0 oy
653 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (588 puan) tarafından

Kızlar bugün eltim aradı gel çay içelim oğlu çok terbiyesiz hep küfür ediyor çok ayıp küfurler eltimde gülüyor bana bugun o...Rus....p..u .. kal...ta..k dedi bişe demedim oglumada ana baba düz gitti oğlumda 2 buçuk yaşında bu arada ... Eltimin ogluda 9 yaşinda  biz içerde çay içerken bunlarda balkonda oynuyordu oğlum v eltimin 4 yaşındaki oğlu ile 9 yaşındaki terbiyesiz olan gitti onların yanına oğluma bı anda aglsmaya başladi morardı ne oldu niye dedim terbiyiz olan düştü dedi bı baktım oğlum ayağını tuttu kıpkırmızı şişmiş meğerse hordumla vurmuş oğluma kızdım eltimde dedim bune terbiyesizlik yok duşmustur diyor bende dedim baksana uzun kırmızı hortum izi işte eltim ısrarla yok oğlum yapmaz yalan söylemez diyor . Bende çocuga edim niye hortumla vurdum bı anda  üzerime saldırdı ne biçim küfürler etti yine vurmaya çalıştı m...a.l eltimde gülüyor eğleniyor bende kızdım çiktim eltime dedim bidaha sakın bize gelmeyin bende ölsem gelmem dedim yok bişe olmaz diyor .  Oğlu bize bunu ikidir yapıyor aynı şekilde eltimde oğlum yapma diyor gülüyor .. bu arada eltimin oğlu sokakta hep dayak yiyor herkes onu dövüyor eltim kendide söylüyor niyeki ben onlara iyiyim onlarda bana böyle yapıyor .. şimdi ne yapmam lazım .. uzun oldu K.B yın.

22 Cevaplar

0 oy
(7,630 puan) tarafından

9 yaşında 2 sene sonra ergenlik başlıcak    merak etmesin eltın  az kalmış ilerde   kulakları çok cınlar    kaşintı tutar şeyini :D 

-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
Ne git ne gelsin kapini dahi acma ruh hastasi gibi anne olana Bitene gulerse cocukda terbiyesizlige devam eder yarin da aglar sizlar oglum beni dövüyor diye ******** resmen keyifleniyor kendinden kucuklere gucu yetiyor diye çocuğunun.. bu yarin evlendirince gelini de dövdurur katrani kaynatsan olurmu şeker cinsini sevdigim cinsine ceker demisler ne kadar uzak durursaniz o kadar iyi sizin icin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 310 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hatice3370 (20 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 31 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pasakizz (911 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Vusale26 (6 puan) tarafından soruldu