0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
11 aylık bebeğim var asla geceleri uzun uyumuyor  normal de yarım saatte bir falan emmeye kalkıyordu çok nadir 1 buçuk 2 saat uyuduğu oldu son zamanlarda gece boyu hep emiyor bırakınca ağlayıp geriye alıyor bu durumu yaşayanlar oldu mu bi çaresi varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(2,351 puan) tarafından
Ben o aya kadar emzirmedim canım bilmiyorum ama baya sık uyanıyormuş gece beslenmesini kesmen gerekiyor artık doktorlar öyle diyor bir faydası yok gece beslenmesinin çocuğun deliksiz uyuması lazım diyorlar. Benimki mamayla büyüdü ama 11. Ayda kesemedim ben de gece beslenmesini. Küçük dedim kıyamadım vs. Ama 14 ay oldu kestim. Uykusunu yararı oldu mu dersen olmadı hala uyanıyo benimkisi iki saate bir. Her çocuk farklı. Şuan 17 aylık 
(10,257 puan) tarafından
Canım post sahibi değilim ama benim oğlum da 8.ayına girecek çok sık uyanıyor, hiç derin uykuya geçmiyor ve her uyandığında emmek istiyor. gece uyanınca nasıl geri uyutuyorsun nasıl keseceğiz Yani bu gece beslenmesini
(2,351 puan) tarafından
Su veriyorum uyandıkca. Bide benimkisi sallamayla uyuyor, alıp sallıyorum bazen 3-5 dk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gece beslenmesini kesmezsen sürekli uyanır 
(5 puan) tarafından
Kesmem imkansız çünkü ben olunca memeyi istiyor vermeden susmuyor onun için illaki yanımda yardımcım olması lazım bende memeden başka yerde asla uyumuyor
tarafından
Başka türlü deliksiz uyuyamaz bunu bil
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Dis cikariyo olabilir. Benim kizim 9 aylık eger dis çıkarma evresindeyse gece meme agzinda uyuyacak hele bi çıkarsa ya da dalip kendi çıkarırsa tamam sil bastan bi daha. Derin uykuya gecsin diye dua ediyorum sonrasında da yatak milim kimildasa yine uyanir. Nefesimi bile tutup hareket ediyorum 
0 oy
tarafından
Böyle de yorum yapmak istemiyorum ama benim çevremde gördüğüm kadarıyla formül mama kullanmayıp, anne sütü alan bebekler çok sık uyanıyor. Gece uyumadan önce formül mama verirseniz daha uzun uyuyacağını düşünüyorum o yüzden. 
(2,548 puan) tarafından
Katılıyorum bende şunu tecrübe ederek yazıyorum bence asıl nedeni çocuk tam doymuyor bu yüzden sık acıkıyor bizde buna alışkanlık oldu uyanıyor diyoruz değil gibi aslında çünkü doyan çocuk uyanmazmis 14 ay sonra bunu fark ettim :)
(5 puan) tarafından
Önce kullanıyorduk zaten ama artık asla ağzına biberonu almaz oldu
0 oy
(2,548 puan) tarafından
Olmaz mı canım, muhtemelen ya alışkanlık yapmıştır ya da tam doymuyordur uykudan önce o zaman da sık sık uyanır, ben kendimden emindim sütüm çok azalmıştı ve doyurmuyordu bizde baya zorluk çektik, baktım olacak gibi değil 14. Ayda kestim ondan sonra gece beslenmesini yapıp uykuya çok rahat geçti 
(5 puan) tarafından
Maalesef benimki açlıkla alakası yok hep karnı tok yatırıyorum hatta öyle uyumadığında gece yarısı bile bişeyler verdim ama değişme olmdı

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 140 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Alyam (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 35 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bercestebiryuva (134 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 187 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 175 göst.