+3 oy
1,152 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından
Kızlar geçenlerde post açmıştım kaynanam dondurucu bomboş duruyo götür dedi bende getirmedim senin oraya koyarız beraber yeriz dedim bi kaç gün sonra da kaynanam dondurucuya eltime vermiş diye 

Neyse biz  cumartesi günü gittik dondurucuyu aldık akşama geldi dondurucu eve pazar günü eşim hadi annemlere gidelim dedi bende ben gitmicem ananı görmek istemiyorum dedim eşimde anamı gör diye değil anamın ağzının payını alışını gör diye götürüyom dedi tamam dedim çıkarken yanına bi kaç saklama kabı al boş dedi neden dedim al sen dedi aldım gittik çok yakınız zaten vardık neyse eşim kapları aldı oturdu bahçeye  bende içeri girdim kendime eşime kayınpederime kahve yaptım oturduk kaynanam çok sevmez içsede sormadım artık neye eşim kapları gösterip anne buzluk için birşeyler yaptı sevtap onları bi dondurucuya atıver sana zahmet dedi kaynanam hala dolabımda yer yok oğlum o gün de söylediydim gelin duymamış heralde diyo hala eltimin götürdüğünü söylemiyo bizde bu arada kayınpederle keyifle kahvemizi içiyoz eşimde dediki ana insanlar çevresindekileri neden kaybeder biliyon mu dedi kaynanam neden oğlum dedi ana karşındakine yalan söylersen karşındaki insana vaat verip ***** yerine koyarsan karşındaki insana iki yüzlü oynarsan o zaman kaybedersin ana dedi kaynanam mosmor oldu eşim ayağa kalktı ana hadi göster bana dondurucu ne kadar dolu dedi kaynanam yerinden bile kalkamadı kayınpederim oğlum otur dondurucu yok dedi eşim ana madem oraya verecektin neden sevtapa boş dedin bak bu kadın sana güvendi gitti alışveriş yaptı peki sen ne yaptın dedi şimdi sen bi hasta olsan veyahut bi işin olsa ben bu kadına hangi yüzle dicem anama bak yada anamın işini görüver diye dedi taştan ses var kaynanamda yok eşim merak etme ana ben karıma dondurucu aldım bi daha sana güvenip yola çıkmaz hatta istersen koyulacağın varsa getir emin ol onlarıda koyar dolabına amma ve lakin dua ette bu kadına Allah muhtaç etmesin seni şayet ederse ben karıma anama şunu yap diyemem artık gerisi onun vicdanına kalmış dedi kalktı elimden tuttu hadi hoşçakalın dedi evimize geldik 

42 Cevaplar

0 oy
(73 puan) tarafından
Ağzım açık okudum helal olsun maşallah ne güzel savunmuş seni
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(663 puan) tarafından

Ya o kadar alışılmadık bi erkek tipi ki inanasim gelmiyor :D yalan söylüyorsun demiyorum yanlış anlama ama alismadigimiz için böyle seylere inanamıyorum:) masallah kocana çatır çatır konuşmuş 

(361 puan) tarafından
Bi önceki postuma bak kuzum ikimizinde ikinci evliliğimiz ilklerde yaptığımız hataları yapmıyoruz çok şükür
0 oy
(628 puan) tarafından
Az önce rüya gördüm sanki:)yoksa gercekmi bunlar masallah
(361 puan) tarafından
Evet canım gerçek teşekkür ederim
0 oy
(1,990 puan) tarafından

Kapağın sesi ta burdan duyuldu Kız eşimin numaarasini vereyim eşime de öğretsin çok ihtiyacı var :D

(361 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bacım ne diyim :)
0 oy
(1,990 puan) tarafından
Enişteye bı alkış butonuyum
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(909 puan) tarafından
Gerçekten helal olsun esine benim kocam olsa ne konusunu acar nede bisey der
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım s
0 oy
(310 puan) tarafından
Eşin eşimin arkadaşı olabilirmi :) nolur kız arada dışarı çıksalar bi gezseler
(361 puan) tarafından
Yakın olsaydık olurdu kız neden olmasın
0 oy
(1,994 puan) tarafından
Maşallah maşallah eşine Allah böyle eş herkese versin benm eş de eşine kurban olsun ***** gibi susar annesini üstüne tutardi
(361 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin bacım ne diyim
0 oy
(536 puan) tarafından
Ağzına sağlık haketmis yaptığı çok ayıp elti meselesi değil yalan ve haksızlık meselesi bu kim ne derse desin haketmis almış payını şimdi oturusn 
(361 puan) tarafından
Aynen öyle canım bizde ona kızıyoz zaten madem oraya vercen bana niye diyon
(536 puan) tarafından
Umarım tercih ettiklerine kalırlar üzülme canım önemli olan eş
(361 puan) tarafından
Hiç umurumda değil biliyomusun eşim konuştukça o renkten renge girerken kayın babamla keyifle kahvemi yudumlamak paha biçilmez di
(536 puan) tarafından
Ben çok stres olup elim ayağım titrer o anda panik olurum helal osln valla
0 oy
(14,638 puan) tarafından
Eşin ne güzel ana diyerek lafını etmiş Kavga çıkarmandan helal olsun valla 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(754 puan) tarafından
Helal olsun eşine tebrik ediyorum okurken benim içimin yağları eridi valla;)) sağolsun benim eşimde böyle annesi bikere haksızlık yaptı bana eşimde söyledi yüzüne kendi kaynananın sana ettigini benim karıma edemezsin ayıp ettin dedi annesi numarasını silmişti bi süre o arada eşim normalinden daha fazla ilgilendi benimle benim ailem sensin takma kafana hiçbişeyi dedi hep insanın yanında eşi koruyup kolladımı kimse ezemiyor
(361 puan) tarafından
Aynen öyle canım Allah devamını getirsin inşallah
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Helal olsun enişteye. As bayarakları asss :D
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Öncelikle maşallah diyorum nazar değmesin size sonrada bir şey sormak istiyorum eşine karşı nasılsın da eşin ailesine karşı seni böyle savunaniliyor. Yani sessiz her işini yapan biri misin yoksa sesi çok çıkan biri misin 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yani şöyle söyleyeyim ne çok sessiz nede çok arsız biriyimdir hakedene hakettiği şekilde davranırım hep saygıyı hakediyosa saygı ama yok çirkeflikse çirkeflik kim nasıl geliyorsa bende öyle gidiyorum
Eşime gelince ne o benim hakkımı yer ne ben onun
0 oy
(617 puan) tarafından
Ayyyyyy ohaaaaaa cok guzeeeel kocana hayir dualarimi gonderiyorum kardesim dunya ahiret kardesim olsun helal olsun beee valla şöyle erkek adam görmedik masallah Allah daim etsin mutlulugunuuzu
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin inşallah
0 oy
(1,222 puan) tarafından

Valla son satırları okudum adres yolla eşimi göndercem eşinin elini öpmeye ders almaya bacım tebrik ediyorum bu şekilde konuşmasını her insan diyemez helal zira başımdaki su yurkunu ailesine gelince bana gelince pusuya yatmış bekleyen şeytan :D

(361 puan) tarafından
İstemsizce güldüm valla hakkını helal et :)
0 oy
(3,375 puan) tarafından
Ay maşallah canım benim
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(7,269 puan) tarafından

Bi dondurucu meselede bizde oldu lakin kendi birikimimle aldırdım eşime :angel: 4 bin eşim üste koydu, 10 bin kendim birikimimdi. :D işi düşmüştü k. Ana " dondurucuya  içine bi ben girmedim, senin getirdiklerin hayde girmez dedimdi :)))) doluyuz anam doluuu 

(361 puan) tarafından
Hep mi aynılar ya
(7,269 puan) tarafından
Malesef ki:((
0 oy
(5,811 puan) tarafından
Bu adam seni seviyorum demesede olur ;) helal olsun 
(361 puan) tarafından
Evet tamda öyle biliyomusun öyle sürekli söyleyip durmaz mıç mıç olmayı sevmez ama sevdiğini de iliklerime kadar hissettirir sağolsun
(5,811 puan) tarafından
Allah başından eksik etmesin cnm
(361 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim ♥️
0 oy
(975 puan) tarafından
Vaaay aşırı iyi hissettirdi bu durum seni kesin vala çok sevindim öyle ayrımcılığa böyle cevap helal olsun 
(361 puan) tarafından
Sorma eşim konuştukça o renkten renge girerken kayın babamla keyifle kahvemi yudumlamak paha biçilmez di:) ama eşim hep böyledir hiç kimseye ezdirmez
(975 puan) tarafından
Harikaaa:)
0 oy
(20,528 puan) tarafından
Helal olsun böyle kocalara oh olsun fitne kaynanalaraaa 
(361 puan) tarafından
Rabbim herkese nasip etsin inşallah
(20,528 puan) tarafından
Benim kocada böyle ♥️

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 606 göst.
0 oy
6 cevap 313 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,602 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 482 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde baharsena (1,198 puan) tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,846 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...