+1 oy
922 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar benim eşim bakarken 6 ay amca oğlunun yaninda kalmış calisirkene.  Neyse bunlar birbirlerine baya düşkünler esim ne yaparsa hep ona danışır akıl alir  Allah var kuzeni de çok iyi biri ve eşimi çok sever değer verir. Ama karısının davranışları hic hoşuma gitmiyor. Bizi birgün yemeğe davet etmişlerdi yeni evliydik baktım karısı hep eşime bakip gülüyor konuşuyor böyle yakınlaşmaya çalışıyor o kadar rahatsız oldum ki bide bana ıkımız yalnız ken şunları söyledi eşin bizim evde kalırken sahile gidiyorduk parka gidiyorduk telefonunda resmi vardı çocuklarıyla onları gösterdi resmen beni kıskandırmaya çalışıyordu o kadar sinirlendim ki ama birşey diyemedim ona. Sonra eşime anlattim kadın bana böyle böyle anlatıyor diye tartıştık sonra eşim bekarken onlarda kalıyordum aile gibi olmuşuz normaldir dedi ama benm içime kurt düştü kadın zaten böyle hep cilve yapıyor erkeklere cazibesi var. Neyse  biz her onlara gittigimizde aynı şeyi yapıyor hep eşimin karşısına oturuyor yüzüne gülüyor sinir ediyor eşime çok ilgi gösteriyor ben bir kere eşimin telefonun galerisinde kadının fotosunu gordum  esim dedi bizim düğün fotolarını yollarken bunuda atmış niye atmış diyorum Bılmıyorum diyor tamam dedim bunların arasında birşey var yani acuk açık sonra büyük kavga ettik esim sacmalama diyor öyle şey yok dedi kapıyı gösterdi bana o kadar ağladım ki gurbet geliniyim gidecek bir yerim olmadığı için gidemedim bi hafta kus kaldık sonra bu bisekilde gönlümü alip barıştık.ben eşime diyorum daha onlara gitmem böyle böyle yapıyor diye sonra kadın eşime sey demiş sen zamanın da esimle aramı bozmaya calisiyordun bende sizin aranızı bozacam diye açık acik söylemiş   çok yiprattip kendimi  bu konuda anneme anlattım oraya gitmemeye çalış dedi iki tane cocun var ne yapacan dedi eşim onları çok seviyor oraya gittiğimizde  başka biri oluyor bana çocuklarına ilgisi artıyor 1 ay onlara gitmesek esim aksi sinirli çok tuhaf birisine dönüşüyor oraya gittiğimiz zamanda ben kadının hareketlerinden çok rahatsız oluyorum ve üzülüyorumne yapacam bilmiyorum siz olsaydınız ne yapardınız bu konuda 

26 Cevaplar

0 oy
(263 puan) tarafından
Hep beraberken eşine ilgi göster tatlı konuş yalnız kalınca kadınla da eşim beni böyle seviyor şöyle seviyor de beraber film izleriz, gezmeye gittik çok güzel romantik geçti, resim falanda paylaş , ama ben olsaydım kadına her şeyi söylerdim eşimle aramı bozmaya niyetlenmissin ama bu fırsatı ne ben nede eşim sana vermez ve bir kez daha tek bir yanlış davranış , bakışın olursa muhatap olacağım kişi eşin derdim sonra da asla kadınla muhatap olmazdım görmezden gelirdim , ama o varken eşinle daha çok konuş gül , ve eşinin yanına veya karşısına otur de ki eşimi hep görmek istiyorum 
(263 puan) tarafından
Bide onun kocası da pasif yani karısını görmüyor mu nasıl , sen onun kocasına bu şekil de yapsan eşin anlamaz mi kabul eder mi
-Reklam-
0 oy
(567 puan) tarafından
Susma kadının yedi sulalesininn ağzına ..et..pasif durma ben bu haftayı yaptım sen yapma..ben burda cinnet geçircem kendi yaşadıklarım gekdi gözüme lannet gelsin öyle insanlara..
tarafından
Ben uzak kalmayi tercih ettim ama bu çare değilmiş akraba olunca bi şekilde bir araya geliyoruz ve kadın gevşekliği ne devam ediyor
0 oy
tarafından
Nefret ediyorum böyle gevşek kadinlardan
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Kadına diyeceksin ki sen eşime böyle böyle lafları söylemeyi nerden cesaret aldın şöyle bakım diceksin.esimlede konuştum seninle de konuşayım bak bidaha eşime yan gözle baktığını göreyim ortalığı ayağa kaldırırım arkana bakmadan kaçar gidersin de.sen kimsin ki beş kuruş etmez bizi nasıl ayirakcakmissin benim çocuklarım bile senden daha ağırbaşlı aklı basinda diyeceksin.yirtarim ağzını o mendeburun ben sinir oldum
tarafından
Ağzına sağlık bacım ben de sacini başını yolmamak icin zor tutuyorum kendimi
0 oy
(1,625 puan) tarafından
Kadın bile isteye seni kudurtmak istiyor bunuda başarıyo 

İlk fırsatta kendin ara müsait olduğunuzda size gelelim de git hiç kadını umursama seni takmadıgını görürse kudurur net. 

Eşin ve kuzeniyle hep muhatap ol . Sen muhabbet ederken nasılsa eşinde giriyormuş kuzeniyle muhabbet etmeye . 

Nefretlik şu gevşek kadınlar.
tarafından
Aynen öyle valla kadına o kadar sinir oldum ki Sosyal medyadan telefondan her heryerden engelledim eşimin telinden de sildim. Bilmiyorum eşim geçen çoktandır gitmemisiz oraya dedi hafta sonu gıdelım dedi bakalım takmamamaya çalışacam  ama 1  takmıyorum  2 takmıyorum 3 . De ne olur bilemiyorum yani insanın elinde değil kocam sonucta kadına haddini bildirmem lazım ama nasıl bi daha bu hareketleri yapmaması için
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Kadına haddini bildir. İnceden Tersle at. Öyle bir laf şok ki niye dedin deseler bile ne var bunda o alınmış felan dersin. Neye uğradığını sasirsin. Hiç sevmem yılışık insanları. Haddini bilsin herkes canim. 
tarafından
Nasıl laf Koyabilirim ki yanı ne diyebilirim Evet haddini bildirmek istiyorum ama nasıl

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
23 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekler (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 886 göst.
0 oy
2 cevap 158 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,867 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu

403,424 soru

12,085,367 cevap

36,372 kullanıcı

...