0 oy
398 göst.
Aile kategorisinde (749 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kayınvalidenuz eşinize dese kardeşi daha iyiydi sanki onun gibi degl bu vs ne yaparsınız kızlar doldururken yakaladm moralm çok bozuldu kestim muhabbeti.  Siz ne yapardınız 

15 Cevaplar

+1 oy
(5,313 puan) tarafından
Aynisini benimki dedi adi batasica bende o an bacisi icin keske o da benim kaynanam olsaydi cok iyi dedim o gece migreni tutup hastanelik oldu.d.d..d
(200 puan) tarafından
Böyle bir hazır cevaplik, ayakta alkışlıyorum, ben hep eve gidip keşke şöyle deseydim diye düşünüp iyice şişiyorum
(14,491 puan) tarafından
Mutlusakine aslnda o an kırmamak adına kendimizi durdurup, sonra gelen kırılmaya in taaaaaa dediğimiz noktada sisiyoruz
(200 puan) tarafından
İşte o noktada tekrar aynı şey keşke yaşansa da aklıma getirdiğim cevapları bir bir söyleyebilsem keşke
(5,313 puan) tarafından
Cok sey yapti canim bana simdi eski beni cok arar
(2,933 puan) tarafından
Hiç muhattap olmamak daha fazla kudurtur bence jdjdjd ☺️
-Reklam-
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Yok artık ya

Allah bildiği gibi yapsın 
(749 puan) tarafından
Amin valla çok zordu
0 oy
(6,826 puan) tarafından
Kaynanam bizim 3 numara için der çok güleç sen biraz soğuksun diye alınmadım alınmamda ne varki 
(749 puan) tarafından
Güler yüz demiş tabi alinmamalisin ne var ki bunda. Ama sen soğuk biriysen ve sana soğuksun diyorsa zaten alinmamalsn canm tabi
(6,826 puan) tarafından
Aslında soğuk biri değilim mesafeliyim en baştan beri eşimin ailesine karşı gereksiz konuşmayı gülmeyi laçka olmayı sevmem o kadar
(749 puan) tarafından
O zaman alincak birşeyde yok ki :)  herkes farklı canm en iyisini yapiyosn
0 oy
(775 puan) tarafından
Söyle yüzüne sen terbiyesiz insansın bahsettigin kişi de benim.kardesim ahlaksız bir daha evime gelme seni kocamın yanında girmek istemiyorum de
(749 puan) tarafından
Görüsmuyirum smdi özür dileyin diyo eşime ama nasl kavul edeym daha nasl bir araya gelinir ki
(775 puan) tarafından
Kesinlikle kabul etme kötü niyetli insanın bir de kardeşini örnek veriyor nasıl aynı ortama koyacaksın şimdi kocanla insanın içine kurt koyuyor pislik kadın
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Iğrenç bir şey. Kavga ederim . Eğer eşim cevap vermemiş susmuşsa onun da ağzına sic.arim. senin benim kardeşimde gözün mu var niye ses çıkarmıyorsun diye.
(749 puan) tarafından
Dimi aynen eşim kzdi eşimle mesafeliler bu yuzden
0 oy
(729 puan) tarafından
Ne saçmalamış kaynanan. 

Ne kadar evlisin bilmiyorum ama söylenmez böyle bisey ruh hastası resmen 
0 oy
(4,088 puan) tarafından

Bence hiç sallama ciddiye aldıkça daha çok kendini etkili sanıp tepene çıkar.Ama eşine bu konuşmayı duyduğunu ve bu konuyla ilgili annesine olması gereken duruşu sağlaması gerektiğinin altını çiz.Eger sen yapamayacaksan ben hallederim, benim ailem (kurduğum çekirdek ailem ) herseyden önemli kimse benim aileme zarar verecek huzurunu kaçıracak hic birsey yapamaz , adamın canını okurum de kenara çekil.

Esin bu durumlari yönetemezse başına gelecekleri anlasin ,valideyi bela edersede ben sana demiştim sen yapamadın ben müdahale etmek zorunda kaldım.Becerbilseydin  de böyle olmasaydı dersin.

Bu arada hemen yanlarına gidip ,doğru diyorsun onuda kayinpedere mi alsak ne dersin ,senden daha iyi analık yapar bize diyemedin mi :)) ( şaka yapıyorum, sakın ciddiye alma).
0 oy
(1,202 puan) tarafından
Hadi gelinleri kiyaslarsin anlarım da yaw iki kardeşi kıyaslamak nedir? Tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya çalışıyor kaynanan.
0 oy
(238 puan) tarafından
Terbiyesiz kadın utanmasa açık açık keşke kardeşini alsaydın diyecek onu o an yerin dibine sokarım vallaha hadsiz seytanlar yaaa
0 oy
(410 puan) tarafından
Allah onu bildiği gibi yapsın sanki biz onlara bayılıyorz, benmki de şey demişti. Kardeşlerinin arasında en kötüsü en üşengeçi bize nasip oldu dedi.. bnde bunu duyunca çıldırdım içeri bı girdim zorla oğlunun koynuna girmedim bı sene boyunca siz kapımızda köleydiniz dedim eşim de orda hiç bir şey demeden beni izliyordu bn odadan sinirle çıktım odama gittim eşyalarımi topladim eşim arkamdan geldi gidiyorm dedim ya sen beni bırakırsın yada bn abimi arıyorum beni almaya gelsin dedim.. gidemezsn falan dedi onunla da kavga edip evden çıktım annnemi aradım beni almaya geldiler 
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Tövbeler olsun bu kadın ne diyor böyle, eşinin aklına saçma sapan şeyler koyuyor
0 oy
(864 puan) tarafından
Ay yok artık bu kadar da yapmazsın der bir daha da konuşmam 
0 oy
(881 puan) tarafından
Yani seni degilde kardesini mi alsaymis gibisinden konustu anlamadim da
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Eşin ne dedi 
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Saçmalık ya ne kadar ahlaksız bı yaklaşım