0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sanki tüm dünyanın derdi üzerimde gibiymis herşeyden önce tabikide Rabbime çok şükür elhamdülillah.... Bazen insan bedenen ruhen çöküyor çocukluğum bir hiç uğruna gitti yoklukla kötü seylerle büyüdüm baba evinde süründüm resmen birgune birgün gün görmedim yatacak yerim bile doğru düzgün yoktu evlendim koca evinde şimdi sürünüyorum ne bir huzur ne bir mutluluk nede başka bişey bu dünya böyle geldi gidiyor inşallah ahirete umudum onada hiç yok ama her iki tarafdanda yandım 

6 Cevaplar

0 oy
(867 puan) tarafından
Hiçbir günah rabbinden daha büyük digildir Allah kalbine İnşirah ferahlığı versin inşallah 
tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,080 puan) tarafından
RABBIM gönlünü ferahlatisn evine huzur saygı sevgi versin inşallah. Bende öyleyim bazen diyorum kimsesizim sonra diyorum RABBIM var. Hepimizin böyle dönemleri oluyor ama işte Bi defa insanın yüzü baba evinde gülmeyince gülmüyor gerçekten. Bi tane sabır duası varya la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim dıe Google de daha doğru yazılısı vardır bencw bol bol çek bunu her daraldığında salavat getir. 

Bende çok çektim hayatımı anlatsam romandan farksız en küçük bise söylemek gerekirse aç giderdim okula gelince yediğim bir zeytindi onu bile saklıyorlardi. Asla annem babam değil bunu yapan bu arada babam da annemde saçımın teline kiyamazlardi.onlar gocunce bu dünyadan kendi evim çocukluğum dediğim de fazlalık oldum. Ama şükür evlilikte yüzüm güldü. Dilerim ALLAH dan seninde evliliğinde ne sıkıntı varsa hayırlısıyla duzelir. 
tarafından
Ahh canım benim yaaaa rabbime çok şükür ya evlilik den yana yüzün gülmüş ya çok şükür Allah'ım eşini yuvani sana yar etsin inşallah sende çok kötü şeyler yasamissin ahh bu dünya ahh bu hayat inan hem kendime hem sana hemde diğer arkadaşların yazdıklarına ağlıyorum ne bı hayattayiz söylediğin sabır duasını çekecek kardeşim sağolasın Allah'ım razı olsun senden
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Bak güzel kardeşim bekarken tekstile giderken o kadar yorulurdumki kanebenin ustunde pantolonunu akşamdan giyerdim sabah 5 dkka daha uyuyim diye maaasi alır babama verirdim kendime 100 lira harçlık anca binbir türlü insanla karşılaştım 25ime kadar  sabretdim bigun biter gider  diye sonra eşimle karsilasdik evlendik durumumuz iyi şükür ama her evlilik sevgi üzerine kurulabiliyo sabır kimisi imtihan önemli olan ayakta tutmak ufak tefek sürtüşme lerimiz️ varmı var.hatta severek evlenme rağmen bi ton çile stres cekdim. Hayat isde kimseye adil davranmiyor payımıza hep boynu bükük lük kalıyo
tarafından
Seninde derdin varmis canım benim yaaa seninde yüreğin benimki gibi rabbim Yuvana esenlik huzur versin inşallah baba evinde sende bişey görmemişsin sana yemin ederim bazı arkadaşlarıma o kadar yetiniyordumki annesi herşeyi yapar ederdi kız öyle hoş. Hayatı vardı güller gibi yaşardı bir çocuk sevdi iş güç yok aile dedi kızımız sevmiş yetermi olsun çocuğu iç güveyi getrdiler sen düşün hayat bir kere insana guluyorsa gülüyor nasıl başlarsa sonda o
(2,201 puan) tarafından
Napalm ama insalnlara böle derd yandıkça sahada kötü olursun şükür bu güne iyi kötü tomla jerryde olsak bı eşim var  burda komşum 38 yaşında kız annesi yatalak ona bkiyo kizin evlnmesine izin vermiyo olece tek annesi ölse didisce biri yok bide öyle  düşün bi catin  var sana ait.bnmde kaynanam doğum yapdmglmeyi bırak sormadı bile ama benden yüz bulup evime gelemez en fazla senede bir onunda bn gözlerimle  yerim umursamam anlar o istemediğini daha iyi sesi yok kndiside
0 oy
tarafından
Hiçbir şey için geç değil. Hayatını güzelleştirmek senin elinde. 
tarafından
Olmuyo eşimin yüzüne gülüyorum adam tepki bile vermiuor ailem den zaten hayır yok kaynanam gil hele hiç yok ben doğum yaptım tek başıma doğdum
tarafından
O zaman ne diye yanında tutuyorsun bunlaro, zaten bir faydalarj yokmuş.
tarafından
Hiç bir güvencem yok ne yapayim canım çocuğumda var
(2,201 puan) tarafından
Al bndende o kadar haklısın tamam da insanlara bakıyorum sana akıl verenlere kim bilir onların ne derdi var 4/4luk evliliğim var diyen yalan soler anam40 yıllık evli onlrn bile derdi var  oyuzden bazen diyorum ki iyi kötü eşim napim bundan kötü olnlarda var içen karısını döven sabr yani dünya hep öyle yağmurdan kaçarken dolu yla karsilasmak var bu hayatta
0 oy
(20,731 puan) tarafından
Canım neden böyle konuşuyosun haklısın zor ama imtihan ahiretmden ümidim yok diyorsun ahiret için ne yapıyosun mesela ???
tarafından
Sadece dua yaptığım başka ibadet yok  bı ara namaza niyetlendim bıraktım çok şükür yalanim dolanim dedikodum başka kötü alışkanlıklarim yok asla kibir nisbet çocukla çocuk buyukle büyük ama gelen giden tekme vurur hergun kazık yerim ortamlarda öz güvensiz olduğum için beni ***** yerine koyarlar bu birşey bilmiyor diye biri laf söylese cvp bile veremem
(20,731 puan) tarafından
Kendini geliştirmek zor değil bebeğim yeterki ayağa kalk bak huyların ne güzelmiş namazda kılsan tam olucak Allah inşallah hidayet verir sana güçlü ol dik dur eğilme eğilirsen ezerler
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Bir aileye bir insana bagimli olmamayi deneseniz.Kendi yatacak yerinizi kendiniz kazanmaya calissaniz olmaz mi.Bireysel bir hayat kursaniz.Surunecekseniz baskasi icin surunmezsiniz en azindan.Basinizda bir çati olmasi karninizin doymasi yasamak değil çünku

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 669 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Emine sinan (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 964 göst.
0 oy
10 cevap 179 göst.
0 oy
9 cevap 452 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler