+1 oy
261 göst.
önce Diğer kategorisinde (143 puan) tarafından

Ne bir güzel söz, ne sarılma, ne öpme.. Bana sarilsana diyorum neden diyor 😒 hiçbirşey anlamadım ben bu evlilikten hizmetçi gibi hissediyorum böyle olunca. Hergün aynı ev işlerini yap sonra yat uyu ot gibi yaşıyoruz sayesinde ot

5 Cevaplar

+4 oy
önce (8,964 puan) tarafından

Sarılmasın benim eşim sarılmaya öpmeye korkuyom yaklaşmaya gelmiyo hiç

önce (887 puan) tarafından
+1

Ay güldüm gece gece Allah iyiliğini versin hdjdkksksjj

önce (8,964 puan) tarafından

Gülmek güzeldir gül canım 

-Reklam-
+3 oy
önce (385 puan) tarafından

Her gün bir defa cuma süresi, 20 kere de Ya Vedüd (cc) ismi şerifini okuyun. 

önce (143 puan) tarafından

Belki evde filan nazar olabilir benimde aklıma geldi tuzda yakıyorlar ama ne kadar gerçektir bilemem 

+2 oy
önce (347 puan) tarafından

Evlenmeden önce aynı miydi

Evlenmeden önce bu kadar değildi ya tamam yine bir duruşu vardı ama şimdi hepten soğudu. Kızını seviyor ama bana gelince soğuk 

+2 oy
önce (639 puan) tarafından

Eşini karşına alıp konuştun mu sebebi neymiş? 

Ben böyleyim diyor işine gelirse diyor içten severim ben diyor. Hiçbir sevgilimde görmedim böyle şey resmen arkadaş gibiyiz 

İçten sevmek nedir ya bahane bu sözler başından beri mi böyleydi? 

En başta böyle değildi yine soğuktu sarmaş dolaş olmazdı ama bu kadarda değildi 

Yani bilemiyorum canım şüphe böyle sevgi eksikliği çok kırıcı oluyor ama bunun altında bir sebep illaki yatıyordur

+1 oy
önce (31 puan) tarafından

Yanlis anlatmak istemem ama bazı eşler bir muddetten sonra karısını annesi gibi görür oda şöyle annesi gibi evimizi temizleriz yemeğimizi yaparız evde otururuz sadece tek fark cinsel ilişki o kadar onyuzden kendinize zaman ayırın bir birey olduğunu gösterin suslenin gezin tozun sonra değişir zamanla benim eşim çok kıskanan bir insan değildi çünkü hep evde oturuyorum annesi gibi yemek vs sadece cinsel ilişki ayrı o kadar bir müddet kendimle ilgilendim spora yazıldım gezdim tozdum sonra kiskanmaya başladı çünkü karısı olduğumu hatirladi smdi daha iyiyiz kaybetme korkusu yaşıyor çok şükür güvensizlik yok aramızda ama evde oturunca anlaşılmıyordum smdi zamanla kendime baktica değerim arttı 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 601 göst.
8 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rabiiiiaaa (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 793 göst.
0 oy
27 cevap 714 göst.
22 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 777 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ciceklikizz06 (3 puan) tarafından soruldu

412,974 soru

12,433,505 cevap

45,742 kullanıcı

Kategoriler