+1 oy
836 göst.
Aile kategorisinde (47 puan) tarafından
Merhaba..

Evet aslında ,3. Postum ..

Evet dün yazmistim boşanma konusunda.. boşanma davasi açtık .. ben tabi okadar hüngür hüngür boğazımda düğüm varken.. beyfendi hiç birşey yokmus gibi davranıyor.. sonra berbere gitti traş olmaya kuzenine altın aldı yarın düğün var.. bense kendi kendimi yiyip bitiriyorum ve buda ondan zevk alıyor .. yani benim bu yaşadıklarımı Allah goruyormudur.. cunki ben daha dayanamıyorum neden kötüler herzmaan kazanır.. zoruma gidiyor

21 Cevaplar

+1 oy
(818 puan) tarafından
Ağlama sen zoru basarmissin allah yolunu bahtini acik etsin iyi bir adam olsaydi bosanma karari almazdin zaten o yuzden senin adina sevindim
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️ amin
-Reklam-
0 oy
(5,988 puan) tarafından
Senin imtihanındır belki.  

Kendini oyala biseylerle
(47 puan) tarafından
Oyaliyorum ama kafam sürekli orda..,:( ne yapacam sonrasını düşünüyorum ..
(5,988 puan) tarafından
Gun doğmadan neler doğar.  Bir işe girip çalışsan kafan dağılır çocukta yokmus
(47 puan) tarafından
Allah'ın izniyle herşeyi yapacam
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Bu boşanma takı sebebi mi anlamadım
(47 puan) tarafından
Önceki postumda yazmıştım
(7,638 puan) tarafından
Okudum rabb'im kolaylık versin ferahlık versin bende hoşimota hastasıyım
(47 puan) tarafından
Çok kötü bir hastalık öyle bı boğuyorki.seni ben bu durumu 7yildir yasiyorum herzaman sanki boğazımı birisi boguyormus gibi nefes darlık yaşıyorum
(7,638 puan) tarafından
Senin modüller  sıkıntı var demekki  doktoruna dedınmı   bıyopsı isteniyor böyle durumda
0 oy
(3,815 puan) tarafından
Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar ,sen dersini alıp kendi kul hakkını korumayı öğrenene kadar kimse sana yardımcı olamaz.
(3,815 puan) tarafından
Ben bu senoryada kim haklı kim ders almalı  bilmiyorum ama hayatın kuralı yukarıdaki.
(47 puan) tarafından
Aynen öyle Allah büyüktür
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Erkekler öyle olur ilk başlarda.. kuzenim 10 yıl sevgili olduktan sonra evlendi eşi hastahanelik etti oda dava açtı kocası hiç unutsamadı 3-4 ay.kuzenim perişan oldu ağlamaktan üzülmekten. Ondan sonra gece gündüz yaz kış kapısında yattı saatlerce mesaj yazdı bildiğin köpeğe döndü.ağlayarak ses kayıtları atmalar sana ev araba alırım demeler altın bileklik alıp getirmeler. Sonra kuzenim yüz vermedi geri adım atmadıkça mıtlu olup eğlendikçe kocası kudurdu 3 yıldır boşanamadılar da barışmadılarda. İçinde yangında olsa yüzünde çiçekler açsın belli etme..
(47 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bunu yazdığınız için birazda olsa içim rahatladi ben ona belli etmedim hiç onun yanında hiç aglamadim geceleri yalnız ağladım
(1,848 puan) tarafından
Bize konuşması kolay tabi senin ne hissettiğini sadece sen bilirsin ama gerçekten ne olursa olsun ona asla belli etme sıradan hayatına devam et gez toz geceleri yine üzüntünü yaşa. Bi süre sonra sen onsuzluğa alışcaksın bu sefer o senin şuanki halini yaşayacak
(47 puan) tarafından
Ay inşallah beter olsun inşallah aileside aynı şekilde inşallah yarın düğün nasip olmazsın onlara burnundan gelsin inşallah
0 oy
tarafından
Burada ağlaması gereken bir kişi var o da eşin denen dangal.ak bu adam seni küçük yaşta yurtdışından almış getirmiş üzmüş,yormuş,yipratmis,sevgisiz davranmış özgüvenini sarsmis sen yillardur bu platforma foto atıp güzel miyim diye sorgulayacak kadar psikolojini alt üst etmiş (gayet güzel bir kadınsın) sen bu virüsten kurtulduğunda emin ol parlayacaksin kötüyü hayatından çıkararak iyiye yol ver. Şimdi nereye gideceksin çocuğun yok diye biliyorum işin daha kolay hiçte modunu düşürme yapabilirsin bu bataklıktan güçlenerek çıkabilirsin bak herkes musmutlu seviliyor hayatını yaşıyor sen hak etmiyor musun kimden ne eksiğin var kardeşim silkelen kendine gel Rabbim bizi çöp insanlara pervane olalım diye yaratmadı sen önce Allah'a güven yalvar yakar ona ağlayarak dualar et o asla geri çevirmez kalkmaz sandığın kolunu kanadını sarar sarmalar kaldırır.
(47 puan) tarafından
Allah razı olsun yemin ederim sinir sisteminin kontrol edemiyorum .. bu yorumlarınızı okuyorum ve gucleniyorum
. Şimdi kendisi köye gidecek bende TV'den halay açtım çok güzel kahkahalar atarak lililil bagararak halay çekiyorum oda geliyor yanıma oynuyor .. dedimki inşallah ikinci gelinlik giymem nasip olacak ..baska erkeklerle iyicene sinirlendiriyorum onu cunki delirtti beni ben sustum bu saatte kadar ssesimi çıkardım
0 oy
(304 puan) tarafından
Bir ay sonra sen güleceksin onun zoruna gidecek 
(47 puan) tarafından
İnşallah inşallah inşallah amin ♥️
0 oy
(845 puan) tarafından
Kocan blöf yapıyor bence mahsus etrafa da duyuruyor ki köşeye sıkış diye. Aklınca sana ders veriyor susup oturmazsan boşarm diye. 
(47 puan) tarafından
Aynen öyle.. Allah'a havale ediyorum
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Postlarina baktım emin ol böyle adama çocuk yapılmaz boşver hayırlısı buymuş rabbim güzel günler karşına çıkarsın 

