0 oy
240 göst.
Aile kategorisinde (18 puan) tarafından
Önceki konulardan belki bilirsiniz , eşimden şüpheliyim dşye işyerindeki kışla ilgili.pek inanmazdım tarot baktırdım yüZyğze kadın resmen evliliğime dair herşeyi okudu ağzım açık kaldı eşimi özellikle sordum konudan bahsettim 6 aydır var bişy dedi aşk kartını fln gösterdi bi 6 ay fln daha sürecek dedi , karta göre davranmam tabi ama herşeyi bilmesi beni şaşırttı 2 saat kendşme gelemedim.sizce var mıdır gerçeklik , kızın isminin içindeki harflerden tutun kaç kişi grupça gezdiklerini fln

7 Cevaplar

0 oy
(2,471 puan) tarafından

Tarotçunun ismi ne ücretlimi bi arkadaş soruyorda :)

(18 puan) tarafından
Evet 600 fln ama küçük bi indirim oldu
(4,004 puan) tarafından
İnstasi filan var mi fiyatı soran arkadas merak ediyo da :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben inanmıyorum böyle şeylere 
0 oy
(2,114 puan) tarafından
%90 ı şarlatan onların. Güzel dolap kuruyorlar insanları kandırmak için o yüzden bilemiyorum. Bana sorsan ben inanmam dediklerine kendim görmediysem
(18 puan) tarafından
Ben bedava olsa gitmem normalde oturup çay içecektim baktım cafede tarot fln bi hakim dedşm nedir ya inan ilk açıştan itibaren evliliğimden tut ds ailevi ilişkiler fln ağzım açık kaldı asıl eşimin olayı dedim merak ediyorum o da anlattı
0 oy
(4,004 puan) tarafından
Kız neye sasiyosun cinleri perileri vardir. Gecmisi ve suani gayet iyi bilebilirler. He gelecekten de cok guclulerde bahsedebilirler. Büyü fal bu yüzden yasaktır.  Senin okuuze gelince de Allah onun tepesinden baksın bildigi gibi yapsin emi
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Bilgi alabilir miyiz
0 oy
(18 puan) tarafından
Bence bu tarotçu falcı tayfa gerçekten de her şeyi biliyor olsa önce kendi hayatlarına bir hayırları dokunurdu. Hepsinin hayatı yıkık, içler acısı. Tarot kartlarını siz enerjinizi kullanarak mevcut hisleriniz ve fikirleriniz ile seçmişsinizdir. Falcıların tek olayı ağızlarının iyi laf yapması, bilinçaltınızdakilerle seçmiş olduğunuz kartları güzel yorumlamıştır, aslında olan bu. Bence boşu boşuna etkilenmeyin eşinizle ilgili şüphelerinizi de somut deliller olmadan kendinizce kesinleştirmeyin derim. Somut deliller derken ruh halini ve davranış değişimlerini gözlemleyin, telefonunu bulduğunuz her fırsatta karıştırın, olmadı bir gün habersiz iş yerine gidin kendinizi gösterin yüz ifadelerini inceleyin vb. 
(1,277 puan) tarafından
Fal bakıyo olsan kendi hayatına nasıl yorum yapabilirsinki ,bakım yapan kimse kendiyle ilgili işlem yapamıyor zaten.Bazı insanların içine birşeyler doğar duru görü diyorlar hatta ama bunu fırsata çevirmek ne kadar doğru bilemiyorum.
(18 puan) tarafından
Madem hisleri bu kadar kuvvetli kendileri için de bir şeyler hissetsinler madem :) bu şarlatanlara kesinlikle inanmıyorum insanların merak duygularını kullanıp bedavadan para kazanıyorlar.
(1,277 puan) tarafından
Kendi hakkında insan zaten bilir ama bunu kendi olduğu için mi bilir yoksa hissiyatı kuvvetli olduğu için mi ayırt edilemez o yüzden de kendine politik yorumu nasıl yapsın.Bu arada düşüncenize de sonsuz saygı duyuyorum benim kendi düşüncemde anlattığım yönde.
0 oy
(237 puan) tarafından
Cinleri var aşkım bilirler bişiler tabi
(18 puan) tarafından
Nsl yani kart açıyolar ya ne alaka
(237 puan) tarafından
Simdi kahve falı bakanlarda güya fincan acıyor tabi yersen bu isleri iyi yapanlarin hep cinleri vardir unutma. Bende kahve fali bakıyordum tövbe ettim cunku rahatsiz ediyorlardi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 604 göst.
5 Ekim 2019 Aile kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 312 göst.
23 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatmi (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 678 göst.
20 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 124 göst.