0 oy
236 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (700 puan) tarafından
Sürekli kilo ile uğraşıp sonra ne olduysa istediği ideal kilosuna gelen varmı. Nasıl başardınız ne olduda oldu

7 Cevaplar

0 oy
(471 puan) tarafından
Ben 130 kilodan 67 kiloyum şuan 
(700 puan) tarafından
Tebrik ederim nasıl başardınız peki
(3,500 puan) tarafından
Allah aşkına nasıl yaptin bende istiyorum
(471 puan) tarafından
Çok ta zor olmadı 8 ay sürdü size özelden yaptığım diyetleri kürleri atayim nerelisinjz bu arada
(4,910 puan) tarafından
Rica etsem banada atarmisiniz
(700 puan) tarafından
Bana atarmısın rica etsem
-Reklam-
0 oy
(2,943 puan) tarafından
İdeal kilom değil henüz. Boyum 166. Ama hayatım boyunca şuan ki olduğum kiloya bir kere geldim ve geçtim bence :) sonra hep artti. Evlenmeden önce 80 kiloya çiktim kilo verdim düğün öncesi 70e düştüm. Sonra hamilelik doğum derken danaya döndüm. Ömrümde ilk kez 90a çıktım. 3 aydır diyet yapiyorum. Spora daha 2 haftadır başladım. Şuan 65.5 geliyorum. Aslında 55 falan olsam iyi gibi olur ama herkes böyle kal daha fazla verme diyor. Ben 60 a düşmek istiyorum. Leslie yapiyorum haftada 4 gün. Basen kısımda iki yanda yumurta gibi çıkıntılar vardı 2 haftada onlar bile gitti. Bacaklarım ciddi anlamda inceldi. Şimdi 1 haftadır hastayım yapamadım. Biraz kendime geleyim yeniden başlicam insallah 
(700 puan) tarafından
Leslie kaç dk yapıyorsun canım birde neler yiyorsun biraz bahsedermisin
(3,500 puan) tarafından
Bende tüyo istiyorum
(2,943 puan) tarafından
45 dk olanı yapiyorum. Ekmek makarna pilav gibi şeyler yemiyorum. Abur cubur ile aram zaten yok. Aksam en geç 5te yemiş oluyorum yemeğimi. Yoğurt, sebze ve et ağirlikli besleniyorum. Ekstra yaptığım birşey yok aslında. 2 öğün şeklinde besleniyorum.
0 oy
(580 puan) tarafından
Yemek yemeyi seven birisi kilo veremez versede kalıcı olmaz kafayı değiştirmek lazım oda çok zor 

Mesela ben asla zayıflayamıyorum 
0 oy
(593 puan) tarafından
Ben 74 ten 65 e düştüm ,boyum kısa kalçamda büyüktü gerçekten her aynaya baktığımda yada yoldan camlı bir yerden gectigimde moralim çok bozuluyordu aklıma bunları getirip boğazımı tutuyordum ve suan daha iyiyim,sana tavsiyem gece yemek yeme (:
(700 puan) tarafından
En büyük problemim gece yemek yemek ve veremiyorum ne yapıcam bilmiyorum da
(593 puan) tarafından
Böyle gece yeme krizleri olmasını istemiyorsan ara öğün yap ,ama sağlıklı olandan ,şuan belki ne desem boş ama beyninin her istediğini yeme ,arada kaçamaklar tabiki olur ama önemli olan senin kararli olman
(700 puan) tarafından
Korkuyorum veremiycem diye korktukça yerli kilo alıyorum geceleri daha çok yiyorum. Korku var içimde. Küçükken kafama koyduğumu yapardım
0 oy
(548 puan) tarafından
Sonra hamilelikler yüzünden tekrar kilo aldı o kişi :) bakalım ikinci bebekten sonra tekrar kilo verebilecek mı :)
0 oy
tarafından

83 kilodan 55 kiloya düştüm bekarken, yıllarca o şekilde kaldım .

Nişanımdan 1 ay önce kaza geçirdim , ameliyat oldum yattım 2 ay . Öyle kilo aldım 60 kilo ile 1 ay sonra evlendim. Hemen hamile kaldım 84 ile doğuma girdim şuan kızım 1 yaşında 3 aydır diyetteyim 65 kiloyum hedef 60 :D

0 oy
(852 puan) tarafından
3 gundur tek ogun besleniyorum 2 kilo gitti gun icinde heo sivi seyler serbest saat 5gibi ymegimi yiyorum ve kesiyorim yememk yemegi dne istersen cok rahat oluyor ne kadar sık yesen o kadar yeme istegin oluyur farz et.orucsun oyle dsuun 1 ogun yetiyor insana inanki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 171 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 87 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde The Destina (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rukiyeshn (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 466 göst.