Sende üzülme uzulmesi gereken odur seni sevseydi kaybetme korkusu olsaydı şuan kendisi inyapmak yerine senle konuşuyordu demek ipler çoktan kopmuş hiç ağlama kendini üzme oda sevinmesin Allah'a havale et
(47 puan) tarafından
Allah'a havale göz yaşlarımla birlikte ettim.. Allah büyüktür
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Hiçte zoruna gitmesin onun davrandığı gibi davran umursamaz ol çık dışarıya gezmeye git eğlen için kan ağlasa da ona belli etme inan senin takmayışını görünce onun bu sefer içi içini yiyecek
(47 puan) tarafından
Yok hiç aglamadim onun yanında şimdi o altı takım elbiselerini babasının evine gidiiyor bende elbisemi giyincem discoya gitcem eglemeye ..
0 oy
(5,077 puan) tarafından
Kuzum üzme bosaninca nefes alicaksin benim kuzenim 32 yasinda bosandi 2 cocuk vardi kucuk daha 1 1.5 yasindaydi hic calismamisti hayatinda önce evi tasidi baska yere sonra is buldu simdi calisiyor hem cocuk okutuyor hem evini ceviriyor sende cocukta yokmus kendi ayaklarının ustunde cok rahat durursun yurt dısından gelmissin sanirim ben senin yerinde olsam tekrar dönerdim 
(47 puan) tarafından
Maalesef donemiyorum kaynanam pasaportumu öldürdü .. giriş çıkış yapmam gerekiyordu altınlarını çalarım diye pasaportumu öldürdüler ..cahiller
(5,077 puan) tarafından
Tekrar alamaz misin canım pasaportunu vatandaslik hakkin yok mu orda
(47 puan) tarafından
Yok 7yil oldu maalesef
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Seninde umrunda olmasın baksana o da şarata bakiyormustu çok basit olarak görmüş ayip yaptığı

