Ne bir güzel söz, ne sarılma, ne öpme.. Bana sarilsana diyorum neden diyor 😒 hiçbirşey anlamadım ben bu evlilikten hizmetçi gibi hissediyorum böyle olunca. Hergün aynı ev işlerini yap sonra yat uyu ot gibi yaşıyoruz sayesinde ot
Sarılmasın benim eşim sarılmaya öpmeye korkuyom yaklaşmaya gelmiyo hiç
Ay güldüm gece gece Allah iyiliğini versin hdjdkksksjj
Gülmek güzeldir gül canım
Her gün bir defa cuma süresi, 20 kere de Ya Vedüd (cc) ismi şerifini okuyun.
Belki evde filan nazar olabilir benimde aklıma geldi tuzda yakıyorlar ama ne kadar gerçektir bilemem
Evlenmeden önce aynı miydi
Evlenmeden önce bu kadar değildi ya tamam yine bir duruşu vardı ama şimdi hepten soğudu. Kızını seviyor ama bana gelince soğuk
Eşini karşına alıp konuştun mu sebebi neymiş?
Ben böyleyim diyor işine gelirse diyor içten severim ben diyor. Hiçbir sevgilimde görmedim böyle şey resmen arkadaş gibiyiz
İçten sevmek nedir ya bahane bu sözler başından beri mi böyleydi?
En başta böyle değildi yine soğuktu sarmaş dolaş olmazdı ama bu kadarda değildi
Yani bilemiyorum canım şüphe böyle sevgi eksikliği çok kırıcı oluyor ama bunun altında bir sebep illaki yatıyordur
Yanlis anlatmak istemem ama bazı eşler bir muddetten sonra karısını annesi gibi görür oda şöyle annesi gibi evimizi temizleriz yemeğimizi yaparız evde otururuz sadece tek fark cinsel ilişki o kadar onyuzden kendinize zaman ayırın bir birey olduğunu gösterin suslenin gezin tozun sonra değişir zamanla benim eşim çok kıskanan bir insan değildi çünkü hep evde oturuyorum annesi gibi yemek vs sadece cinsel ilişki ayrı o kadar bir müddet kendimle ilgilendim spora yazıldım gezdim tozdum sonra kiskanmaya başladı çünkü karısı olduğumu hatirladi smdi daha iyiyiz kaybetme korkusu yaşıyor çok şükür güvensizlik yok aramızda ama evde oturunca anlaşılmıyordum smdi zamanla kendime baktica değerim arttı
412,974 soru
12,433,505 cevap
45,742 kullanıcı