0 oy
1,325 göst.
Diğer kategorisinde (2,905 puan) tarafından
Günlük hayatımız devam ediyor, ama bir yerlerde de günde neredeyse 50-100 kişinin hayatı bitiyor. Aklım hala almıyor Allah neden müsaade ediyor İsrail'in katline... Allah zalimlere bir süre mühlet verir biliyorum, tarihte de çoktur örneği, ama bizzat şahit olduğumuz için midir bilmiyorum çok üzülüyorum. Tarifi yok... İçten içe kızıyorum sitem ediyorum olan bitene yaradanın henüz yanıt vermemiş olmasına... Muhafazakar biri değilim, ama dünyanın neresinde olursa olsun, insan olmasına da gerek yok 40.000 canı yok etmek KATLİAMdır... 40.000 ağaç kesilebilir, 40.000 kedi öldürülebilir, 40.000 çiçek yakılabilir... KATLİAM hepsi. Aklım hafsalam almıyor Rabbimin seyirci kalmasını... Lütfen yargılamadan yorumlayın, varsa bilginiz buyrun, çünkü gerçekten bu kadar zulme karşılık Allah'ın bir planı olduğunu bilmeye ihtiyacım var. İhtiyacımız var. 

24 Cevaplar

0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Bu Yahudilerin bence son sansıydı  1   hz Musa'yı  bile çıldırtan bı toplum 2   Hitler zaman'ı   sayısızca  yok edılmek istense de rabb'im 2 şans sundu ve 3 Filistin katliamı yapan kim İsrail Yahudi devleti       kac müslüman ülke var  nı çok  araplar   Türkler  Pakistan vesaıre  işte arkadaş demiş ya  tüm müslüman lar Yahudiler'e savaş acıcak  tek bir Yahudi kalmıcak  diye   Rabbim neylerse güzel eyler  sabır sabır sabır    ha bı de şu var zamanında    fılıstın  Osmanlıya aittir  malesef o dönemde   Fransa ya Osmanlı'yı satan ve birçok  askerin ölduren öldürülmesine sebeb olan da Filistin dir  bilginize 
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Ozaman allah iyilere bebeklere yaşılara herkese dümdüz ayağı taşa deymeyen bir hayat verse bizim bu dünyaya geliş amacımız olmaz Dı cennet cehennem sunmazdı iyilik kötülük olmaz Dı bu düşünceler bir insan için gayet normal bazen bende soruyorum ne suçları var ama düşündüğün zaman çoğu hasta bebeklerin ne suçu var hepimiz sınanıyoruz iyi ve ya kötü bazıları iyi hayatla bollukla sınanır allah onları daha çok seviyo anlamına gelmez ki 
0 oy
tarafından
Canım al eline bıçak kıy çocuğuna kıyabilir misin asla neden çünkü aklın var demi Allah'ım herkese bir akıl vermiş şükürler olsun kimisi iyilik için kullanır kimisi şeytanlık için İsrail cehennem de kendine yer edinirken o masum Filistinli insanlar çocuklar cennetin belkice bizim hiç göremeyeceğimiz mevkide olacaklar onların hepsi şehit oldu elimden gerçekten bir şey gelmiyor gelse ahhh gelse hepsini suda bogsam ama gelmiyor Rabbim sonumuzu hayır etsin 
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Allahu Teala kızıl denizi yardiğinda firavun içinde kaldı fakat Hz Musa Denizi kapat dedi yarabbi Allahu Teala denizi kapatmadı çünkü daha arkadan gelenler vardı takı hepsi içine girip helak olana kadar vardır rabbimin bir bildiği .... Biz yinede duamızı eksik etmeyelim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 337 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hayaller (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,122 göst.
20 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 481 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 325 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Cicek19 (19 puan) tarafından soruldu

412,018 soru

12,403,310 cevap

44,519 kullanıcı

Kategoriler

...