0 oy
917 göst.
Diğer kategorisinde (10,671 puan) tarafından

Benim yok kocamdan gizli sakız bile almayan ben elendim :D Gerçi lazer epilasyon aleti aldım ama caktirmayin bir ilk :woot::woot:

image

40 Cevaplar

0 oy
(1,385 puan) tarafından
Benim ismim var da cöp bile almam kız. Icimde tutamam ki söylemem lazım ne yaptigimi ne ettigimj :D
(10,671 puan) tarafından
Ay bende öyleyim:D
-Reklam-
0 oy
(435 puan) tarafından
Yeni evlendiğim senelerde el işi yaparak ve elime geçen paraları kenara atarak bir avuç çeyrek biriktirdim ve eşim araba almak istediginde hepsini sonunda koydum ortaya  çok sevinmişti :) ama şimdi gizli yapmak imkansız altın çok pahalı 3 çocuk paramı dayanıyor yanıma :)
(10,671 puan) tarafından
Maşallah kız sana
(435 puan) tarafından
O zamanlar baya maşallahım vardı nazara geldim artık yapamıyorum gizli:)
0 oy
(2,947 puan) tarafından
Altınım falan yok. Kenarda 5 bin lira kadar eden dolarım var o kadar. 
(10,671 puan) tarafından
Olsun oda bişey
0 oy
(1,251 puan) tarafından

daha bu gun banka hesabindan 0.10 gr altin aldim haberi yok olsada dalga gecer bu nedir der ne yapim simdi 300 liraya bu kadar geliyor 4 yil oldu gizli birikimim olsun dedm baya buyuk bi vurgun yaptim adama 8-)

(10,671 puan) tarafından
Yaaaa :D
0 oy
(20,346 puan) tarafından
Ne gizli alıcam başının etini yer ona aldırırım :D
(10,671 puan) tarafından
Kadınların gizli bir zula olur ya her zaman benim kumbara vardı 2 lira atmışım :D
(20,346 puan) tarafından
:D yok anam benim zula filan benim cüzdan herif
0 oy
(711 puan) tarafından
Bence benim ismim haksızlık haha eşim kendi alır aldığında Merveler yapmaz haah 
(10,671 puan) tarafından
Onun aldığı başka eşimin aldığı benimde var :D
(711 puan) tarafından
Kumbara var benden kalan bebeğimize biriktirelim dedik onuda kendi atar bozuk para
0 oy
(265 puan) tarafından
On yıldır evliyim hiç almadkm altın ilk defa bu ay çeyrek aldım devamı gelir ins bilmiyor tabiki halıda aldım serdim görmedi adam öbür odaya gitmediği için herşey alırım evime ona demem gerek yok 
(10,671 puan) tarafından
Ben sadece mutfak eşyasını demem çok fazla var çünkü alınca kızıyor:D
0 oy
(5,442 puan) tarafından
adım var evet gizli birikim yapar sonra olmadık yerde benim şu kadar param var derim. gizlilikten çıkar aşikar olur :)) zamanında maaşım bende kalırdı şimdi ücretsiz izindeyim. Ben şunu alacağım dediğim an birikimine dokunmaz der hemen para atar :)
(10,671 puan) tarafından
Benimki de sende para vardı ya hatun der geçen 1500 lira bizimkiler atmış para istedim sende varrr diyorr :D
0 oy
(648 puan) tarafından
Adım var listede. 9 yıldır çalışıyorum, 5 yıldır evliyim. İlk defa geçen sene gizlice ay ay gram altın aldım. Kardeşimin düğünü olurken sıkışık durumdaydık, o parayla da ona bilezik aldık. Bana yar olmadı maalesef 
(10,671 puan) tarafından
Olsun Allah yine verir seninde olur :))
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Haha ismim var ama ben kocamdan ceyrek yapacağım ver diye alırdım 
(10,671 puan) tarafından
Gizli iş yok bizde:D
0 oy
(245 puan) tarafından
Kocamdan gizli 100 liram bile yoktur :) harcamayı seviyorum napiyim:))
(10,671 puan) tarafından
Bende öyle aşkom :D
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Ahhaha Merve var hema neyedir gizli borçlarim oluyo da gizli birikim yok :D

Bugün buldum bugün yerim :D

(10,671 puan) tarafından
Hayat kısa :D
0 oy
(404 puan) tarafından
Benim ismim var eşimden gizli hicbisey almıyorum şaşırdım 
(10,671 puan) tarafından
İstisna demekki :))
0 oy
(4,894 puan) tarafından
İsmim yok :) gizli almama gerek yok kocișim alıyor zaten ahhahha 
(10,671 puan) tarafından
Aşkom o ayrı onun dışında kefen param deriz ya onun gibi :D yoksam benim kocada alıyor sagolsun
(4,894 puan) tarafından
Yok ben 1 TL saklayamam saklarım ama söylerim tkrr. Biriktirdiğimi bilir bana verir. Ben ona biriktirdiğimi veririm ceyrek yada gram aldiririm kendime. Şuan geçen yıldan beri ceyrek biriktiriyorum esımde alıyor bilezik yapicam
0 oy
(6,869 puan) tarafından
Valla ayı bırak yılda bile alamıyorum :/ kenara koymaya çalışıyorum onu da sıkışınca harcıyorum :D eşimden para istemek yerine elim oraya gidiyo
(10,671 puan) tarafından
Ben birikimim varsa dokunmam ondan isterim ama sonra onun ki bitince ona veriyorum hepsini ne anladım ben bu işten :D
(6,869 puan) tarafından
Eşim benden para istemez kırk yılda bir gibi birşey para istemesi şuan bı dükkan açtı düzen kuruyolar arkadaşıyla beraber çok üstüne gitmek istemiyorum eldeki gidiyo :D
0 oy
(1,222 puan) tarafından

Her ay alıyorum adım yok :D baktım ki ailesi evinde oturuyor oda ses etmiyor kiraya vermiyor ben gurbette kiradayım sana böylesi yarar dedim bir bilezik bir altın künye yarım altın dan bir altın kolye yine yarım altından yaptım devam ediyorum :D

(10,671 puan) tarafından
Allah bereket versin:D
(1,222 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Bana kalmadan her ay kendisi alıyor zaten bana verdiği cep harçlığını biriktirmiyorum nasıl olsa kendisi birikim ediyor 
(10,671 puan) tarafından
:)) :)))
0 oy
(1,126 puan) tarafından

Adım var namım yok malasef:D bı çok tandik akraba isimleri dikatmi cekti varmıdır onlarda acep:);)

(10,671 puan) tarafından
Hahah olabilir:D
0 oy
tarafından
Külliyen yalan :) 
(10,671 puan) tarafından
Hahah dimi:D
tarafından
Kocamdan gizli 1 TL bile yok bende :)
0 oy
(881 puan) tarafından
Benim adim var ama kocamdan gizli yapamiyorum elimde degil
(10,671 puan) tarafından
Ay bende bende :D

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 895 göst.
0 oy
6 cevap 282 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
2 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 2,165 göst.

407,230 soru

12,223,745 cevap

36,824 kullanıcı

...