Ama sende uzuldukce kendine zarar verirsin 
(47 puan) tarafından
Yoo söz verdim kendi kendimi motive ediyorum aynanın karşısına ağlasam bilene zorla yapıyorum yaparsın sen sen güçlüsün bunlar ne ki sen neler başarmissin diyorum kendi kendimi kucaklıyorum .. Tv'de roman havası açtım onun inadına .. en sonda.
0 oy
(1,561 puan) tarafından
Sen ne kadar üzgün olmaya çalışırsan ve kendini yiyip bitirir sen eşinin enerjisi keyfi daha çok yerinde olur, çık kuaföre toparlan hiç Bir şey olmamış gibi davran aksi halde bu durumun zaten kocanın hoşuna gidecektir.
(1,561 puan) tarafından
İşte böyle canım neyden keyif aliyorsan onu yap kocanı mutlu etme,o kadar mutlu ol bakımlarını yap ki kocanın enerjisi düşsün o da kötü olsun diye.makyaj yap en güzel kıyafetlerini giy çık dışarıya keyfin nasıl isterse o saatte gel❤️
(47 puan) tarafından
Vallah bakımlı insanım demin yine ojelerlerimi sürdüm beni gören manken gibisin derler..gelecen geçen bakar..
Ama içim kamyon çarpılmış gibi .. çok teşekkür ederim aynen öyle yapacam bu saatten sonra ben ben değilim farklı insan doğacak
(47 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
(1,561 puan) tarafından
Bide bu süreçte destek almanı öneririm kolay atlatman için.
(47 puan) tarafından
Vallah Allah'a herzaman dua edeceğim namaz kılıp dua edeceğim anca öyle rahatlarım.kendimi yalnız hissetmem ♥️
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Amaç buydu tebrikler elendiniz.ilk zamlar bende böyle yedim sonra kendi kendime akillandim.o bunu bilerek yapıyor seni manipüle ediyor yani diyor sen yokkende ben  hayatıma devam edebilirim senin önemin yok diyor.sende kendin i yerken zevk aliyo bensiz yapamıyor diye yapma bunu seni suçluluk psikolojiye sürüklüyor eskiden bankada yapardı şimdi tartsima cikiyo ben umursamıyorum  o öle hırsından catliyo.Ah şu DaĞ gibi Durup dal gibi kırılan kalbimiz..
(1,101 puan) tarafından
Kolaysa şimdi yapsınlar sindirmediker ben  çatır çatır yiyorum eşim huysuz ama suyuna gidip yiyin aman ne uzcem kendimi
(1,101 puan) tarafından
Dik durman lazım 5 yıl oldu evleneli o tollardan gecdim eşimde anasına her gün anlatrdi napdimizi oda akillandi az buçuk boşanmak çözüm dil başkasıyla evlenirsi aynı şeyler unutma elin iyisi yok kendin üzmeden gemini yurutcen
(1,101 puan) tarafından
Kaç yasndasn bilmiyorum ama hayat böle çiçeğim ben 30 yasndaym cekdim mi cekdim vakıflar baş edemiyolarbirakdi kaynanam beni görünce hortlak görmüş gibi oluyo :D
(47 puan) tarafından
25yasindayim Eylülün 20de 26olcam.. 7yillik evliyim
(1,101 puan) tarafından
Yiikma yuvamı aglamada  bence
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Çocuk varmı ?
(47 puan) tarafından
Çok şükür Allah nasip etmedi
(1,854 puan) tarafından
Bir kabus gördüm ,uyandım de. Üzülüpte sevindirme şunu. Bundan sonrasını gönlüne göre versin inşAllah Rabbim
0 oy
