0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (891 puan) tarafından
Bugün öğrendim kilo takıntım var

9 Cevaplar

0 oy
(10,466 puan) tarafından
Kuzenim tiroid hastası Ömür boyu ilaç kullanacak, aslında tam olarak kilo değil de şişkinlik ödem yapıyor
(5,399 puan) tarafından
. Benimde cok yavas calisiyormus doktor ilaçta vermedi ne yapmak lazim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef aldırıyor 

üst kattaki yengem kullaniyor kilo aldı ama hareketsiz kadin evden cikmiyor 
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Hoşimota hastasıyım   kilo verdirdi almadım  hamileyken bile ayniydi  65 kıloda kaldım 105 kiloydum
0 oy
(5,887 puan) tarafından
Ben tam tersi kullanmazsan kilo aldırır dıye biliyorum bende kullanıyorum çünkü 50 mg olandan yenı bitti benımde tekrar kan testı vercem benım yavaş çalışıyomus o yüzden ilaç kullanmazsan kilo aldırır.. Kiminin hızlı calışır kilo verdirir 
(5,399 puan) tarafından
Benimde yavaş çalışıyormuş ilaç kullanmadim hic doktor ilac kullansaydın dozunu yukseltirdim ama kullanmadigin icin bende yazmiyorum dedi senin degerin kaçtı
(5,887 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım 6 ay olmuştur gideli baya yavaş çalışıyor dedı aşırı halsızlık eklem agrısı iştah sinir yapıyodu bır hafta oldu ilacım biteli tekrar halsizlik başladı
(5,399 puan) tarafından
Peki ilaci kullanmaya basladiktan sonra kilo verdin mi
(5,887 puan) tarafından
Evet verdim ama ben yürüyüş de yaptım..ilactan önce iştahım çok oluyodu kılo aldığımı fark etmiştim ilaç kullanınca artık almadım verdim
(5,399 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim bende kontrole gittigim zaman danisacagim doktora
(5,887 puan) tarafından
Allah şifa versin
0 oy
(2,293 puan) tarafından

1 haftadır kullanıyorum vücudum şiş hissediyorum valla ödem yapıyor sanırım ;)

0 oy
(51,976 puan) tarafından
yapmaz aksine dengeler
0 oy
(13,692 puan) tarafından
tsh yüksekliği aksine kilo alımını artırır ve kilo vermeyi zorlaştırır. ths ın yüksek olması tirodin yavaş çalıştığını gösterir o da kilo yapar. ilaç zayıflamaya yardımcı olur. 
0 oy
(6,884 puan) tarafından
Yıllardır kullanıyorum asla yapmadı
0 oy
(3,679 puan) tarafından
İlaç değil tiroid hastalığı asıl kilo yapar yavaş çalıştığı için kilo alırsın ilaç aynı kiloda kalmanı yada daha fazla almamanı sağlar zehirli tiroid hastaları da tam tersi aşırı zayıflar benim ikiside başıma geldi önce zehirli troid yani graves hastasıydım iyileştim doğımdan sonrada haşimato oldum şimdi yine iyiyim şükür doktor kesti ilacı

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 201 göst.
0 oy
9 cevap 184 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kizannesioluyor (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birisii3 (243 puan) tarafından soruldu

411,764 soru

12,395,576 cevap

44,140 kullanıcı

Kategoriler

...