafından

Bnde cok şaşırıyorum zaten iki cocuğu tek var ikisinde erkek eşim diyor sürekli babam yapardı. Caliştiği iş yerinde fazla yemek istermiş bize getirirdi. kahvaltıklarla öyle böyle bu günlere geldik der. 

(2,140 puan) tarafından

Ayy yazık yaa kıyamam. İnan günde kaç çeşit yemek yapıyorum çocuklar birini yemezse diğerini yesin bı kek poğaça mutlaka yapmaya çalışırım. Yani benimde durumum yok kaynanamla oturuyorm ama kadın olarak gorevlerimi de bilirim çocuğun halinden anne anlar bence

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 505 göst.
9 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zelisela (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 314 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 419 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 466 göst.
8 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Omerim (18 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,436 soru

23,665,306 cevap

309,213 kullanıcı

...