(7,433 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim. Postlarını hatırlıyorum. Umarım bu kararınızdan vazgeçmezsiniz. Daha çok gençsin. Evi temizleyip toplamak yerine kendi eşyalarını toplamaya başla. Kendini bu şekilde ezik ve hizmetçi gibi gösteriyorsun. Sen bir kadınsın yat kalk dua et bu hanzodan çocuğun olmadı. Kurban kesmen lazım boşanacagin için. 
(47 puan) tarafından
Evet demin yemin ederim roman misket halay çektim .. onun gözünün önünde gitti odasına uzandı sinirlendi biraz.. sonra mini etekli elbiseyi gösteriyorum akşama discoya gitcemmm ohhhhhh bugün benim düğünüm varr diyorum kahkalar atıyorum ama içim paramparca
(7,433 puan) tarafından
Canım beni yanlış anlama da böyle hareketler çok çocukça. Olgun bir kadın gibi davranmalısın. Sen böyle yaparsan affedersin ama böyle bir deliden kurtuldum der. Ama olgun hareket edersen seni kaybettiğine pişman olur.
(47 puan) tarafından
Keşke bunu demeseydiniz bana bedduam ağır olur insanın bunu durumu yasamadan bilemez o an olgunluk gelmiyor aklına ne yani olgunluk aglamakmi oluyor cahilce konuşmaları kendinize saklayin
(7,433 puan) tarafından
Lütfen beni yanlış anlama ben sadece eşinin karşısında hislerini belli etme onu sevindirme diyorum. Ağlama da Yoksa tabi ki ruhsal bir çöküntü yaşadığın belli. Zamanla bu psikolojiden çıkarsın. Sen kendini düşün onun ağzına laf verme diyorum.
0 oy
(332 puan) tarafından
Uzulme odaha ne kaybetiginin farkinda deil bir kac gun geçsin ondan sonra bakalim yine boyle rahatmi
(47 puan) tarafından
Evet çok haklısınız ♥️
(1,561 puan) tarafından
Hala bide erkekler hemen huzunlemez,değerinizi daha çok anlicak daha sonra,ve senin yaşadığın mutsuzluk ağlamalar vs eşinde yaşayacak bunu unutma.
(47 puan) tarafından
İnşallah beter olurrr bugün kaç kere hıçkıra titriye titriye ağladım eşim berbere gitti ben avukat hanım ile beraberdim ona sorular sordum..çok agladim
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Canm diger postlarina baktimda bu adam zaten normal biri gibi durmuyor ce sende bosanmak istemjssn ama kendisj kabul etmemis.neden simdi uzuluyorsnki kurtulduguna sevin bence.kendini yipratma cocukta yok nasik olsa.evdende cikma kendisj ciksn sende bul bi is calis bak keyfine.
(47 puan) tarafından
Bosanana kadar çıkmıyorum evden sonra çıkıp gidecem .. yol nereye eserse :(
0 oy
(2,450 puan) tarafından
Bir kadın olarak kötü bir erkeğin elinden kendi isteğinizle kurtulmayı tercih ettiğiniz için tebrik ederim.....
(47 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️
0 oy
(1 puan) tarafından
Tam olarak seninle ayni surecteyim babamin evine geldim

Allah biliyor ya günlerim gecmiyor nefes bile alamiyorm artık ama disardan görsen bu kizdan mutlusu yok derler . Umursamaz gibi gösterdiğim hersey icimi cüruttu . Bende yurtdisindym bu arada istersen özelden konusabilirz 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,616 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgiselamn (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
0 oy
9 cevap 728 göst.
31 Ocak 2024 Aile kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 227 göst.
29 Aralık 2023 Aile kategorisinde Bayandylkdn (8 puan) tarafından soruldu