0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şaka bir yana diyetteyim ve herkese çok uzağım. Ne anam, ne görümcelerim, ne eltilerim, ne kaynanam. Arkadaşım zaten istanbul dışına evlendi o hepten iptal.

Ben çağırayım dicem, evim barkım hâlim itten beter. Kollarımı kaldırıp temizlik yapsam sonrasında kafamı kaldıramıyorum. Zaten günlük işler bu saate ancak bitiyor. Yeni yeni hareketlenen bir bebeğim var, hep kucak istiyor.

Biri de beni çağırsa da çocuğu oyun için yere bırakıp çay kek kahve neyin sohbet muhabbet ederek kafamı dinlesem...

Hazır post açmışken soru da sorayım. Bundan 10 sene sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?

13 Cevaplar

+1 oy
(1,093 puan) tarafından

Sanki beni anlatıyorsun. Halim itten beter deyince güldüm.aynı ben :D burda kimsem yok. Çağıran eden yok. Komşuluk yok. Kendi yağımda yanıyorum

tarafından
Evim temiz olsa kek çay neyin yapar çağırırım da işte temizliğe mecalim yok. Çok kirli değil ama toz toptak yerdeyim haftada bir ipince işçilik istiyor o yüzden...
-Reklam-
0 oy
(16,545 puan) tarafından

Bende yemek vs yapamıyorum fazla tiksiniyorum herseyden içimden sürekli biri beni kahvaltıya çağırsa ne güzel olur vs diyorum :D arada oluyor ama hep değil ben hep olsun istiyorum 

tarafından
Bende de bir üşengeçlik hasıl oldu aynıyız
0 oy
tarafından
Gel ben seni çağırayım ❤️
tarafından
Geldimmmm ❤️ sjsjsjsjsjsjs
0 oy
(9,813 puan) tarafından
Kiz valla biri de veni cagirsa keske de bu sicakta gidesim de yok 

10 yil sonrada mezarda olmayim da bu hayat cok yordu beni 
tarafından
Valla çok sıcak he aynen
0 oy
(636 puan) tarafından
Ay ben çok isterdım evimde ağırlamayı zira bu ara yaptıgın dini yorumlar dikkatimi çekiyor faydalanmak ısterdım ne güzel sohbet ederdık çevremde hıc yok böyle kişiler

10 yıl sonra sağlıklı bır sekılde hayatta olayım yeter  :) 
tarafından
Kız hemen gelirdim üffff :(
Sağlıkla sıhhatle
(636 puan) tarafından
Ne ıyı olurdu gerçekten :)
0 oy
(2,325 puan) tarafından
Kızım küçükken kendi kendime beş çayı yapardım. Hemen bi kısır katardim yanina poğaça bide tatlı tamam. Çayımı da alıp keyfime bakardım. Birinin çağırmasını bekleme kendine ortam oluştur daha iyi
tarafından
Maksat yemek değil ki sohbet muhabbet. :(
(2,325 puan) tarafından
Maksat muhabbet diye kimle bir araya geldiysem hepsinin ihanetini gördüm en iyisi kendinle vakit geçirmek. Simdide çok sıkılırsam alıyorum kızımı yanıma dışarı çıkıyorum beraber kahvaltı yapıyoruz yemek yiyoruz bana yetiyor
tarafından
Benim sohbet muhabbetlerin geneli medresede olduğu için şahsımıza ait bilgilerden çok kuran kitap sünnet vs konuşup sohbet yapardık, şimdi oradan da uzağım. En azından birileriyle konuşayım da kişinin fikri neyse zikri de odur kaidesince konu he rşekilde oraya gelir diye düşünüyorum. Yoksa ihanet eden edene :(
0 oy
(4,883 puan) tarafından
2 çocuklu 41 yaşında tazecik gencecik bir anne olarak goruyorum :)
tarafından
Maşallah maşallaaahh Rabbim analı babalı büyütsün
(4,883 puan) tarafından
Simdilik tek bebem var ama o zamana kadar ikinciyi yaparim diye dusunuyorum rabbim nasip ederse tabi :)
tarafından
Hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatli inşallah. İslam ahlakı üzere büyütebilmeyi nasip etsin Rabbim
(4,883 puan) tarafından
Amin canım 5 cayı kısmına gelince benim de birseyler yapasim var ama bende diyete basladim ama yapardim birseyler ben misafir seviyorum ama evime pek gelen olmuyor 40 yilin basında bir
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Ay herkes o kadar inceliyor ki ben de kimseyi çağıramıyorum dedikodumu yapmıycaksan geel
(1,763 puan) tarafından
Ben duramam yerim görsen anlardın zaten :D
tarafından
Ben malesef diyetteyim istesem de yiyemem zaten skdkdjdjdk
(645 puan) tarafından
Ay evet bu platformda gittiği evde beyaz çorapla gezip temizliği kontrol eden manya.klar var. O tarz insanlar olur diye ben de misafir gelince geriliyorum. Eşim de siz kadınlar kendinize eziyet ediyorsunuz diyor, haklı.
tarafından
Normal şartlarda kire pasa bakmam da, evime gelen misafiri de en güzel şekilde ağırlamak isterim. Neticede misafir Allahın gönderdiği bir fırsat. Bir nevi emanet.
(1,763 puan) tarafından
Evet ben de gördüm o cinsleri hayatımdan çıkardığım insanların içinde öyleleri var zaten uzaklaşınca tek bulabildikleri açık o oluyor çünkü tek becerisi temizlik yapmaktı :D
Ben de öyle elimden geleni yapardım
0 oy
(94 puan) tarafından
Yaaa yerimmm ben seni davet edeyim nerdesin?

Sana diyet menü hazirlarim bak ;)))

Soruna da cevap vereyim on sene sonra kendimi Rabb'im yürü ya kulum derse mesleğimi yaparken çocuklarım eşim ile mutlu huzurlu şekilde görüyorm. İnşallah nasip olur amin
tarafından
Amin amin amin. Valla gelirim kız öyle de boşum ki ne yapacağımı bilemedim :)
(94 puan) tarafından
Uzaktasındir amaaa:(
tarafından
Sen neredesin
0 oy
(94 puan) tarafından
Hepiniz toplaşip bana gelin bekliyorumm :)))
tarafından
Hemennnn
0 oy
(322 puan) tarafından
Hahaha kız okuyunca aklıma komşum geldi dışarıda slm Sabah veriyoruz sana gelcm diyip duruyor benim kızda bütün bina bilir çok ağlıyor asla bişey yapamıyorum kendi çocuğuda büyük hiç bana gel dediğini duymadım :)) bazıları gelmek ister ama çağırmaz keşke kızım dursada ben severim böyle ortamları ama şimdi çocuksuz yada büyük çocuğu olanlar seçiliyor:))
tarafından
Bende de var bir tane 8 aylık, yeni yeni hareketlendi. Ben de listede yokum. :((
0 oy
(153 puan) tarafından
Ay baban hayrına beni de çağırın konum veriyim
tarafından
Babamın hayrına valla çağırırım da ev çok dağınık
(153 puan) tarafından
Kız bir şey olmaz le aman ev bu temiz olsa ne olur olmasa ne olur ben hiç takmıyorum
0 oy
(16,135 puan) tarafından
Bahçeli bir evde. İnşallah iki çocuk annesi 15 yıllık meslek hayatını devirmiş çocuklarını büyütmüş huzurlu bol yeşillikli bir yuvada 
tarafından
Amin amin amin...
(16,135 puan) tarafından
İnşallah Rabbim herkese can sağlığı aile huzuru ve gönlünden geçeni versin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 187 göst.
0 oy
15 cevap 503 göst.
30 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 398 göst.
10 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ecrin-Busra (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Didemm (73 puan) tarafından soruldu

401,536 soru

12,018,695 cevap

36,223 kullanıcı

...