Yok yok kesin bunalımdayım Ay valla hiçbir şeyden zevk almaz oldum. 34 haftalık hamileyim 2 yaşında kızım var haliyle yoruluyorum ama abartı Bi yorgunluğum yok rahatım sayılır. Bir şey yapasım gelmiyor sürekli uyumak istiyorum. Zaten zorlanıyorum zor Bi hamilelik geçiriyorum erken doğum riskim var onu mu istemsizce kafaya takıyorum diyecem ama yok yani öyle bir şey değil. Cidden bunaldım ya. Yatamıyorum hareketlerim kısıtlı. Doktor da dikkat et fazla hareket etme falan dedi ama işte. 2 aydır evdeyim inanın evin önüne bile hiç çıkmadım. Bugün biraz olsun hava serin markete bari gideyim dedim eşim arabayı bırakmamış öyle kaldım. Akşam çıkalım gezelim dedi içimden gelmiyor. Teyzenlere gidelim dedim orda kafa dengi eşimin kuzeni var. Sonra vazgeçtim ne bileyim gidesim kaçtı. Kızım da zorluyor zaten yemiyor etmiyor açım diye ağlıyor. Her şeye ağlayasım geliyor sinirleniyorum. Afedersiniz ama eşimi özledim ya. Aynn evde olmamıza rağmen özledim. Sıcak yüzünden 2 aydan fazladır birlikte yatamıyoruz. Ben vantilatörle uyuyorum o az rüzgara hasta olduğu için onunla yatamıyorum. İlişki deseniz o da yok doktor riskli dediğinden beri ne olur ne olmaz diye yapmadık. Bazen gidiyorum yanına ama yok yanına gidince direkt uykum geliyor içim geçiyor. Anlicanız üzerimde ölü toprağı var gibi. Ne yapsam geçer bu ya. Eşime okutturucam kendimi akşam gelince
1,492,999 soru
24,394,662 cevap
349,626 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın