0 oy
924 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Haha bu biraz komik bir hikaye tabi aşk dediğim de öyle hissettiğimiz bir durumdan bahsediyorum 

Ben lise birdeyken İngilizce öğretmenim o zamanda 36 yaşında iki çocuk babası birinden bahsediyorum beni çok severdi bende keza onu 

Kendi yanımda tabi ben bu olayı çok farklı boyutlara taşıdım elbette masumca şekilde 

Günlük en sevdiği sakızı alır dolabına yada kitap defterinin arasına koyardım bazen dolabını düzenler bazen kendisine yardımcı olurdum. Sonra vesikalık fotoğrafını şu kokulu defterler vardır ya onun içine koymuştum kendimce duygularımı yazmıştım:) Valla çok masum ve tehlikeli bişey iyi ki adam kötü niyetli değilmis 

Öyle benim ilk aşkım( o zamanda aşk sandığım duygu tabi) İngilizce öğretmenim di ya sizin?

35 Cevaplar

0 oy
(2,546 puan) tarafından
Benimde matematik öğretmenimdi sjsjsjsj ona yaranacam diye üstün zeka oldum ciktim
tarafından
Ya sksjsjsjs uff çok komikk şeyler :))
-Reklam-
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Ben eşimi sevdiğim kadar kimseyi sevemez mişim adam bugün yola gitti geri geliyor özledim resımlerıne baktım ayy aşkım diyip bir sevdım sksjskjs aslında 15 senelık kocam sksjsj
tarafından
Ya maşallah kız size bin kere :)) eşlerin yeri elbette farklı bu aşk sandığımız saçma duygular işte çocukken ergenken:)
(1,081 puan) tarafından
Haaa hiç olmadı bende shsjjs
tarafından
Haha iyi bari gerekte yok da işte ergenlik diyelim :)
(1,081 puan) tarafından
Haha aynen
0 oy
tarafından
Yok be ven esimden once kimseyi sevmedim oldu bikac kisi ama takintiydi hepsi 
tarafından
Eşinize olan duygularımız elbette farklı ama böyle salakça duygular da yaşadım ben öğretmen ne ya :))
tarafından
Yok venimde oldu ilk okuldaydik butun siniftaki kizlar ben sunu seviyorum ben bunu sebiyorum derdi bende bi cocugu demistim mesela orta okuldayken ingilizce ogretmenimi sevmistim cok hosuma giderdi adam liseye gectim eyvahlar olsun bi komşunun  ogluna takildim once o yaklasti ben istemedim sonra pisman oldum o istemedi derken 5 yil takintili sekilde kaldim ay oluyodum cocugua ama elim elime degmedi dusun ilk sevgilim oldu 19 yasimdaydim 3 sene surdu eli elime degmedi diyolog desen yok sabah bi kuru gubaydjn mesaji tamam aksama kadar konusmazdik gonlu olursa iyi geceler mesaji ayardi ayda bi kere arardi uzak mesafe iliskisiydi eli elime degmedi ama oluyofum cocuga simdi diyorum ne salakmisim o arada 80 kisiyle aldatti tabi ne olmasini vekliyodum ki normal ama esim oyle mi kurbsn olurum ben ona asla kiyamaz bana bisey agzimdsn cikmadan onumde olur bana ogluma kendini parcaliyo bende ona oyleyim hic kiyamam yok yok ben esime deli gibi asigim kimseye laf ettirmem
tarafından
Hahaha o nasıl ilişki ya iyi ki de olmamış
Eşinizle musmutlu seneleriniz olsun
Bizde birbirimizi seviyoruz da yok benimki çok kalbimi kırıyor tutsak etmiş kendine eve valla en büyük problemim bu malesef çözemedim şu durumu
tarafından
Iste aslinda benim evlenmeden once iliskim olmadi desem yeri ya platonik ve sacma ya da boyle gereksiz bi baglilik o yuzden kocamda kocam nasil tutsak etti anlamadim
0 oy
(434 puan) tarafından

Bende öğretmenime aşık olmuştum ilkokulda ama aşkımdan yaptığım tek çılgınlık ögretmenim tayin oldu diye canım çıkana kadar ağlamıştım :D ilk aşkım da oydu sanırım 

tarafından
Haha işte böyle şeyler çok tatlı ve masum :)
0 oy
(8,103 puan) tarafından
Fatih diye bir çocuktu ben 8 e o 7 ye gidiyordu okula yeni gelmişti yakışıklı da bir çocuktu aynı gün nöbetçi olmuştuk ben ilk görüşte hoşlandım ama o direk aşık olmuş ama sorun şu ki en yakın arkadaşım da aynı çocuğa aşıkmış tabi tanıdığım bir kaç arkadaşım da cabası. Sonra bir kaç öğretmene söylemiş şu sınıfta ki kızı seviyorum diye ne günlerdi be  :))
tarafından
Popüler çocuklara aşık olmayan kaç kişi vardır ki :))) ne yıllardı be simdi bebeklerimiz bize anlatacak inşallah
(8,103 puan) tarafından
Sorma ya çok masumca sevmişiz mektuplar falan ne güzel zamanlarmış şimdikiler şanssız bence.
tarafından
Ayn öyle bence de
0 oy
(466 puan) tarafından
Benımkı ilk okul 1. Sınıfta basladı  onu görünce heyecabinlanıp mutlu oluyordum ve hep okula gidip onu görmek ıstıyordum  oda bana evının bahcesındekı güllerden getırırdı ve güller beyazdı bız küçükken öğretmene gök götürürdük evımızın bahcesınde gül yetısırdı hemen herkesın oyleydı neyse bu çocuk hep bana  bıde öğretmene verir idi  ismi burak çobandı babası polisdi 3. Sınıfa kadar onu görünce mutlu olurdum  babası tayın oldu ve gıttıler  o gıttı ben aglamısdm   sonra aklıma basıma geldı tabı  20 lı yaşlarda onu sosyal medyadan aradım ama bulamadım  bulsam da tanıyamam kı  ama onu merak ettim çok uzun bı dönem   hayat işte  
tarafından
Ya sizin gerçekten ilk aşk olmuş ne tatlı gelmiş geçmiş işte hayat :)
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Kocam ilk ve sonum bende onun ilk ve sonu 
tarafından
Maşallah daim olsun
0 oy
tarafından
Arda turan sjsjfjf
tarafından
Ya sksksksk benim birde Burak Özçivit var şimdi nefret ediyorum adamdan :)
tarafından
Seninki yine iyi arda ne ya arda benim vizyonsuzluk olay :)))
tarafından
Ya hiç deme yazacaktım da ayıp olur dedim hala irite olurum o adama:)  
0 oy
(1,185 puan) tarafından
1. Sınıftan 7. Sınıfa kadar  Sınıf arkadaşıma aşıktım. Mahalleden de tanıyordum. Hatta mektup falan yazıp çantasına koymuştum. Oda götürüp öğretmene vermişti. Öğretmen kesin anlamıştır benim olduğumu ama bozuntuya vermedi hic:)  o beni sevdimi hiç anlamadım sonra başka okula falan geçti. 
tarafından
Yaaa sen baya sevmissin kız :)
0 oy
(5,327 puan) tarafından
İlk askim babamin amcasinin ogluydu 8yasinda sevdim 15yasina kadar o zaman 1cocuk babasiydu.d..d.d.
tarafından
Ya sksjsjsjs sonuna kadar ciddi okudum sonda koptum sende bendensin:)))
(5,327 puan) tarafından
Heee kiz tum sulale biliyordu benim onu sevdigimi hatta amcamin dugununde 14yasindaydim seni seviyorum demistm simdu karşılaştınca cok utanirim.d..d.d
tarafından
Hahahahahahs çok iyi
0 oy
(2,471 puan) tarafından

Lisede Muhammed Ali vardı ona baya aşıktım :D

tarafından
HHahaa kulağı çınlasın:))
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Biz kuzenimle birlikte yazın köye gelen akrabamıza aşık olmuştuk. Bir de iki kişiye aşıktık. Yani o kadar çocuğuz ki demiyoruz biri sana biri bana :)) ikimizde ikisini de seviyoruz ve kıskançlıkta yoktu aramızda  mektup yazıp evlerine kapı altından bırakıp kalmıştık :)) 
tarafından
Jajajaja ayni iki kişiye aşık olmak ta koca yürek ister :)))
0 oy
tarafından
Benim öyle ilk aşk falan yoktu ya ilk aşkım eşim son aşkım kızım ❤️
tarafından
Maşallah daim olsun
0 oy
tarafından
İlk aşkım ilkokul 1. Sınıftan bir çocuktu sınıf başkanıydı ve konuşanların adını yazıp öğretmene gösteriyordu birgun o listede adımı görünce çok mutlu olmuştum oda beni seviyor diye puhahahha sa.lak bennn
tarafından
Ya tahtada adını görünce onunda seni sevdiğini düşünmek ne komik :)))
0 oy
(3,884 puan) tarafından
Lise de bir çocuk vardı ona seni seviyorum demiştim ilgisi alakası davranışları her şeyi çıkıyor gibiydik ama sorsan o istemem falan diyordu sonra eşimle tanıştım ve yaklaşık 10 senedir beraberiz lisede sevgili olmuştuk eşimle şuan 3 yaşında kızımız var 
tarafından
Maşallah daiim olsun
(3,884 puan) tarafından
Saolsin canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 903 göst.
6 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 928 göst.
0 oy
37 cevap 726 göst.