0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Merhaba kızlar beni bir once ki postumu okuyan arkadaşlar bilir. 

Biz dun bir hasta ziyaretine geldik ahiretliğimin ve gittiğimiz yerde bir gece kalicaz. Sabah donucez. Yola ciktik ki evdeki odun nereye gitsem ses etmez benden parq isteme ne yapıyorsan yap kafasında 

Neyse geldik ağır bir hasta ziyaret ettik gece çocuk ateşlendi sağ olsunlar hastaneye götürdük eşime de ulaşamadım yazdım aradım berberdeyim dedi kapattı. 

Neyse bu sabah kalktık valizimi topladım aradım kız hasta toplansın çıkarım yola dedim çocuğu sorma yok nasıl oldu paran varmi ilaç vqr mi hiç bisey. 

Ben saç ektiricem taksit yapıyorlarmış dedi. Ay ben şok oldum. 

Bir daha ki aramasına ne demem lazım nasıl konuşayım bilmiyorum onu duvara patlatasim var elimde ki üç kuruşla ilaç almışım zaten saç nerden çıktı 

Tamam dedim yüzümü astım kapattım telefonu. 

Ay ne dicegimi bilmiyorum 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,537 puan) tarafından
Saç ektiripte go.tune soksun.cocugunu dusunecegine dediği şeye bak .Allah hidayet versin
(2,450 puan) tarafından
Ay postu okumadan yorumu okudum de nasıl içten yazmışsınız güldüm tövbe ya rabbim :)
(2,537 puan) tarafından
Ya ne psi.lik adamlar var gerçekten akıl alır gibi değil .
(23 puan) tarafından
Agzin bal yesinnnnnnn
-Reklam-
0 oy
(2,450 puan) tarafından
Sorumsuz baba. Saçta ektirsin ektirmesine ama ölmüş mü saçsızlıktan çocuk sorulmaz mı hiç. Kıyamam ya sana. 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 277 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (147 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 785 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ciceklikizz06 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 233 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sedeff (544 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 861 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde -anne- (14,088 puan) tarafından soruldu

413,777 soru

12,455,234 cevap

46,452 kullanıcı

Kategoriler

...