0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (1,000 puan) tarafından
Merhabalar 10+4 haftalık hamileyim 

Dün fark ettim bu gunde öyle uzaninca sanki karnimda kasik tarafimda kalp atiyormus gibi tık tık atıyor 

Belki benim hareketimdendir diye nefesimi tuttum hareket etmedim yine ayni kalp atıyor gibi atiyor 

Öbür hamileligimde boyle sey hatirlamiyorum aynısını yaşayan oldu mu

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
bende de oluyor ama emin değilim her taraftan aynı kalp atışı gibi ses geliyor gibi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabiki bebegin hareketleri değil bu haftalarda hissetmek çok güç.
(1,000 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyordum ama dunden beri takip ediyorum gercekten kalp atar gibi atiyor
0 oy
(3,055 puan) tarafından
Birine sormuştum zayıf insalar hisedebiliyormuş 

Daha önce bende de yoktu ama gebeyken nabız gibi atması birden dönmesi falan bağırsak gazı falanda deniliyor ama sanmıyorum bence bebektir şuan 12 haftaligim bende hissediyorum 
(1,000 puan) tarafından
Sonunda anlayan birisi gercekten kendimi bilmiyormuyum ben 2. Hamileligim ustelik
(3,055 puan) tarafından
Benm de ikinci kızımda geç hissettim ama nedense bundan erken hissettim vede daha önce olmayan hareket şuan olsa bebek diye düşünürüm niye gaz olsun bağırsak sesi olsun ki))
0 oy
(6,455 puan) tarafından
Kalp atisi hissedilmez.. oyle olsa bebek buyudugunde karnimiz gumbur gumbur olurdu. Damar atisidir.
(1,000 puan) tarafından
Kalp atisi demedim canim zaten kalp atisi gibi diye örnek gösterdim
0 oy
(669 puan) tarafından
Büyük ihtimal gaz haraket ediyor karnında bağırsaklarında en erken 17 haftalıkken falan hissediliyor böyle kelebek uçması gibi bı his ben 18 haftalıkken hissetmistim :) sağ sağlım gelsin bebiş 
(1,000 puan) tarafından
Biliyorum canim bu 2. Hamileligim ilk gebeligimde boyle olmamisti 17. Haftada hissetmistim ama bu farkli bisey kimseye anlatamiyorum
0 oy
(5,801 puan) tarafından
Düzenli pıt pıtsa orda bi damar var o olabilir. Ama iki pıt yapıp duruyorsa bi ihtimal bebek olabilir. Ama bence değil çünkü haftası çok küçük. 
0 oy
(7,484 puan) tarafından
Ben 15.haftam da hissetmistim karınca gibi yuruyordu bir degisik histi ama o aylarda bende de vardi kalp atısı gibi yada ben bebegim diye hissetmeyi seviyordum Allah var simdi hamileligimi ozledim ama esim suan istemiyorum oglum cok hareketli zor yetisiyoruz ikimizde belki okula baslayinca isteriz ikimizde 

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 1,723 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 237 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eyvallah (286 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 820 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 340 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Reyhan14 (157 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,110 soru

24,396,438 cevap

349,761 kullanıcı

...