0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (696 puan) tarafından
Kızlar oğluma çişi öğretmeye niyet ettim bugün ilk gün gece de çıkarmalı mıyım yoksa önce gündüzü mü öğrenmeli büyük çişini yapcak diye çok korkuyorum ya midem çok kalkıyo daha önce bi denemiştik oradan biliyorum pantolonuna yapmıştı büyüğü kaç kez artık çok kötü olmuştum akıtmaktan, şimdide tek korkum o ama ciddi niyet ettim inş cumanın hürmetine 2 günde öğrenenlerden olur 

5 Cevaplar

0 oy
(5,401 puan) tarafından
Çişini 2.gun ogrendi soylemeye basladi ama buyuk tuvaletini 2.5 ay oldu altina yapiyor bez takmak istemedigim icin katlanıyorum 
(696 puan) tarafından
Ay öyle mi ya nerde yıkıyosun nasıl sabrediyosun maş kaç yaşında bide seninki
(696 puan) tarafından
Birde dışarıya çıkınca gezmeye gidince napıyosun
(5,401 puan) tarafından
Pisligini tuvalete atıyorum pijamasini da duşa kabinde akıtıp suya koyuyorum
-Reklam-
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Ben çocuklar uyuduktan sonra bez bağladım uyanmadan aldım gece uyurken yapabiliyorlar çünkü ama çocuğa göre tek seferde gece gündüz bıraktı gibi oldu 
(696 puan) tarafından
Benimki benden önce uyanıyor büyüğünü yapmış oluyor birde yeni doğan bebeğim var
(6,892 puan) tarafından
O zaman senin için sıkıntı olabilir canım
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Ben gece de bağlamadım canım hala da çırpınışlarımız devam ediyor ama maşallah deyim gece hiç yapmadı
(696 puan) tarafından
Ne kadar sürdü
(4,171 puan) tarafından
1 ay olacak hala sürüyor canım ben götürüp yaptırmazsam hemen azıcık önüne kaçırıyor sonra diyor çişim geldi diye buna şükür diyorum yani napalım böyle böyle öğrenecek
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Ben bir buçuk ay kadar gece bağladım yatakla uğraşmayayım diye ama bezi kuru kalkıyordu hep ondan sonra çıkardım gece de hiç kaldırmadım 10 güne hallettik ama çok zor geçti tabi.
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Bezi çıkardığın anda tamamen çıkar ki çocukta karıştırmasın ben öyle yaptım bugün 11. Günümüz artık çişi de kakayı da çözdük şükür ama yaş önemli sabah kuru kalkıyor mu en önemlisi çocuk hazır mı 
(696 puan) tarafından
Kendisi bez takmak istemiyor artık 3 yaşında ama kuru kalkmıyor
(1,497 puan) tarafından
3 yaş bence tam zamanı kuru kalkıyorlar bezi bıraktırınca benim oğlum da ara ara ıslak bezle kalkıyordu ve kardeşlik kıskançlığı vardı başladık eğitime 11 günde sadece 4 kaçırma oldu o da gündüz 2 kezde kaka oldu rahatına alışınca şimdi çişi gelince kendi söylüyor

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 989 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Peri123 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 343 göst.
0 oy
24 cevap 386 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 231 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,004 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...