+2 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (299 puan) tarafından

Yedir içir yıka pakla gönlünü hoş tut ama suratlar mahkeme duvarı haaa duvar ha duvar boşuna demiyorum ben.   İllaaa bizmi şebeklik yapalım illa mum ışığında yemek mi yapalım   bıktım onu idare et şunu idare et ama soran yok bu kadınlar ne ister :( 

Kimse se iyisin hoşsun merhametlisin diye madalya takmıyor ama işte Siz ne dersiniz ?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim görüyor ya, o yeter diyoruz.
(299 puan) tarafından
Orası öyle :(
tarafından
Kocaya iyilik yapmak Allah görüyor yeter demek olmamalı. Sanki yaşlıya musjule yardım ediyor da o hala seni beğenmiyor bunak ta Allah görüyor demissiniz. Birazda erkek yapsın da onlar Allah görüyor yeter desin
tarafından
Kötü bir şey söylemedim, ben ne diyorsam onu söyledim.
-Reklam-
0 oy
(5,255 puan) tarafından

Kısa ve net cevabım elini ayağını bi çek ebelerini tersten görsünler :D

(299 puan) tarafından
Keşke .....
(5,255 puan) tarafından
Bak ben evi tertemiz yaptım sofra bezini çırpmayı unutmuşum geldi salonun ortasına çırptı neymiş temizlememişim örtüyü abartısız 1 haftadır eve elimi sürmüyorum sadece mutfağı topluyorum en son kendi toplamaya başladı :D
(299 puan) tarafından
Dimii insaniz unutabiliriz ama gelde laf anlat benim eşim inan böyle dik dik bamar saga sola ki birsey bulsun da laf etsin diye
(5,255 puan) tarafından
Yüz veriyoruz ondan hep
0 oy
(631 puan) tarafından
Valla yapmıyorum her şeyi. Mesela yarın izin günü beraber temizlik yaparız dedim sabahtan öğleden sonra denize gidicez. Ben supururum sen silersin birde koltukları supurursun hiç sevmiyorum dedim. O işte çalışıyorken bende evde çalışıyorum. Çamaşır da atar yıkar, asar. Kızımıza da bakar evdeyken yedirir içirir yıkar vs. Aşırı sinir oluyorum çocuğu olunca sanki sadece annenin sorumluluk gibi davranan erkeklere
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Bak böyle şeyleri sen içinden geldiği için yapıyorsun her detayı düşünerek yapmak istediğin için ve biz kadınlarda bu hep var.Ama karsilik göremeyince ben dahil hepimiz senin için yapıyoruz diyoruz kocamiza.Senin içinden gelen karşı tarafın içinden gelecek diye birsey yok.Hep vermekten sıkıldıysan almayı bilmediğin için.Aaa bu arada ahkam kesmiyorum bende yillar sonra fark edenlerdenim.Sorun niye bizim yaptığımız değil niye onların yapmak içinden gelmediği (bak yapmadığı bile değil içinden gelmediği)  çünkü alistiriyoruz sonrada onlara yillarin yorgunlugu ile yukleniyoruz karsi taraf demese bile yapmasaydin edasi ile öyle bön bön bakiyor.Vermeden almak Allaha mahsus o yüzden kul hakki diye birsey var kendi kul hakkinida dusuneceksin.Sadace kendini feda ederek olmaz ne demiş atalarımız tek taştan duvar olmaz.Hayatta denge önemli rol çalmayacagiz en başından herkes üzeri düşeni yapacak.
(299 puan) tarafından
Üzerimize düşenin. Çok dağa fazlasını yapıyoruzzzzzz
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Tam bunu okurken dışardan geldik herkes bir köşeye çekildi bende ortalık topladım aynı senin degigin gibi topladım hadi bari yapilan görülse 
0 oy
(469 puan) tarafından
Ben her şeyi yaparım ama hal ettiğim ilgiyi görmeyince de geri çekilirim bende , mesafe koyarım zorla kendimi mi sevdirim , ara da illa olur , sorunları olur anladım ama sürekli böyle olunca evlilikten bir şey anlamaz insan

İlgili sorular

0 oy
42 cevap 808 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceylinnnn (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 708 göst.
30 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 452 göst.
2 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ZeuS ve HeRa (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 326 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,455 soru

23,607,576 cevap

306,237 kullanıcı

...